Elif Demirtaş Bilir Dün akşam Birkan Sokullu'ya düştük!
HABERİ PAYLAŞ

Dün akşam Birkan Sokullu'ya düştük!

Her akşam birine düşüyoruz! Sosyal medyada son dönemlerin en sevilen ve en çok kullanılan kelimesi sanırım. "Düşmek" Twitter'ca bir kelime😊 Ve bir kişiyi çok beğendiğimizde yakışıklı ya da güzel fark etmez; sosyal medyada hep birlikte düşüyoruz! Mesela dün akşam Birkan Sokullu'ya düştük, hatta "düşmek" az kalır tepetaklak olduk. Televizyonlarımız yakışıklı etkisinden patlayacak. Lütfen alıcınızın ayarlarıyla oynamayın! Çünkü sorun aşılamayacak kadar büyük ve kısa sürede çözülemeyecek gibi😊 Hem fena mı cennete gideriz; “Güzele bakmak sevap” ise yakışıklıya bakmak da öyledir. Bu kadar sevapla kapımız cennete açılır inşallah. Başlayalım mı saymaya?

Haberin Devamı

1. Birkan Sokullu

Dün akşam Birkan Sokulluya düştük

Canım Han'ımız bizi nasıl yanılttı ya! Meğer geceleri çöp topluyormuş. Gardırobuna kağıt parçalarını koyarken izlediğimde, Han'dan bir bomba bekliyordum ama bu kadarını tahmin edemedim. Evet bence de çok etkileyici bir karakter! Adamın çöp toplayıcısıyken bile bir havası var. İşin sırrı uzun saç ve kirli sakal mı bilmem ama Birkan Sokullu dün akşam herkesi kendine düşürdü! Kısa saçlı ve sakalsız fotoğrafları var, ben buradan paylaşmak istemiyorum merak edenler bakabilir. Birkan Sokullu deyince ilk aklıma gelen Hayat Şarkısı dizisi. Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı dizinin Kerim Cevher’i.

Oynadığı diziler:

Dün akşam Birkan Sokulluya düştük

Şimdiki Aklım Olsaydı, Ya İstiklal Ya Ölüm, Ottoman Rising, Bir Aile Hikayesi, Yaşamayanlar, Yüz Yüze, Hayat Şarkısı, Beyaz Gece, Kurt Seyit Ve Şura, Fatih 2013, Küçük Sırlar, Küçük Kadınlar, Elif, Melekler Korusun ve Masumlar Apartmanı.

2. Uraz Kaygılaroğlu

Pis Yedili dizisinde bu kadar dikkatinizi çekmemiştir diye düşünüyorum. Sonrasında da birçok dizide oynadı fakat Sefirin Kızı dizisinden sonra "Uraz Kaygılaroğlu" çok başka gözümüzde ve gönlümüzde. Çünkü o bizim için artık bir "Gediz Işıklı". Kişilere bakışımız oynadığı karakterlerle birlikte yeniden şekilleniyor itiraf etmek lazım.

Oynadığı diziler:

Sefirin Kızı, Aynen Aynen, Ege'nin Hamsisi, Masum Değiliz, Klavye Delikanlıları, Baba Candır, Yedi Güzel Adam, Eski Hikâye, Harem, Pis Yedili, Es Es, Canını Sevdiğiminin İstanbul’u, Milyonda Bir.

Haberin Devamı

3. Engin Akyürek

Ooooo Engin Akyürek... Ben Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisiyle ilk bölümlerde gıcık olup sonrasında sevdim kendilerini. O dizideki rolü de oldukça etkiliydi. Ama Fatmagül’ün Suçu Ne? dizinin öncesi var tabii. Bu aralar Sefirin Kızı'nda bizi biraz sinirlendirse de o da yakışıklılar kervanında başı çeken isimler arasında.

Oynadığı diziler:

Yabancı Damat, Kader, Karayılan, Bir Bulut Olsam, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kara Para Aşk, Ölene Kadar ve Sefirin Kızı.

3. Aras Bulut İynemli

İlk olarak reklam filminde rol alıyor Aras Bulut İynemli. Reklamda bir yönetmenin dikkatini çekiyor ve Öyle Bir Geçer Zaman ki ile serüvenine başlıyor. Başarılı! Canım "Yamaç" nerelerdeydin daha önce?

Oynadığı diziler:

Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, Maral: En Güzel Hikayem, İçerde, Çarpışma, Çukur.

4. Gökhan Alkan

Benim dikkatimi Kocamın Ailesi dizisinde çekmişti Gökhan Alkan'ın yakışıklılığı. Şimdilerde Yasak Elma ile patladı gitti😊

Haberin Devamı

Oynadığı diziler:

Muhteşem Yüzyıl, Her şey Yolunda Merkez, Gurbette Aşk Bir Yastıkta, Kocamın Ailesi, Seviyor Sevmiyor, Kalp Atışı, Zengin ve Yoksul, Yasak Elma.

5. Kerem Bürsin

Kerem Bürsin, ilk olarak 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisinde kendisine hayran bıraktı bizi. Dizinin asi çocuğuydu. Şeref Meselesi dizisi ile de yakışıklılığını taçlandırdı. Şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel ile adı aşk dedikodularına karışsa da henüz dedikodu safhasında. Bekleyelim ve görelim bakalım zaman neler gösterecek!

Oynadığı diziler:

Güneşi Beklerken, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Muhteşem İkili ve Sen Çal Kapımı.

6. Can Yaman

Geçtiğimiz günlerde “Can Yaman mı, Kıvanç Tatlıtuğ mu?” başlıklı yazım ile bazı hayranlarını kızdırdığımı gördüm, şimdi gönül alma vakti. Adamın yakışıklılar kategorisinde yeri sağlam, görünen köy kılavuz istemez. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir Kocadağ karakterine hayat verdi. Dizideki halini hatırladığımda bayağı bir değiştiğini söyleyebilirim Can Yaman’ın. En beğendiğim hali İnadına Aşk dizisindeki Yalın Aras karakteridir, söylemeden edemeyeceğim.

Oynadığı diziler:

Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay, Erkenci Kuş ve son olarak Bay Yanlış.

7. Akın Akınözü

Hercai dizisini ilk izlediğimde Akın Akınözü’nün kim olduğunu, daha önce hangi dizide izlediğimi bir süre düşündüm durdum. Veeee buldum: Arkadaşlar İyidir. Tabii Hercai’de Miran Aslanbey karakteriyle yıldızı bir anda parladı. Tutmayın Miran’ı!

Oynadığı diziler:

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Arkadaşlar İyidir, Aslan Ailem, Payitaht: Abdülhamid, Hercai.

8. Doğan Bayraktar

Aramıza yeni katılan yakışıklı beye büyük alkış. Daha ilk bölümden isminin hakkını verdi. Güneş gibi doğdu Doğan Bayraktar, Aslan Aslanbey karakteriyle. Üniversite yıllarında katıldığı Best Model of Turkey yarışması ile dikkat çekti. 2015 yılında düzenlenen Best Model of Turkey'de Second Runner seçildi. Doğan Bayraktar yarışmaya katılma amacının adını duyurmak için olduğunu çünkü ilerde iyi bir oyuncu olmak istediğini söylemiş. Savaşçı dizisi ile ilk oyunculuk tecrübesini yaşayan yakışıklı oyuncu Hercai dizisi ile oyunculuk serüvenine devam ediyor.

9. Furkan Andıç

Neredeyse unutuyordum Furkan Andıç’ı. Pek severim kendisini; çapkın gülüş, masum duruş… Tehlikeli! Furkan Andıç deyince ilk olarak Kaçak Gelinler dizisi geldi aklıma. Şimdilerin Ateş’i… Çatı Katı Aşk dizisiyle yakıyor ortalığı.

Oynadığı diziler:

Kolej Günlüğü, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu, Yağmurdan Kaçarken, Aşk Ekmek Hayaller, Kaçak Gelinler, Kırgın Çiçekler, Tatlı İntikam, Meryem, Kardeş Çocukları, Her Yerde Sen, Çatı Katı Aşk.

Benim aklıma gelen ve son günlerde sıkça düştüğümüz isimleri sıraladım. Var mı sizin aklınıza gelen benim unutmuş olduğum başka isimler?

“Analar ne yiğitler doğuruyor” diyenler burada mı peki?

Haydi bakalım izleyelim, gözümüz gönlümüz açılsın.

Sevgiler…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder