Elif Demirtaş Bilir Kırmızı Oda gerçek Boncuk’tan haber var!
HABERİ PAYLAŞ

Kırmızı Oda gerçek Boncuk’tan haber var!

Siz de izlediğiniz karakterlerin şimdilerde ne durumda olduğunu merak edenlerden misiniz? Ben çok merak ediyorum. Her bulduğum detayı irdeliyorum, araştırıyorum, okuyorum. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik ile hayatımıza giren Boncuk’un gerçekte hayatımızın neresinde, yaşamın hangi kıyısında olduğunu; rüzgarın onu nerelere savurduğunu merak edip durdum günlerce.

Kırmızı Oda gerçek Boncuk’tan haber var

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlanan gerçek hikayelerin anlatıldığı Kırmızı Oda’da, bizi en çok etkileyen karakterler arasında Burcu Biricik ile tanıştığımız Boncuk da gönlümüzde bir yer fethetti. Ermişler, dedeler, sütlaç, Sadık derken Boncuk’un hayalini kurduğu Can ile biz de mutlu olduk onun adına, gerçekler farklı çıkınca hayal kırıklığımız tavan yaptı tabii ama son bölümde Sadık’ın Boncuk’a elma vermesi bir sosyal medya kullanıcısının dediği gibi “Sütlaçların efendisi Sadık’ı gönlümüzün efendisi” yaptı bir anda. “Kavga ulu orta edilirdi ama sevgi hep gizli... Görmedik işte, öğrenemedik biz sevgiyi” dedi ya Sadık, işte orda bir samimiyet kurduk onunla. Onun sevgisini göstermesi, sütlaç istemekle eşdeğerdi zaar.

Haberin Devamı

Peki hikayenin gerçek Boncuk’u ne yapıyordu acaba? Gülseren Budayıcıoğlu’na ait Instagram hesabında Burcu Biricik’e veda paylaşımı gördüm, bu arada da Boncuk’la ile ilgili minik de bir bilgi verilmişti:

“Sevgili Arkadaşlarım,

Dün akşam Kırmızı Oda’dan uğurladık Boncuk’u, yani sevgili Burcu Biricik’i...

Öyle güzel oynadı ki, Boncuk karakterini adeta hafızalarımıza kazıdı. Burcu’yu gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Sevgili doktorumuz Binnur Kaya'nın yanındaki de yine çok sevgili yönetmenimiz Cem Karcı. Ona da emekleri ve değerli katkıları için teşekkürler...

Bu arada gerçek Boncuk’un şimdi nasıl olduğunu soranlar için yazıyorum. Boncuk şimdi iyi. Hastalığı tekrar etmedi. İlaçlarını almaya devam ediyor.”

Kırmızı Oda gerçek Boncuk’tan haber var

Ve okuduğum bu minik mesaj beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. Kafamda kocaman bir soru işareti de Kırmızı Oda’da hikayesi ile en çok merak edilen karakterlerden biri olan Kumru’nun şu anda ne durumda olduğu. Umarım iyidir ve umarım yaşadıklarının üstesinden gelmeyi başarabilmiştir.

Haberin Devamı

Kıvanç’la Burcu mu?

Kırmızı Oda gerçek Boncuk’tan haber var

Burcu Biricik yeni bir proje ile yine evlerimizin başköşesine konuk olacakmış.

Burcu Biricik’in “Camdaki Kız” dizisiyle yeniden ekranlara döneceği konuşuluyor. Camdaki Kız dizisi OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin hikayesinin alıntılandığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabındaki başka bir gerçek olayı konu alacak.

Bir süre önce de Kral Kaybederse ve Camdaki Kız kitaplarından birinin dizisi için Kıvanç Tatlıtuğ ile görüşüldüğü konuşulmuştu.

Şimdi, Burcu Biricik’in adı da Camdaki Kız ile anılınca, acaba diyorum dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Burcu Biricik birlikte mi rol alacak? Bu sadece bir temenni tabii :) Kafamda deli sorular ama eğer böyle olursa da muhteşem olur bence.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder