Elif Demirtaş Bilir Masumlar Apartmanı’nda roller değişti
HABERİ PAYLAŞ

Masumlar Apartmanı’nda roller değişti

Masumlar Apartmanı dün akşam yayınlanan bölümle herkese ters köşe yaptı. Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han ile ilgili onca tahminde bulunduk, yüzlerce tweet okudum, Youtube’da onlarca video izledim fakat tahminlerimde yanıldım sanırım. Aslında yanılan sadece ben değilim, benim gibi düşünen herkes! Hani masum ve saf bulduğumuz, üzümlü kekimiz Gülben’imiz var ya…

Hadi bakalım dizinin son bölümüyle ilgili neler konuşuldu?

Gerçek hayat hikâyesinden esinlenerek uyarlanmış ve harika bir şekilde kurgulanmış, her bölümüyle hayatlarımıza dokunan bir dizi izliyoruz TRT 1 ekranlarında.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı’nın Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' adlı kitabından uyarlandığını bilmeyen kalmadı artık fakat dizide, kitaptaki hikâyeden biraz daha farklı işlendiğini izlemeye de başladık diğer yandan.

Masumlar Apartmanı’nda roller değişti

Kitapta olduğu gibi dümdüz anlatılmamış olaylar; bir güzel harmanlamışlar rolleri, enfes bir kurguyla işleyip ağzımız açık, şaşıra şaşıra izliyoruz. Şeytanın bile aklına gelmeyeni senaristler yazmış, oyuncular oynuyor biz de izlerken “Ama nasıl olur” deyip bir sonraki fragmanı bekliyoruz meraktan çıldırarak. Tamam, senaristler siz keyfinize bakın ya; biz memnunuz halimizden. Daha çok şaşırtın bizi lütfen!

Han karakterini; You dizisindeki “Joe” tadıyla bize sunup, Merve Dizdar’ın hayat verdiği Gülben’i, Masumlar Apartmanı’nın en masum karakteri gibi gösterip takıntılı âşık olarak karşımıza çıkaran senaristlere ne diyelim peki? 😊 Alkışlıyorum; çünkü ben gerçekten çok şaşırdım. Esat’a çocukluğundan beri âşık olduğunu, Esra’nın radyo yayınına “Merve” ismiyle katılıp itiraf eden Gülben’in, içinde yeşerttiği ve inandığı aşkla atacağı adımları düşünmek beni biraz ürküttü açıkçası.

Diğer yandan; eğer takıntılı ve psikopat olan karakter Han değil ise, Han ile İnci’nin aşk hikâyesini bala batırılıp çıkartılmış çikolata tadında izleyeceğiz. Gözlerimden kalpler çıkıyor ❤❤❤❤ İçinde aşk olan her şeyi seviyorum.

Gülben kafaları karıştırdı

Masumlar Apartmanı’nda roller değişti

You, bir Netflix dizisi. Caroline Kepnes'in çok satan romanından uyarlanan takıntılı ve psikopat bir adamın aşkını anlatıyor.

Haberin Devamı

Joe, sevdiği kadın ile arasına girebilecek her engeli ortadan kaldırıyor. Âşık olduğu kadının adı Beck. Beck’in; kendisi dışında mutlu olduğu kim varsa yanında yok ediyor, eski sevgilisi Benji’yi de ortadan kaldırıyor.

Daha önce Han’ı You dizisindeki Joe karakterine benzetmiştik, ama dizinin dün akşamki bölümünde şüphelerimiz Gülben üzerinde yoğunlaştı.

İlk başlarda Safiye tarafından ezilen, itilip kakılan bir karakter olarak izlediğimiz Gülben, işin içine aşk girince değişmeye başladı. Kendi kafasında bir dünya kuran ve kendi inandığı şeyler üzerine o dünyasını renklendiren Gülben’in bizi daha ne kadar şaşırtacağını tahmin etmek artık çok zor. Ama olaya iyi tarafından bakın kızlar, Han belki de korktuğumuz gibi biri değildir. Siz ne dersiniz?

Öldü sandığımız Naci dizide dirildi

Masumlar Apartmanı’nda roller değişti

Dizideki Safiye’nin hikâyesi kitaptan farklı bir boyutta anlatılacağı izlenimi verdi. Hepimiz Safiye’nin büyük aşkı Naci’nin öldüğünü biliyorduk ancak yayınlanan son bölümde, Neriman’ın öğretmeni Naci olarak Masumlar Apartmanı’nın tam karşısındaki otele yerleştiğini izledik. Veee Safiye, Sezen Aksu’nun “Kavaklar” şarkısı eşliğinde aşk dolu bakışları ile içimizi kıpır kıpır etti. Ey aşk sen nelere kadirsin! Masumlar Apartmanı’nı aşk mı kurtaracak acaba? Umarım senaristler bizi yine yanıltmazlar.

Haberin Devamı

En çok merak edilen bir diğer konu da Naci karakterine kimin hayat verdiği? Twitter’da birkaç tahmin gördüm, sizinle de paylaşayım. Bakalım izleyicilerin tahminleri doğru çıkacak mı?

  • Barış Kılıç
  • Mete Horozoğlu
  • Serhat Kılıç

Masumlar Apartmanı ile ilgili son Twitter dedikoduları böyle. Aramızda kalmasın!

Eğer Masumlar Apartmanı 10. bölümü hâlâ izlemeyen varsa linkini de buraya bırakalım ve Masumlar Apartmanı 11. bölüm fragmanı için gardımızı alalım.

İyi seyirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder