Ecesu Serbes Yükselen burcunuza göre dışarıya nasıl bir izlenim veriyorsunuz?
HABERİ PAYLAŞ

Yükselen burcunuza göre dışarıya nasıl bir izlenim veriyorsunuz?

Biri size "Burcun ne?" diye sorduğu zaman aslında duyduğunuz soru "Güneş burcun ne?" sorusudur.

Astrolojiyle birazcık ilgilenmeye başlayan herkesin Güneş burcundan sonra ilk öğrendiği burç ise yükselen burcudur.

Doğum anınızda ufukta yükselen burca yükselen burç denir.

Yükselen burcun doğru bulunması için doğum saati, hatta doğum yeri bile büyük öneme sahiptir.

Yükselen burcunuzun yüz şekliniz, vücudunuz, hatta sağlığınız üzerinde bile etkisi vardır.

Ayrıca, sosyal ortamlarda çizdiğiniz imajı, özellikle de sizi hiç tanımayan insanların sizi nasıl gördüğünü, nasıl bir auranız olduğunu da yükselen burcunuz belirler.

Haberin Devamı

Bu yazıda kısaca hangi yükselen burç dışarıya nasıl bir izlenim verir onu inceleyeceğiz.

Yükselen burcunuza göre dışarıya nasıl bir izlenim veriyorsunuz

Yükselen Koç:

Yükselen burcu Koç olanlar dışarıya cesur ve dikkat çekici bir imaj çizerler. Ne kadar enerjik ve dinamik oldukları ilk bakışta fark edilir. Koç burcunun yönetici gezegeni Mars'ın etkisiyle atletik ve güçlü vücutlara sahiptirler. Savaşçıdırlar ve mücadeleden korkmazlar. Rahat ve sportif bir stil anlayışına sahip olsalar da giydikleriyle dikkat çekmeyi başarırlar.

Yükselen Boğa:

Yükselen burcu Boğa olanların sakin, güçlü ve temkinli bir görünümleri vardır. Sabırlıdırlar ve başladıkları işleri sonuna kadar götürürler. Vücut yapıları yuvarlak hatlara sahip, kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegen Venüs'ün etkisiyle şık ve sade bir giyim tarzları vardır, nötr tonları kullanmaktan hoşlanırlar.

Yükselen İkizler:

Yükselen burcu İkizler olanlar dışarıya konuşkan, meraklı ve eğlenceli bir izlenim verir. Yaşları kaç olursa olsun genç gözükürler. Enerjileri değişkendir, bazen neşeli bazen durgun olabilirler. Yönetici gezegen Merkür'ün etkisiyle kendilerini ifade etmekten ve konuşmaktan hoşlanırlar. Renkli ve eğlenceli bir giyim tarzları vardır.

Yükselen burcunuza göre dışarıya nasıl bir izlenim veriyorsunuz

Yükselen Yengeç:

Yükselen burcu Yengeç olanlar tıpkı Yengeç'in dış kabuğu gibi, biriyle ilk tanıştığında çekingen ve soğuk bir izlenim verir. Kabuğunun altında hassas, derin ve sevecendirler. Ay tarafından yönetilen Yengeç'in yükselen yerleşimi kişiye derin ve anlamlı bakışlar verir. Yüzleri de vücutları da yuvarlak hatlara sahiptir. Sade ve minimal bir giyim tarzları vardır.

Haberin Devamı

Yükselen Aslan:

Yükselen burcu Aslan olanlar yönetici gezegen Güneş'in sıcaklığını taşırlar. Sıcakkanlı ve dramatik bir enerjileri vardır. Dikkat çekmekten ve ilgiden hoşlanırlar. Özgüvenlidirler ve çevrelerindeki insanları kolayca motive edebilirler. Dikkat çekici bir giyim tarzları vardır ve modayı takip etmekten hoşlanırlar. Saçları genelde gür ve dikkat çekicidir.

Yükselen Başak:

Yükselen burcu Başak olanlar dışarıya mesafeli ve çekingen bir izlenim verirler. Çalışkanlardır ve işlerini pratik bir şekilde çözebilirler. Merkür tarafından yönetilen Başak yükselene sahip olanlar çevrelerini ve kendilerini eleştirme eğilimindedirler. Dağınık ve kirli ortamlarda bulunmaktan fazlasıyla rahatsız olurlar. Giyim tarzlarında da sadeliğe ve temizliğe önem verirler.

Yükselen burcunuza göre dışarıya nasıl bir izlenim veriyorsunuz

Yükselen Terazi:

Yükselen burcu Terazi olanlar yönetici gezegen Venüs'ün sembolize ettiği estetiği ve nezaketi taşırlar. Hak, hukuk ve adalet kavramlarına çok önem verirler. İlişki kurmaktan ve yeni insanlar tanımaktan hoşlanırlar. Kargaşayı sevmezler, sorunları diplomasi ile çözmeye çabalarlar. Doğru olanı yapmak istemeleri kararsız kalmalarına sebep olabilir. Nasıl göründüklerine fazlasıyla önem verirler, ancak abartılı stillerden hoşlanmazlar.

Haberin Devamı

Yükselen Akrep:

Yükselen burcun Akrep olması kişiye gizemli ve tehlikeli bir görünüm verir. Yönetici gezegen Mars'ın etkisiyle, yükselen burcu Akrep olanların hayatları kaos ve krizlerle doludur. Yaşadıkları krizler onları değiştirir, dönüştürür ve güçlendirir. Yüzlerinin en dikkat çekici bölümü gözleridir, derin ve anlamlı bakarlar. Giyim tarzlarında siyah, kırmızı, bordo gibi koyu ve güçlü renkleri kullanmaktan hoşlanırlar.

Yükselen Yay:

Yükselen burcu Yay olanlar dışarıdan bakıldığında neşeli ve enerjik bir izlenim verirler. Maceralardan hoşlanırlar ve rutinlerden kolayca sıkılırlar. Yönetici gezegen Jüpiter'in etkisiyle entelektüel insanlardır. Hayatları boyunca derin bir anlam arayışı içerisindedirler. Giyim tarzlarında farklı olmaktan ve dikkat çekmekten hoşlanırlar.

Yükselen burcunuza göre dışarıya nasıl bir izlenim veriyorsunuz

Yükselen Oğlak:

Yükselen burcu Oğlak olanlar dışarıya ciddi ve sorumluluk sahibi bir imaj çizerler. Yönetici gezegen Satürn'ün etkisiyle çalışkan ve realist kişilerdir. İş hayatında başarılı olabilirler. Kendilerini kolay kolay açmazlar, yalnız zaman geçirmekten hoşlanırlar. Sade ve dikkat çekmek istemeyen bir giyim tarzları vardır.

Yükselen Kova:

Yükselen burcu Kova olanlar dışarıya sıra dışı, asi ve bağımsız bir izlenim verirler. Kova burcunun yönetici gezegeni Satürn'ün etkisiyle duygularından önce mantıklarını dinleme eğilimindedirler. İnatçıdırlar ve geleneklere uymaktan hiç hoşlanmazlar. Diğer insanlardan ne kadar farklı olduklarını belli etmeyi severler. Marjinal yapıları giyim tarzlarına da yansır. Dikkat çeken, renkli kıyafet ve aksesuarlardan hoşlanırlar.

Yükselen Balık:

Yükselen burcu Balık olanlar dışarıya hassas ve romantik bir izlenim verirler. Girdikleri her ortama kolaylıkla adapte olabilirler. Sanatçı ruhları ile bulundukları ortamları güzelleştirme isteği duyarlar. Yönetici gezegen Jüpiter'in etkisiyle bazen duygularını kontrol edemeyip anlaşılmaz tepkiler verebilirler. Giyim tarzları ruh hallerine göre değişebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder