Esra Karayel Meğer o da beni aldatıyormuş
HABERİ PAYLAŞ

Meğer o da beni aldatıyormuş

Her cumartesi bu köşede sizinleyim. Arkadaşlarınızla, ailenizle problem yaşıyorsanız, hayattan zevk alamıyorsanız, bazı kişileri affedemiyor ya da unutamıyorsanız, öfkenize yenik düşüyorsanız bana yazın. Sorunlarla birlikte başa çıkalım.

SORU: On beş yıllık evliyiz. Karım son dokuz sene, sadece onu gezdirmem, ihtiyaçlarını karşılamam, ona hediyeler almamla ilgilendi. İşlerimin nasıl gittiği dışında nasıl olduğumu, ne yaptığımı, arkadaşlarımı hiç sormadı. Sevgimin yerini kızgınlık aldı. Bir erkeğin başına gelen en kötü şey aldatılmanın dışında karının sana, seni paran için seviyormuş gibi davranması. Bu çok üzücü. Arkadaşlarına gönderdiği mesajları okudum. “İdare ediyorum, gönlünü hoş tutuyorum. Her istediğimi yapıyor. Yapmak zorunda” gibi cümleler yazmış. Ben bir yıldır bana sevgiyle bakan ve benden hiçbir şey istemeyen bir kadınlayım. Çocuk var diye ayrılma diyenlere uyarken şimdi bu mesajları gördükten sonra o kadına nasıl dokunurum? Çocuk için ruh sağlığımı mı bozmam gerekiyor? RUMUZ: ALDATAN ALDATANA

Haberin Devamı

CEVAP: Evlilik kurumunu temelden sarsacak iki olay. Tabii ki çocuk çok önemli. O yüzden her yol denenmeli. Ama çocuğun da ihtiyacı olan, sağlıklı bir ruh yapısına sahip anne ve baba. Bu ortamda da bu, zor gözüküyor. Her şeyden önce yaralarınızı karşılıklı sarabilmeniz gerek. İlk yapmanız gereken konunun uzmanı bir psikoloğa gitmeniz. Sonuç ayrılık bile olsa en azından çocuğunuz için bunu yapın.

EŞİ Mİ YOKSA BEN Mİ?

SORU: Bir yılı aşkın süredir evli bir erkekle birlikteyim. Eşiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar. Ama çocuk nedeniyle eşinden ayrılamıyor. Benden beklememi istedi. Çocuğunu haftada bir ya da on beş günde bir görüyor. Zaten boşansa da aynı olacak. Karısına sevgisi kalmadığı üzerine bana yemin etti. Öyle bir şey yaşandı ki karısı öğrendi. Madem ortaya çıktı, bir karar vermesini istiyorum. Çok sevsem de bu oyuna devam etmek istemiyorum. Öte yandan bir daha böyle sever miyim? Çok zor. RUMUZ: UMUT

CEVAP: Gerçek aşk bir kere yaşanıyor. Zamane aşklarına bakma, onların çoğu hormonların aşkı. Ama senin hikayende aşk pek zamansız olmuş. Yapman gereken artık bu aşamada sessiz kalman. Bu sevgi sana huzursuzluğun ve mutsuzluğun kapısını aralıyorsa oraya hiç girme derim. Telefonunu değiştir. Bırak, kendi meselelerini halletsinler. Kaderinde varsa o zaten sana geri gelir. Hayatın getirdiklerine karar verirken bu yaşadıkların da kulağına küpe olsun.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder