Elif Demirtaş Bilir Aşkları dillere destan oldu
HABERİ PAYLAŞ

Aşkları dillere destan oldu

Çok fena! Dizi batağına düştüm, çıkamıyorum bu aralar. Ne kadar güzel televizyon dizileri var son dönemlerde. İnsanın izledikçe izleyesi geliyor. Oyuncular, karakterler, senaryolar gerçekten çok iyi. Bazılarını yeni keşfettim, itiraf ediyorum.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan'ın aşkı gün yüzüne çıktı. Dizide Kerem Bürsin'in hayat verdiği Serkan karakteri, Hande Erçel'in oynadığı Eda Yıldız karakterine aşkını itiraf edince dizinin sevenleri bayram etti! İzleyiciler pek mutlu ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorlar. "İlk kez bir dizi çiftini bu kadar yakıştırdım" yorumlarını görünce şöyle bir hafızamızı zorlayalım istedim. Dizi aşklarıyla en çok konuşulan çiftlerden birini ilk sıraya birini de son sıraya bırakayım...

Haberin Devamı

Aşkları dillere destan oldu

Hazır mıyız?

Aşklarıyla ortalığı kasıp kavuran çiftleri bir hatırlayalım o halde.

1- Özcan Deniz - Nurgül Yeşilçay

Efsane dizilerden biridir Asmalı Konak. İstanbullu bürokrat bir ailenin kızı olan Bahar, New York'taki eğitimini tamamlarken Seymen ile tanışıyor. Seymen karakterini Özcan Deniz, Bahar karakterini Nurgül Yeşilçay canlandırıyor anlaşılacağı üzere. Kapadokya'nın en köklü ailesine gelin giden Bahar'ın Seymen'le olan aşkı dillere destan oldu. 54 bölüm boyunca, 'tüm zamanların en çok izlenen dizisi' unvanını almış aynı zamanda. Asmalı Konak çekimlerinin yapıldığı Ürgüp'te adına anıtı dikilen tek dizi olma özelliği taşıyor. Seymen Ağa'm hürmetler:)

2- Murat Yıldırım - Tuba Büyüküstün

Aşkları dillere destan oldu

2007 yılında ekrana gelen 'Asi' dizisinde başrolü paylaşan Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın, dizideki adlarıyla Asi ve Demir'in zor aşkı dillere destan olmuştu. Zor aşk dedim, çünkü filmin konusu Asiye Kozcuoğlu (Tuba Büyüküstün) ve Demir Doğan (Murat Yıldırım)'ın aşk hikâyesi ve aileleri arasındaki gerginlikti.

3- Burak Özçivit - Fahriye Evcen

Aşkları dillere destan oldu

O kadar mesudum ki Çalıkuşu'nu izlediğim için.

Reşat Nuri Güntekin’in unutulmaz eseri Çalıkuşu... 2013 yılında başrollerinde Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oynadığı dizi çok sevilmişti. Hatta çift bu dizi ile tanışmış ‘Aşk Sana Benzer’ filmi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çalıkuşu dizisinde Kamran ve Feride aşkı bizi bizden aldı.

Haberin Devamı

4- Birkan Sokullu - Burcu Biricik

Aşkları dillere destan oldu

Hayat Şarkısı’nın Kerim ve Hülya’sı... Sürekli kavga eden en tatlı çiftlerden… "Keşke aşkları gerçek olsa" diye dualar bile ediliyordu.

5- Burak Özçivit - Neslihan Atagül

Şöyle bir düşündüm de Burak Özçivit hep çok güzel aşık olmuş be! Nihan ile Kemal'in arasındaki aşka, bizi kanser eden Emir bile engel olamadı. Kara Sevda’nın kara kedisi Emir karakterine Kaan Urgancıoğlu hayat verdi. Her bölümü ayrı heyecan her bölümü ayrı sinir harbiydi izleyici için.

6- Barış Arduç - Elçin Sangu

Aşk oyunu buna derler güzelim... Kiralık Aşk dizisinde çok sevdik Defne ile Ömer'in aşkını. Dizilerin en sevimli çiftlerindendi bence. Çok da yakışmışlardı. Enerjileri güzel, uyum da mükemmel olunca her hafta büyük bir heyecanla izledik onları.

7- Çağatay Ulusoy - Hazal Kaya

Neydi klasik olan; "zengin kız fakir oğlan" aşklarıydı değil mi? Adını Feriha Koydum dizisinde tam tersi işlendi bu konu, fakir kız zengin oğlan... Kapıcının kızı Feriha ile 'gecelerin veliahtı' Emir Sarrafoğlu'nun aşkını da bırakayım buraya.

8- Kıvanç Tatlıtuğ - Beren Saat

Her yıl Bihter için helva kavuruyoruz, dualar ediyoruz ruhuna. Tekrarları bile heyecanla izlenen ender dizilerden. Aşk-ı Memnu’nun Bihter ve Behlül’ünün yasak ama tutkulu aşkını nefeslerimizi tutarak izledik. Ahhh Beşir ahhhh! Neler gördü o gözler, nelere şahit oldu! "Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme!" dedi annesi Firdevs Yöreoğlu ama Bihter Ziyagil, Behlül'ünü Nihal'e kaptırınca gözünü kırpmadan öldürdü kendini.

Haberin Devamı

Yeni dönem dizilerine gelirsek;

  • Miran - Reyyan (Hercai)
  • Sancar - Nare (Sefirin Kızı)
  • İnci - Han (Masumlar Apartmanı)
  • Özgür - Ezgi (Bay Yanlış)

Aşksız kalmayın!

Sevgiler…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder