Efe Teksoy Vizyon filmleri
HABERİ PAYLAŞ

Vizyon filmleri

Haberin Devamı

Altın (Gold)


Babası gibi dağlarda altın arayarak zengin olmayı düşleyen, madencilik işinde tecrübeli Kenny Wells, birçok girişiminde başarısız olmuştur. Şanssız adam son denemesinde Endonezya’nın keşfedilmemiş ormanlarında jeolog Michael Acosta ile birlikte altın aramaya başlar. 1993 yılında 6 milyar dolarlık altın madeni dolandırıcılığı olayının anlatıldığı gerçek bir hikâyeden esinlenilen filmin başrollerinde Matthew McConaughey, Edgar Ramirez ve Bryce Dallas Howard yer alıyor. Yönetmenliğini Stephen Gaghan’ın yaptığı yapımda Oscarlı oyuncu Matthew McConaughey, Kenny karekteri için 20 kilo aldı ve saçlarını kazıttı.

Filmin IMDB puanı: 6,5


Vizyon filmleri

Lion


Ağabeyinin dönmesini bekleyen 5 yaşındaki Hintli Saroo, tren vagonunda uyuya kalır ve kendini evinden çok uzakta olan Kalküta’da bulur. Artık kayıp olan çocuk Tazmanya’lı bir aile tarafından evlat edinilir. Aradan 25 yıl geçtikten sonra kaybettiği ailesini bulmak için Hindistan’a döner. Dev Patel ve Nicole Kidman’ın başrollerini paylaştığı film 6 dalda Oscar’a aday olarak gösterildi. Yönetmenliğini Garth Davis’in yaptığı film için 12 milyon dolar harcandı. Dev Patel 8 ay boyunca hazırlık yaptı ve sakallarını uzattı. Çocuk Saroo karekteri için Sunny Pawar, 4000 kişi arasından seçildi.

Filmin IMDb puanı: 8


Vizyon filmleri

Yaşamın Kıyısında (Manchester By The Sea)


Lee Chandler, kapıcılık yaparak hayatını kazanan boşanmış bir adamdır. Geçmişte yaşadığı travmatik olay nedeniyle uzun zamandır gitmediği Manchester-by-the-Sea adlı kasabadan abisinin kalp krizi geçirdiği haberini alır. 16 yaşındaki yeğeni Patrick’in vasisi olunca yaşamı tamamen değişir. Yönetmenliğini Kenneth Lonergan’ın yaptığı filmin başrollerini Casey Affleck, Michelle Williams ve Lucas Hedges paylaşıyor. 6 dalda Oscar adayı olan filmin maliyeti 8,5 milyon dolar. Filmin ismi olan Manchester by the sea, ABD Massachusetts’in kuzey kıyısında deniz kenarında bulunan gerçek bir kasabadır.

IMDB puanı: 8,3


Vizyon filmleri

Toni Erdmann

Ines, uluslararası danışmanlık firmasında yoğun şekilde çalışan bir iş kadınıdır. Tuhaf şakalar yapan babası Winfried, kızını neşelendirmek için ziyarete gelir ve işlerin daha da karışmasına neden olur. Yabancı Dilde En İyi Film Oscar’ında Almanya’yı temsil edecek olan filmin yazar ve yönetmen koltuğunda Maren Ade oturmakta. Peter Simonischek’in canlandırdığı Winfried Conradi ve Toni Erdmann karakterleri yönetmen Maren Ade’nin babasından esinlenilmiş. Yapımı 56 gün süren filmin çekimleri toplamda 120 saati bulmaktadır.

IMDB puanı: 7,8


Vizyon filmleri

Gecenin Kanunu (Live By Night)


1920’li yıllarda ABD-Boston’da alkol yasak, suç oranı yüksektir. Polis şefinin oğlu Joe Coughlin, babasının aksine kanunları çiğneyen azılı bir suçludur. Suç dünyasında hızla yükselmesi ve bir mafya babasının kız arkadaşını elinden alması başına açılacak dertleri arttıracaktır. Ben Affleck’in yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı film için 65 milyon dolar harcandı. Hikâye Amerika’nın eyaleti Florida’da geçmesine rağmen çekimleri Georgia’da yapıldı. Yapımı 2 yıl süren film, Dennis Lehane’nin aynı adlı romanından uyarlandı. Filmin yapımcıları arasında Leonardo DiCaprio ve Ben Affleck’te bulunuyor.

IMDB puanı: 6,6

Vizyon filmleri

Halka 3 (Rings)

2002 yılında 249 milyon dolarlık gelir elde ederek korku serisinin açılışını yapan Halka (The Ring), 2005 yılında Halka 2 (The Ring Two) ile 161 milyon dolarlık gişe yaptı. Bu sayede tüm zamanların en çok izlenen korku film serileri arasına giren yapım, Halka 3 (Rings) ile izleyicileri tekrardan korkutmaya hazırlanıyor. Konusu; lise öğrencisi Julia ve erkek arkadaşı Holt ayrılma aşamasına gelmişlerdir. İlişkisini kurtarmak isteyen Julia, erkek arkadaşını okulda ziyarete gider. Okuldaki arkadaşlarının Holt’a 7 günün sonunda izleyeni öldüren bir video seyrettirdiklerini öğrenir. Holt’un videoyu izlemesinin üzerinden 6,5 gün geçmiştir. Bu süreçte yakınlaşan iki sevgili hayatlarını kurtarmak için zamana karşı yarışacaktır. Bütçesi 33 milyon dolar olan Halka 3’ün yönetmen koltuğunda F. Javier Gutierrez oturmaktadır. Ünlü korku karakteri Samara’nın makyajının tamamlanması 6,5 saat sürdü. Samara; kırmızı yaprakları olan bir ağacın meyvesinin adıdır. Film Japon korku edebiyatının Stephen King’i olarak bilinen yazar Koji Suzuki’nin roman üçlemesinden uyarlandı.

IMDB puanı: 6


Vizyon filmleri

Fırıldak Ailesi

Karikatürist Varol Yaşaroğlu’nun yarattığı animasyon filmi Fırıldak Ailesi; tılsımların, ejderhaların olduğu büyülü ormana giderek maceralarına devam ediyorlar. Bir gece aniden köydeki tüm kadınlar kaçırılır. Sabri Fırıldak ve arkadaşları gizemli ormana giderek kötülerin kötüsü Tarumar ile savaşarak kadınları geri almaya çalışır. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda; Bülent Kayabaş, Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç yer alıyor.


Vizyon filmleri

Tüylü Kaçak (Run Ozzy Run)

Martins ailesi Japonya’ya tatile gidince sevimli köpek Ozzy’yi köpek oteline bırakmak zorunda kalırlar. Dışarıdan normal görünen lüks otel aslında hayvanları sahipleri yokken acımasızca satan bir çetenin elindedir. Aile komedisi türünde bir animasyon olan filmin yönetmenliğini Alberto Rodriguez ve Nacho La Casa’nın üstlenmiştir.

IMDB puanı: 5,7

Vizyon filmleri

Sıradaki haber yükleniyor...
holder