Elif Demirtaş Bilir Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı?
HABERİ PAYLAŞ

Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı?

Severek izlediğimiz diziler sırayla bir bir sezon finali yaparken Sadakatsiz’e bir nokta da ben koymasam olmazdı. Çarşamba akşamı 31. bölümü ile ekrana gelen dizi sezonu bitirdi. Bölümü şahane bulanlar da var eleştirenler de fakat finale yakışır bir sonla ekrana veda etti bence. Asya ve Derin uçurumdan yuvarlandı bize de tasası kaldı. Şimdi bize düşen beklemek ama bir yandan da içimiz içimizi kemiriyor “Derin mi ölecek yoksa Asya mı?” diye! İkisinin de hayatta kalma ihtimalinden hiç bahsetmeyeyim. Neden mi? Çünkü; eğer ikisi de hayatta kalırsa ki muhtemelen Derin’i kurtaran kişi Asya olur. Derin de “Her şey Asya yüzünden oldu” der ve yine bizi krize sokar. İzleyicilerin isteği belli: Derin ölsün, Asya kurtulsun! Hatta bununla ilgili çok hoş bir twit gördüm. Bir sosyal medya kullanıcı şöyle demiş: "Derin ölsün, Asya Derin’in çocuğunu da yanına alsın, Volkan tımarhaneye yatırılsın." Çok mantıklı değil mi?

Haberin Devamı

He bu arada Ali’nin yeni sezonda yatılı okulda okuması için dua edenler de oldukça fazla. Malum ortalık yangın yeri Ali drone uçurma derdindeydi. Bu durum da izleyicinin canının fazlasıyla sıkmış anlaşılan. Evlat işte, astan atılmaz satsan satılmaz. Şaka bir yana o kazadan nasıl çıkacaklarını ben de merak ediyorum.

Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı

Asya’nın o güzel sesiyle anlam kazanan “Aldatılan kadının öfkesi cehennem ateşinden beterdir. Ve hiç bir deniz o ateşi söndürmeye yetmez. Henüz bitmedi, ben kalemi elime almadım. Bu romanın sonunu ben yazacağım.” sözleri bu hikayenin henüz bitmediğini gösteriyor. Diyeceğim o ki bir ihtimal o kazadan Asya ile birlikte Derin de kurtulur ve Asya intikamını yavaş yavaş alır.

Diğer yandan Sadakatsiz'in uyarlandığı Doctor Foster'da, Kate karakteriyle ilişkilendirirsek Derin'i hiç de iyi bir son beklemiyor. Bakalım sonuç ne olacak! Yeni sezonda görüşmek üzere.

Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı

Eyvah! Ne izleyeceğiz biz şimdi?

Sezon finali yapmayan birkaç dizi daha var! Şimdiden bir telaş sardı mı sizi de? Pandemi döneminde ne iyi geldi diziler bize. “Peki yaz sezonunda ne izleyeceğiz biz?” diye kara kara düşünenlere gelsin o zaman.

Baht Oyunu: 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranında seyirciyle buluşacak. ‘Baht Oyunu’ yaz ekranında salı akşamlarının vazgeçilmezi olacak. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor. Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybeden, kaybettiği aşkını geri kazanmak için savaşırken fark etmeden yeni bir aşkın kapısını aralayan Ada’nın hikayesini izleyeceğiz. Romantik komedi tadında olan bu dizi izlenir.

Haberin Devamı

Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı

Aşkın Tarifi: Yine bir Kanal D dizisi. Kadir Doğulu’nun canlandırdığı Fırat'ın, Serra Arıtürk'ün hayat verdiği Naz'ın vücudundan menemeni alıp, yediği sahne sosyal medyanın gündemini epeyce meşgul etmişti. Menemen nasıl yenir? Bilmeyen kalmasın😊

Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünü paylaştığı dizinin kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır. Okuyunca eğlenceli olan bu diziyi izlemek daha keyifli olacak. 7 Haziran Pazartesi günü Kanal D’de!

Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı

Baş Belası: Başroldeki İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’e deneyimli oyuncular Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk’un eşlik ettiği dizi atv ekranlarından evlerimize konuk olacak.

Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı

Kalp Yarası: Kalbi yaralı olanların dizisi olacak. Oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor. Çekimleri Hatay-Antakya’da devam eden bu dizi de yaz sezonunda evlerimizi şenlendirecek.

Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı

O halde iyi seyirler şimdiden.

Biraz da dedikodu!

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış ya! Bizimki de o misal işte. Şeyma Subaşı’ndan bahsediyorum. Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi’den evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı’nın mutluluğu gözlerinden okunuyor. Onun gözleri ışıl ışıl parlarken takipçilerinin gözleri de fal taşı gibi açıldı.

Sadakatsiz’de Derin mi ölecek yoksa Asya mı

Tüm çabamız damla tek taş yüzüğü görebilmek için. Neyse Şemya’dan fotoğraf geldi de içimiz soğudu! Şeyma Subaşı’nın yüzüğünün fiyatı tam 801.540 lira, elbisesi 5.420 lira, saati 261.000 lira ve bilekliği de 24.470 liraymış! Ay biz şokkkkk!!! 😊 Allah İsteyen herkese Şeyma Subaşı şansı versin. Bana müsaade!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder