Ecesu Serbes Yengeç burcunda Güneş Tutulması: Tarih tekerrürden ibaret
HABERİ PAYLAŞ

Yengeç burcunda Güneş Tutulması: Tarih tekerrürden ibaret

21 Haziran'da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması eski defterleri kapatıp yenilerini açmaya geliyor. Ay Düğümleri 5 Mayıs itibariyle İkizler - Yay aksına geçiş yapmıştı, önümüzdeki tutulma ise Yengeç - Oğlak aksının son tutulmalarından biri.

Astrolojide Yengeç burcu beslemekle, ilgilenmekle ve duygularla alakalıdır. Güneş tutulmaları ise yeni başlangıçları simgeler. Yengeç burcunun 0 derecesinde gerçekleşecek olan Güneş tutulması ev ve aile konularında yeni başlangıçlara işaret ediyor. Ancak, tutulma anında gökyüzünde Merkür de dahil olmak üzere pek çok gezegen geri hareket ediyor olacak, yani pek de yeni başlangıçlar yapmanın zamanı değil. Kendinize bir sorun "yaşadığınız problemler aynı tema etrafında mı dönüyor?" Aynı problemleri tekrar tekrar yaşıyorsanız, belki de hala geçemediğiniz dersler vardır.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz birkaç ay herkes için oldukça zordu. Kendinizle baş başa kaldınız ve bu süreçte kendinizi sevmekten başka çareniz olmadığını fark ettiniz. Belki de kendinizle kurduğunuz ilişkiyi iyileştirmek için hala çabalıyorsunuz. Fiziki dünyada belki yeni başlangıçların zamanı değil ama, iç dünyanızda yeni bir sayfa açmak için bundan daha iyi bir dönem olmayacak.

Yengeç - Oğlak tutulmalarını yavaş yavaş arkamızda bırakırken sevin, hissedin, kendinize duygusal olmak için izin verin. Baştan başlamak için geç kalmadınız. 18 Haziran itibariyle Merkür de Yengeç burcundaki geri hareketine başlıyor, bırakılması gerekenleri geçmişte bırakmanın vakti geldi. Ağırlıklarınızdan kurtulmalı ve kendinizle barışmalısınız. Bu dönemde verdiğiniz kararları harekete geçirecek gücü Temmuz ortaları gibi kendinizde bulabilirsiniz.

Tutulma burçları nasıl etkileyecek?

Koç ve Yükselen Koç: Ailevi meselelerin önem kazandığı bir dönemdesiniz. Aile bağlarınızı güçlendirmenin tam zamanı. Ev içinde değişiklikler gündeme gelebilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Evinizin tadilat / tesisat işleriyle ilgilenmek veya dekorasyonunu değiştirmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Yakın ilişkileriniz önem kazanıyor. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, komşularınızla veya yakın bir dostunuzla ilgili konular gündemde. Yakınlarınızdan biri size ihtiyaç duyuyor olabilir. Sevdiklerinizle duygularınızı paylaşabilir, onlara kendilerini önemli hissettirebilirsiniz. Uzun süredir haber almadığınız kişilerle tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler ve Yükselen İkizler: Maddi konular ön planda. Gelir - gider hesabı yapmanın, belki de para biriktirmeye başlamanın tam sırası. Eviniz, aileniz veya sevdikleriniz için para harcayabilirsiniz. Kendinize ve başkalarına ne kadar değer verdiğinizi gözden geçirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür 18 Haziran itibariyle geri hareketine başlıyor, finansal konularda risk almaktan kaçınmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İlişkiler evinizin ağır gezegen transitleri aldığı geçtiğimiz birkaç yılda hep başkaları için yaşadınız. Şimdi biraz kendinizi düşünme zamanı. Çevrenizdekilere yardım etmeden önce kendinizi iyileştirmelisiniz. Önümüzdeki birkaç ay biraz bencil olmanız gerekebilir. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Büyük değişimler için Venüs retrosunun sonlanacağı 25 Haziran'a kadar beklemenizde fayda var.

Haberin Devamı

Aslan ve Yükselen Aslan: Işıldayacağınız döneme girmeden hemen önce biraz içe dönüp kendinizle baş başa kalma zamanı. Psikolojik destek almak için çok uygun bir dönemdesiniz. Ailenizden biri için fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aile sırlarınızı öğrenebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazandığı bir dönemdesiniz. Belki de çok uzun süredir tek başınıza kalmıştınız, şimdi biraz sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza destek olabilir veya arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Yeni sosyal çevrelere dahil olabilir veya eski arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Geçtiğimiz bir buçuk senede tutulmalar hayatınızda köklü değişikliklere sebep oldu. Şimdi bir kez daha kariyerinizle ilgili konular gündemde. Mevcut işinizde değişiklik veya yeni bir iş konusu gündeme gelebilir. Evlenme veya çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Toplumsal konumunuzu ve itibarınızı sorguluyorsunuz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Kişisel düşünce sisteminizin dışına çıkıp düşünme zamanı. Farklı inançlar ve kültürler üzerine araştırmalar yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz. Akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilir, akademik çalışmalarınız için de önümüzdeki birkaç ayı değerlendirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Akışta kalmayı pek de beceremediğiniz bir dönemdesiniz. Her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark etmelisiniz. Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konular ön planda. Partnerinizin veya iş ortaklarınızın finansal hayatıyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Ailenizden birinin size ihtiyacı olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: İkili ilişkilerinizle ilgili konular ön planda. Mevcut ilişkilerinizde geçmişten gelen konular tekrar kendilerini hatırlatabilir. Yeni bir ilişki konusu gündeme gelebilir. Ancak, Merkür retrosu süresince yeni bir ilişkiye başlamanın uygun olmadığını hatırlamanız gerekiyor.

Kova ve Yükselen Kova: Günlük rutinleriniz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular ön planda. Geçmişte yaşadığınız bir rahatsızlığın nüksetmesi tadınızı kaçırabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanıyor. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Balık ve Yükselen Balık: Yaratıcılığınız artıyor, kendinizi ifade etmek istiyorsunuz. Ancak, Merkür retrosunun etkisiyle doğabilecek yanlış anlaşılmalara karşı hazırlıklı olmalısınız. Yeni bir hobi edinmek, spora başlamak ve çocuklarla zaman geçirmek iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Yeni flörtler kapıda.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder