Elif Demirtaş Bilir Sadakatsiz’in Asya’sı şizofren mi?
HABERİ PAYLAŞ

Sadakatsiz’in Asya’sı şizofren mi?

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin canlandırdığı “Asya” karakteri şizofren mi? Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerini izledikten sonra geldiğimiz son nokta bu! 😊 Asya, Volkan’ın kendisini aldattığını kafasında kuruyor olabilir mi? Tek gerçek, sarı saç teliymiş mesela! Volkan’a haftalardır boşuna mı kızıyoruz, ne dersiniz?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, BBC’nin BAFTA Ödüllü dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan “Sadakatsiz” çarşamba günlerinin en çok izlenen dizilerinden.

Şüphe, kuşku ve paranoya!

Sadakatsiz’in Asya’sı şizofren mi

Kocasının atkısında sarı bir saç teli bulan Dr. Gemma Foster, kocasının hayatında bir başka kadın olabileceğinden şüphelenip onu takibe başlıyor. Fakat Foster'ın zamanla artan şüpheleri, kendini suçlamaları ve kuşkuları onu paranoyak olma seviyesine getiriyor.

Haberin Devamı

Aldatıldığından çok emin, ancak bunu ispat etmek için tek eksiği elinde delil olmaması! Delil olmayınca da kocasının ihanetini bir türlü yüzüne vuramıyor.

Dizide Dr. Gemma Foster'ı, Suranne Jones canlandırırken; kocası Simon Foster'a, Bertie Carvel hayat veriyor.

BBC One tarafından 2015 yılında yayınlanan Doctor Foster, 2 sezon süren 10 bölümlük dram ağırlıklı, psikolojik bir dizi aynı zamanda.

Sadakatsiz dizisi de Doctor Foster’dan uyarlanmış, Doctor Foster ise çocuklarını öldüren ve kocasının yeni gelinini zehirleyen Yunan mitolojisinin gizemli kadını Medea‘nın hikâyesinden uyarlanmış.

Dizinin tanıtımını da alta bırakıyorum, bence bir bakın!

Süreyya’dan sonra Asya!

Gelelim bizim dizimize! Daha yayınlandığı ilk bölümde konusuyla dikkat çeken Kanal D’nin Sadakatsiz adlı dizisinde; Asya’yı Cansu Dere oynuyor, Volkan karakterini de Caner Cindoruk canlandırıyor. Çarşamba akşamları fazlasıyla kulaklarını çınlatıyoruz kendisinin de zaten. Ama ya Volkan masumsa!

Kocasının atkısında sarı bir saç teli bularak iz sürmeye başlayan Asya gibi ben de sosyal medyada bir iz arıyorum dizilerle ilgili. Kim, ne demiş? İzleyicinin tepkisi ne olmuş? diye.

Sadakatsiz’in Asya’sı şizofren mi

Sosyal medyada bazı tayfalar var. Bir tayfa yayınlanan dizilerin ahlaki tarafını analiz ediyor. Bir diğer tayfa bedduacı ki işlerini hakkıyla yapıyorlar Bu bedduacı tayfanın da son günlerde bir isim var hedefinde. Sadakatsiz dizisinde karısını Derin’le aldatan ama hem sevgilisini, hem de karısını çok sevdiğini söyleyen Volkan…

Haberin Devamı

Benim en sevdiğim tayfa da “Çekirdeğimi aldım, yorum okumaya geldim” tayfası 😊 Ben de çekirdek çitleyip yorum okuyan taraftayım. Şahane malzemeler çıkıyor bu tayfalardan. Bayılıyorum! Hatırlarsanız Kırmızı Oda’nın Alya’sının, İstanbullu Gelin’de Süreyya’nın kızı “Yaz” olduğunu ilk olarak sosyal medya kullanıcıları açığa çıkarmıştı.

Ben de geçtiğimiz günlerde yine Twitter’da dedektif edasıyla iz sürerken şu mesaj dikkatimi çekti:

Arkadaşlar! Asya şizofren, yaşadıklarını kafasında kuruyor. Bu burada kalsın da haklı çıktığımda alıntılarım.

Sadakatsiz’in Asya’sı şizofren mi

Wowwwww dedim, tespit gibi tespit!

İstanbullu Gelin’in Süreyya’sı aklıma geldi hemen. İstanbullu Gelin’de Süreyya’nın ve yaşadığı hayatın dizide anlatıldığı gibi olmadığını geçtiğimiz haftalarda Kırmızı Oda’nın Alya’sından dinledik, zaten siz de biliyorsunuz artık.

Haberin Devamı

Sadakatsiz’in Asya’sı şizofren mi

Eğer şizofren olmasaydı Süreyya’nın hayatı İstanbullu Gelin dizisindeki gibi olabilirmiş, ama Aslı Enver’in canlandırdığı “Süreyya” gerçek hikâyede aslında şizofrenmiş.

Bakınız! 👇

Benim kafam karıştı, sizce Asya şizofren olabilir mi gerçekten?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder