Fatma Uyar Kılıç Survivor 2021 Gönüllüler takımı yarışmacılarını bir yerden tanıyorum
HABERİ PAYLAŞ

Survivor 2021 Gönüllüler takımı yarışmacılarını bir yerden tanıyorum

Acun Ilıcalı, ne yapsa izlerim. ‘Var Mısın Yok Musun’da 10’dan geriye bile saydım. Üniversitede! Fransız Dili ve Edebiyatı okurken! Hukuk Fakültesi’nden ev arkadaşlarımın şaşıran bakışlarına maruz kalarak. Kim ne derse desin, formatlarını seviyorum. Ancak bilmem kaçıncı yılına geldiğimiz ‘Survivor’ın yarışmacıları sizce de hep aynı değil mi? Yani isimler değişiyor ama sanki hiçbir şey değişmiyor. Şöyle fragmana bir bakınca, kim nasıl davranacak, neye göre seçilmiş, hangi diğer eski yarışmacının yerine alınmış tahmin edebiliyorum gibi geliyor. Aralarında sadece biri var ki, ‘Survivor’ tarihinde eşi benzeri yok bence: İlayda Şeker. Onun dışında karakter ve şampiyon analizi yaptığım Survivor Gönüllüler Takımı aşağıdaki gibidir:

Haberin Devamı

Yiğit Poyraz – Ogeday Girişken (Şampiyon)

Eğitimli, anlayışlı, kavgadan uzak durur. Kadınlarla iyi geçinir, maskülen duruş sergilemez. Yakışıklı ama bununla öne çıkmaz. Karakteri düzgün. Şampiyonluğa aday.

Sancakay Ilım Morgül – Aycan Yanaç

Kadın futbolcu. Ama Güzel. Hem de duygusal. Rap tutkunu. Geleneksel hale gelen ‘Acun ve diğerleri’ futbol maçında tüm dikkatleri üzerine çeker.

Emin Günenç – Burak Yurdugör

O hangisiydi ya? Yakışıklıymış da… Çok çabuk elendi. Bir bıraksan birinci olacak ama bir şey eksik sanki… Donuk. Sınırları var. Hiçbir gruba ait değil.

Sena Özdemir – Aşkım Burçe Tunay

Sporcu. Başarılı ama henüz çok genç. Takımın en küçüğü. Bu nedenle asla şampiyon olmayacağını herkes biliyor. Tehlike arz etmiyor. Sayı alsın yeter.

Steven Salam – İbrahim Yattara

Doğum yeri, Afrika’da bir ülke. Futbolcu. Türkçe konuşuyor-konuşamıyor. Başarılı. Çoğu şeyi anlamadığından fazla kavgaya girmiyor. Şampiyon olamaz.

Aleyna Kalaycıoğlu – Nisa Bölükbaşı

Voleybolcu. Akıllı. Sevimli. Gizli egoist. İki isme yakın olur. Uzun süre elenmez. Çok güzel arkadaşlıklar kurar, kimse ona kıyamaz. Samimi mi? Bilemiyorum…

Hanzade Ofluoğlu – Tersten Murat Ceylan

Karizmatik. Sunucu yarışmacı. Yarışmacı sunucu. Ekiple arası iyi, üstüne çok gidilmez. Sınıfın torpilli olduğu düşünülen çocuğu. Şampiyon olmaz ama kolay kolay da elenmez.

Yunus Emre Karabacak – Sadin Bakır

Güreşçi. Sert görünüşünün altında iyi bir insan yatıyor. Güçlü. Aman dikkatli olalım, gönlünü edelim, ilk fırsatta eleriz.

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu – Ardahan Uzkanbaş

Şiveli. Takımı birleştiren, grupları barıştıran adam. Komik… İyilik timsali. Oyun da kazanıyor. Elendikten sonra kuma adı yazılır.

Haberin Devamı

Ayşe Yüksel – Evrim Keklik

Evet, oyun kazanır. Ama ortamı karıştırır. Evet, enerjik. Ama diğerlerinin enerjisini tüketir. Acun Bey’e saygıda kusur etmez. Takım arkadaşlarının hepsiyle küs. Siz hepiniz, o tek başına. Çünkü ilgi çekmek ister.

Uğurtan Dora – Bozok Gören

Hayatından sporu hiç eksik etmeyen yakışıklı ekran yüzü. Bir yerden tanıyacak gibisiniz ama nereden çıkaramıyorsunuz. Rafine zevkleri var. Orta yaşlı. Lider ruhlu. Gizli sinirli.

İlayda Şeker – Aradığınız Kişi Bulunamadı

‘İşte Benim Stilim’e katılacakken son anda kendini ‘Survivor’da bulmuş. Bahar Candan’a benzettim şahsen. Böyle de bir yarışmacı aklıma gelmiyor. Hayırlısı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder