Eren Aka Türkiye'ye örnek olacak
HABERİ PAYLAŞ

Türkiye'ye örnek olacak

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, belediye başkanı seçilmesi durumunda tüm maaşını engelli çocukların eğitimleri ve ihtiyaçları için harcayacağını söylemişti. Öyle de oldu… Başkan Şahin, Midyat’ta yaşayan engelli çocukların eğitim ve her türlü ihtiyaçlarını seçildiği günden beri karşılayarak umut olmaya devam ediyor.

Türkiyeye örnek olacak

KAYSERİ’NİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kayseri’nin en büyük dönüştürülebilir enerji ve tarım projesinde imzalar atıldı. Beydeğirmeni Besi Bölgesi’ne ilk fazda kurulması planlanan 4.5MW biyogaz tesisi ve 4.5MW hibrid güneş santrali ile sonrasında projeye entegre olarak 45 bin ton kapasiteli gübre tesisi, 80 dönüm biyogaz ve sera tesisi yapımı sözleşmesi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile ihaleyi kazanan yatırımcı firma Renesco Holding CEO’su Başar Beyazoğlu arasında imzalandı.

Haberin Devamı

Türkiyeye örnek olacak

'KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR'

Ekonomik olarak zor günlerden geçen üreticilere Tarımsal Kalkınma Projeleri ile destek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş hayvan yetiştiricilerine de önemli bir projeyle destek olmaya başladı. Alpu ve Seyitgazi Belediyeleri ile imzalanan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi 500 küçükbaş hayvan aldıklarını ve bu hayvanları ilçe belediyelerinin belirlediği alanlarda yetiştirmeye başladıklarını ifade etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Biz kökleri köyde olan ama iş bulma umuduyla kente gitmiş asgari ücrete çalışan genç evlatlarımız yeniden ata topraklarına dönsün, bu ülkede üretime katkı sağlasınlar istiyoruz. Bu işi nasıl yapacağını bilmeyen evlatlarımız hayvan, fide, fidan desteklerimizle, kendi işlerinin patronları olsunlar istiyoruz” dedi.

Türkiyeye örnek olacak

ÜRETİCİYE DESTEK

Hayata geçirdiği tarımsal ve kırsal kalkınma atılımlarıyla üreticiye destek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş topladığı nergis çiçeklerini 14 Şubat Sevgililer Günü'nde şehrin farklı noktalarında hemşehrilerine hediye etti.

Türkiyeye örnek olacak

Sıradaki haber yükleniyor...
holder