Elif Demirtaş Bilir Yasak Elma’da ölüler diriliyor, gidenler geri dönüyor!
HABERİ PAYLAŞ

Yasak Elma’da ölüler diriliyor, gidenler geri dönüyor!

Klasik tepkimizi verelim: Yok artık! 2020’nin bize yaşatamadığını Yasak Elma mı yaşatacak? Dizide bu sezon yaprak dökümü yaşanmıştı hatırlayacağınız üzere. Diziye gelen giden isimlerin haddi hesabı yok, yılın en sansasyonel dizisi oldu Yasak Elma. Son dedikodu ise Talat Bulut ve Barış Kılıç’ın diziye geri döneceği yönünde.

Yasak Elma’da ölüler diriliyor, gidenler geri dönüyor

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade gibi isimlerin yer aldığı dizide Talat Bulut, Halit karakterine hayat veriyordu biliyorsunuz. Dizideki her kadınla sırayla ilişki yaşayan/evlenen Halit Argun’un ölümü de kadınların elinden olmuştu. Kafamızda deli sorular cevapsız kaldı. “Halit ölmemiş olabilir mi?” diye tahminler yürüttük. İnanamadık ölebileceğine, ne de olsa başrol oyuncusuydu kendisi. Başrol ölürse dizi biter diye bir düşünce hakimdi nedense dizilerle ilgili. Ama son dönemlerde başrol oyuncusu diziden ayrılınca rota bir anda değişiyor ve başka hikayeye evriliyor. Genelde de final yapmak zorunda kalıyor o dizi. Fakat Yasak Elma için biraz daha farklı durum, konular değişiyor, oyuncular değişiyor, başrol oyuncusu ölüyor ama dizi tam gaz yola devam ediyor. Ölüler de dirilebilir 😊

Haberin Devamı

Halit Argun yaşıyor mu?

Yasak Elma’da ölüler diriliyor, gidenler geri dönüyor

İki bölüm önce Şahika, Yıldız ve Ender’e aynı anda giden mesajı kimin yazdığını merakla beklerken üç kadın soluğu Halit’in şoförü Sıtkı’nın yanında aldı fakaaaat geçen haftaki bölümde Sıtkı’nın telefonda, konuştuğu kişiye bilgi verdiğini izleyince film orada koptu izleyicide. Telefonun diğer ucunda kimin olduğunu henüz bilmiyoruz. Hasan Ali Bey olabilir, Halit’in avukatı olabilir ya da hiç aklımıza gelmeyen bir başka kişi de... Bir başka tahmin de şöyle: Halit Argun’un şimdiye kadar hiç bilmediğimiz adı Halit olan bir oğlu olabilir ve ortaya çıkabilir. Talat Bulut peki? Halit Argun olarak yeniden dönebilir mi diziye?

Talat Bulut Yasak Elma’ya geri döner, Halit Argun imparatorluğu çöker ve sezon tanıtımında Halit’i otobüs durağında dilenci kılığında gördüğümüz o sahneyi keyifle izleyebiliriz. Olur mu? Söz konusu Yasak Elma olunca pek tabii ki mümkün. Bakalım bu iş nasıl bitecek, merakla bekliyorum.

Haberin Devamı

Bu arada Talat Bulut’un Instagram hesabından yaptığı paylaşıma bakarak “Yasak Elma’ya geri dönmeyeceğinin sinyalini verdi” yorumunu yapabiliriz.

Barış Kılıç diziye dönecek mi?

Halit Argun’un ölümüyle diziye veda eden Talat Bulut ile beraber diziden ayrılan bir diğer isim de Barış Kılıç’tı. Entrikaların ortasında kalan dizinin tek iyi adamı Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç’ın da diziye geri döneceği yönünde dedikodular ayyuka çıktı. Barış Kılıç’ın hayranlarını sevindiren bu gelişme ile ilgili yakışıklı oyuncudan hemen bir açıklama geldi.

Yasak Elma’da ölüler diriliyor, gidenler geri dönüyor

Barış Kılıç “Yasak Elma’ya dönüş haberlerim doğru değildir” diyerek tartışmalara noktayı da koymuş oldu.

Sosyal medyada şamata var!

Twitter’da Yasak Elma etkisine gelecek olursak…

Her hafta “Yasak Elma artık bitsin, final yapsın” diye isyan ederken tuhaf bir şekilde diziyi izlemeye de devam ediyoruz anladığım kadarıyla.

Sosyal medya kullanıcılarının mesajlarını okumak da diziden çok daha eğlenceli 😊

Bakınız…

  • Halit: Ben olmayınca diziye yeni hatun (Feride) almışsınız diye duydum ben de dirildim.
  • Tabii ki de Hasan Ali'nin oyunu. Bunu anlamayacak kadar manyak olmayın.
  • Halit yaşıyor, yoksa neden yeni sezon fragmanında hapishane sahnesi olsun
  • Halit Feride’yle evlenmeyi unutmuş geri dönüyor.
  • Keşke yaşasa ama maalesef Halit yok. Biri çok pis oyun oynuyor ters köşe yapacak.
  • Arkadaşlar Halit dirilmiş çıldıracam.
  • Acaba Halit ortaya çıkar da günün birinde Feride'yle evlenir mi?
  • Halit yaşıyorrr!!! Arkasından ne çıkıcak merak ediyorum.
  • Halit: Mezarda evlenecek kimseyi bulamadım geri geldim.
  • Halit’in ölmediği en başından belliydi zaten.
  • Bence Halit gerçekten ölü ama Halit'in aynı isimde bir oğlu daha var (Halitcan değil) Babası gibi adı Halit olan birisi. Bu çılgın senaristler bunu da yapar.
  • Halit de virüs gibi! Tam bitti diyoruz mutasyona uğrayıp karşımıza çıkıyor.
  • Çok güzel şaşırtmaca. Ben de şimdiye kadar Halit yaşıyor diyordum ama hayır, Halit yaşamıyor. Bence Halit’in bir oğlu var ve onun da adı Halit.

Bu hafta da Yasak Elma ile ilgili dedikodular bu kadar. Bakalım diziyi daha ne kadar uzatabilecek çılgın senaristler!

Haberin Devamı

İyi seyirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder