Ecesu Serbes Mars retrosu: Öfkeyle kalkmayın, zararla oturmayın!
HABERİ PAYLAŞ

Mars retrosu: Öfkeyle kalkmayın, zararla oturmayın!

Nasıl savaştığımızı, mücadele biçimimizi ve eril enerjiyi sembolize eden Mars, 10 Eylül itibarıyla geri hareketine başlayacak ve 14 Kasım’a kadar Koç burcunda geri hareket edecek. Mars geri harekete geçtiğinde mücadele gücümüz azalır, kendimizi yorgun ve halsiz hissederiz. Kolaylıkla yaptığımız işler için bile harekete geçmek kolay olmayabilir, yeni başlangıçlar gözümüzü korkutabilir.

Önümüzdeki iki ay boyunca risk içeren her türlü işten ve gerginlik yaratacak durumlardan mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var. Öfkeyle kalkanın zararla oturacağı günlere giriyoruz. Planlarınızı ağırdan alın ve sabırlı olun. İşlerinizin yavaş ilerlemesi canınızı sıkmasın, yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemek bu dönemi en az hasarla atlatmanın anahtarı aslında.

Haberin Devamı

Mars retrosu: Öfkeyle kalkmayın, zararla oturmayın

Dünyevi hırslardan uzaklaşıp içsel enerjinizi güçlendirmeye odaklanmalısınız. Spiritüel çalışmalar yapmak, terapi almak enerjinizi doğru bir şekilde kanalize edebilmenize imkan verecektir. Tekrar ayağa kalkıp mücadele etmeden önce biraz durup dinlenmeli, kendinize vakit ayırmalısınız.

Mars vücutta bağışıklık sistemiyle ilişkilidir, Mars geri hareketteyken bağışıklık sistemlerimiz zayıflayacaktır, bu da küresel olarak pandemi tehlikesinin hala en az mart ayındaki kadar yüksek olacağını gösteriyor. Sıkı denetimlerin tekrar gelip gelmeyeceği bilinmez ama, siz kendinizi korumaya dikkat etmeli ve sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz.

Mars gerilemesi sizi nasıl etkiliyor?

Mars retrosu: Öfkeyle kalkmayın, zararla oturmayın

Koç ve Yükselen Koç: Yönetici gezegeninizin burcunuzdaki geri hareketi sizi doğrudan etkileyecektir. Kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Rekabet içeren işler canınızı sıkabilir, mücadele edecek ve savaşacak gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Sizi öfkelendiren durumlar karşısında tepki vermek kolay olmayabilir, veya abartılı tepkiler verebilirsiniz. Hırsınızı ve enerjinizi doğru alanlara kanalize ettiğinizden emin olmalısınız. Risk içeren her türlü işten uzak durun. Baş bölgesiyle ilgili sağlık problemlerine ve kazalara karşı ekstra dikkatli olmalısınız. Kariyerinizi ilgilendiren konularda riskli adımlar atmamalı, üstlerinizle iyi geçinmeye özen göstermelisiniz.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa: Mars’ın geri hareketi ile içsel meselelerin önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz. Yalnız kalmak isteyebilir, insanlardan uzaklaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz durumlarla uğraşmak sizi yorabilir, sizden gizlenenleri öğrenmek tadınızı kaçırabilir. Geçmiş hatalarınızı gözden geçirebilir, kendinizi yargılayabilirsiniz. Ne olursa olsun kendinizi sevin ve kendinize karşı acımasız olmayın. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Terapi almak için oldukça destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Dua ve meditasyon yoluyla da kendinizi rahatlatmayı deneyebilirsiniz.

Mars retrosu: Öfkeyle kalkmayın, zararla oturmayın

İkizler ve Yükselen İkizler: Savaş ve mücadele gezegeni Mars haritanızın sosyal çevre ve arkadaşlıkları sembolize eden 11. evinde geri hareket edecek. Sosyal ilişkilerinizde gerginlikler ve anlaşmazlıklar yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde arkadaşlarınızla yaşadığınız büyük problemler gereğinden fazla büyüyebilir. Sosyal çevrenizde rekabet içeren durumlarla karşılaşabilirsiniz, kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Dostlarınızla para alışverişine girmek için uygun bir dönem olmayacak, finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Kariyer yöneticiniz Mars, 14 Kasım’a kadar haritanızın kariyer evinde geri hareket edecek. İş ve kariyer konularında risk içeren durumlardan mümkün olduğunca uzak durmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Motivasyonunuz düşebilir, yöneticilerinizle veya birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa iş yapıyorsanız gergin durumlarla ve fikir ayrılıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem iş değiştirmek veya yeni iş girişimlerinde bulunmak için uygun olmayacak. Yavaş adımlarla ilerlemek sizin için daha iyi olacaktır.

Mars retrosu: Öfkeyle kalkmayın, zararla oturmayın

Aslan ve Yükselen Aslan: Mars haritanızın eğitimler, seyahatler ve yurtdışı bağlantılı işler konularını simgeleyen 9. evinde geri hareket edecek. Seyahat planlarınızda aksiliklerle karşılaşabilir, belki de planlanmış seyahatlerinizi ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa, ithalat - ihracat yapıyorsanız veya satış - pazarlama alanlarında faaliyet gösteriyorsanız iş hayatınız yavaş ilerleyebilir. Akademik hayatınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Hukuk alanında canınızı sıkacak gelişmeler gündeme gelebilir. İnançlarınızı ve hayat görüşünüzü sorgulayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Mars haritanızın kredileri, borçları ve ortaklaşa gelirleri sembolize eden 8. evinde geri hareket edecek. Bu dönemde finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz. Beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bütçe yönetimi yapmak her zamankinden daha zor olabilir. Eşinizin, ailenizin, iş ortağınızın veya size finansal destekte bulunan kişilerin yaşayabileceği ekonomik problemler dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Miras, nafaka ve gelir paylaşımı konularında tartışmalara girebilirsiniz. Risk içeren yatırımlardan uzak durmalısınız.

Mars retrosu: Öfkeyle kalkmayın, zararla oturmayın

Terazi ve Yükselen Terazi: Mars’ın zıt burcunuzdaki geri hareketi ikili ilişkileriniz ve iş ortaklıklarınız için hassas bir döneme işaret ediyor. Önümüzdeki iki ay boyunca partnerinizle ilişkinizde yaşanabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin. Ev ve aile hayatınızda da tatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz, bu da kendinizi yalnız hissetmenize sebep olabilir. Ufak tefek problemleri büyütmek bu dönemi daha ağır atlatmanıza sebep olacaktır. İş ortaklıklarınızda yaşanabilecek çıkar çatışmalarına karşı dikkatli olun. Geçmiş ilişkilerinizden haber alabilirsiniz, yeni bir ilişkiye veya ortaklığa başlamamakta fayda var.

Akrep ve Yükselen Akrep: Yönetici gezegeniniz Mars’ın geri hareketi kendinizi yorgun ve huzursuz hissetmenize sebep olabilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz, doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bağışıklığınızı güçlendirecek takviyeler alabilir, yavaş sporlar yaparak vücudunuzu dinç tutmayı deneyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, ekip çalışması yapmak kolay olmayabilir. İş yükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, daha fazla çalışmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatının getirdiği stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

Mars retrosu: Öfkeyle kalkmayın, zararla oturmayın

Yay ve Yükselen Yay: Mars haritanızın aşk evinde 14 Kasım’a kadar geri hareket edecek. Bu dönemde aşk hayatınız ve flörtleriniz konusunda gerginliklerle ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Geçmiş ilişkilerinize dönmek isteyebilir veya eski aşklarınızdan haber alabilirsiniz. Eski ilişkilere dönmek için uygun olmayacak olan bu dönem, yeni ilişkilere başlamak için de destekleyici olmayacak. Çocuklarınızın sorumluluklarıyla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Spor kazalarına karşı dikkatli olmalısınız. Borsa, kumar, kripto para gibi spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalı, finansal konularda yüksek beklentilere kapılmamalısınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Mars haritanızın ev ve aile konularını yöneten 4. evinde geri hareket edecek. Aile üyelerinizle veya evinizi paylaştığınız kişilerle gerginliklere ve anlaşmazlıklara açık bir dönemdesiniz. Ev içinde huzursuzluk yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz, aile içinde güç savaşlarına girmemeye özen gösterin. Taşınma planınız varsa ertelemek durumunda kalabilirsiniz, gayrimenkul alım - satım işlerinde gecikmeler yaşanabilir. Aile büyüklerinizin sağlık durumuyla ilgili konular tadınızı kaçırabilir. Enerjinizi kendiniz için harcadığınızdan emin olun.

Mars retrosu: Öfkeyle kalkmayın, zararla oturmayın

Kova ve Yükselen Kova: Mars’ın geri hareketini kardeşler, yakın çevre, eğitimler ve seyahatler konularını simgeleyen 3. evinizde yaşayacaksınız. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, komşularınızla ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde gergin durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çıkacağınız seyahatlerde dikkatli olmalı, kazadan ve beladan mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Eğitim hayatınızda veya katılmayı planladığınız eğitimlerde ve seminerlerde aksilikler yaşayabilirsiniz. İletişim problemlerine karşı dikkatli olun, kendinizi ifade etmeye çalışırken yanlış anlaşılabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Mars’ın para evinizdeki geri hareketi ekonomik olarak çok dikkatli olmanız gereken bir döneme işaret ediyor. Bu dönemde bütçe yönetimi yapmak kolay olmayacaktır, beklenmedik harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler varsa, zam veya prim bekliyorsanız bu dönemde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Risk içeren işlerden uzak durmalısınız. Yatırım yapmak için de uygun bir dönem olmayacak. Kendinizi bu dönemde değersiz hissedebilirsiniz, bu da her zamankinden daha fazla para harcamanıza sebep olabilir. Değer yargılarınızı gözden geçirmenin tam zamanı!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder