Erdoğan Arıpınar Dümen kırık, ip de kopuk!
HABERİ PAYLAŞ

Dümen kırık, ip de kopuk!

Haberin Devamı

İster içeriden ister dışarıdan bakınız; bu, bizim sevgili ülkemiz Türkiye’nin spordaki haline şaşırıp kalırsınız. Soru: Ne varmış? Cevap: Olmayan yok.

-Ülkeye yeni bir spor bakanı atandı. Bugüne kadar yol haritası yok.
- Ülkemizin en büyük kenti İstanbul ‘2012 Avrupa’nın Spor Başkenti’ unvanını törenlerle aldı. Onun da bir yol haritası yok. Bu unvanı alan Avrupa kentleri ne yaptılar? İnceleyen, bir rapor hazırlayan var mı? Bu yıl içinde halka ve spora katıkısı olacak, sportif ve bilimsel neler yapılacak? Bilen yok.

[[HAFTAYA]]

-Ülkenin Başbakanı 2020 Olimpiyatı’na tüm gücü ile aday oldu. Görev verdikleri henüz bir basın toplantısı ile 2020’nin yol haritasını bile açıklayamadılar. Soru: Ülkede toplumun en büyük ilgisini toplayan futbolda durum ne? Cevap: İlk defa toplumun büyük bir kesimi bu suçlamalara inanmıyor. Arkasında başka şeyler arıyor.
-Bu karabasan yetmiyormuş gibi bir de içimizdeki UEFA’lılar meydana çıktı. TFF yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Sonları hayır olur inşallah!
-TBMM’nin halkı temsil eden üyeleri ve TBMM Başkanı Çiçek’in de belirttiği gibi ilk kanunu aceleye getirdiler. Ama yenisini ittifakla çıkarttılar.
-Cumhurbaşkanı Gül yasal hakkını kullanarak kanunu geri gönderdi. Normal olarak yeniden ele alınması gerekli.
-Amma; işe bakın ki her şeye olur olmaz maydanoz olan Bülent Arınç adeta koskoca TBMM’yi ve üyeleri tehdit eder gibi “Kanunu tekrar ele almaya kimse cesaret edemez” dedi. Hoppala!
-Trabzonspor’un bazı yöneticileri ve dengesini kuramayan yerel basın iddianamedeki açıklamalar üzerine tarihi Titanik olayını hatırladılar.
-Ve Türkiye Ligi’nde yöneticileri kapkara bulutların altında iken; hem de tüm olumsuz koşullara rağmen Fenerbahçe hâlâ lig puan cetvelinin öndeki sıralarında. Sonuç: Fırtınalı bir denizde teknesinde çaresiz kalan balıkçı gibi olduk. O ellerini gökyüzüne kaldırıp şöyle bağırmış: “Ey dağların anası! Söyle şimdi bakalım, Dümen kırık, ip de kopuk Nasıl yelken takalım?”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder