Elif Demirtaş Bilir Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar meydan okudu
HABERİ PAYLAŞ

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar meydan okudu

Pandemide dizilere doyduk. Hangi kanalda hangi dizi varsa hepsini izleme derdindeyiz ama yetişemiyoruz. Hep söylediğim gibi bu sezon Türk dizileri televizyon ekranlarında devleşerek evlerimize konuk oluyor. Arada erken final yapan diziler ya da ekran macerasında devam etmeye direnen diziler de var tabii ki. Olsun giden gider, kalan sağlar bizimdir. Biz bugün Masumlar Apartmanı'nın Gülben'ini konuşalım.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından esinlenerek gerçek hayat hikayelerinin uyarlandığı diziler tozu dumana kattı. Öyle ki TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasında. Yayınlandığı her hafta ekrana damgasını vuran, sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasında yer alan Masumlar Apartmanı'nın dün akşam yayınlanan bölümünde Gülben ve Esat sahneleri Twitter'ın da gündemini belirledi. Merve Dizdar dizide hayat verdiği Gülben karakteriyle devleştikçe devleşti ve adeta oyunculuğuyla meydan okudu, büyülendik! Tek kelimeyle şa-ha-ne!

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanının Gülbeni Merve Dizdar meydan okudu

Meydan okuma deyince sosyal medyanın oldukça ilgi gören akımlarından bahsetmezsek ayıp olur.

Yıldız Tilbe'den daha çok sevindim

Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen 'meydan okuma / challenge' akımına dahil olarak Tarkan'a pas atmıştı.

Tarkan'dan gelen yanıt beni biraz şaşırttı açıkçası. Hani "Hatır için çiğ tavuk yenir" derler ya! İşte bu nedenle Tarkan'ın sırf hatır için Yıldız Tilbe'nin pasına karşılık vermesini beklerdim. Yorumlara baktığım kadarıyla çoğu insanın beklentisi de bu yöndeydi.

Neyse, Yıldız Tilbe yine pes etmedi. İkinci pasını şarkıcı Gülşen'e attı ki Gülşen'den de ses çıkmadı. Bana sorarsanız Gülşen yanlış bir seçimdi çünkü kayınvalidesinin vefatı nedeniyle olumlu cevap vermesine zaten ihtimal vermemiştim.

Masumlar Apartmanının Gülbeni Merve Dizdar meydan okudu

Büyüksün Gülben Ergen!

Tarkan ve Gülşen'den sonra yine pes etmeyen Yıldız Tilbe üçüncü defa Gülben Ergen'e seslendi ve jet hızıyla karşılığını aldı. Yalnızlık şarkısıyla akıma dahil olan Gülben Ergen topu Seda Sayan'a attı. Seda Sayan'ın bu davete olumlu yanıt vereceğini düşünüyorum. Ve Gülben Ergen'in Yıldız Tilbe'nin bu sesine kulak vermiş olması beni çok sevindirdi.

Haberin Devamı

Hangi amaca hizmet ediyor?

Tarkan "Bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim" cevabını verdi. Akımın amacını bir de ben yazayım dedim henüz bilmeyenler için.

Pandemi döneminden olumsuz etkilenen müzisyenler adına sanatçılar #HepimizİçinSesVerTürkiye etiketiyle sosyal medyada bir akım başlattı ve ilk çağrısını Murat Kekilli'ye yapmıştı.

Kekilli bu çağrıya, Yıldız Tilbe'nin Delikanlım şarkısıyla yanıt vermiş ve ardından da Tarkan'ın Kış Güneşi şarkısını söyleyen Tilbe, Twitter hesabından Tarkan'a seslenmişti.

Bu akıma katılmayanı dövüyorlar!

Gelelim bir başka akıma! Son günlerde ünlüler tarafından paylaşılan 20'li yaşlar challenge yayıldıkça yayıldı,

Müzik, sinema ve siyaset dünyasından pek çok isim bu akıma katıldı. Ama benim en çok dikkatimi çeken isim, ne yalan söyleyeyim Murat Boz oldu.

Arkadaşlarımın 20'li yaşlardaki imajını görmek de hayli keyifli oldu benim için. Yaş almanın nasıl güzel bir şey olduğunu bir kez daha anladım.

Haberin Devamı

Hoş işler...

Masumlar Apartmanının Gülbeni Merve Dizdar meydan okudu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder