Fezi Altun Alışveriş merkezleri out, Instagram sayfaları in
HABERİ PAYLAŞ

Alışveriş merkezleri out, Instagram sayfaları in

Bu hafta size yeni dünya düzeninin en yeni iş kollarından birinden bahsetmek istiyorum: Kişisel alışveriş danışmanlığı.

Sosyal medyada bir sürü farklı alışveriş/ butik sayfası gördüğünüzün ve bu sayfaların da sayılarının hızlıca arttığının farkındasınızdır.

Ama yüzlerce farklı hesap arasında kaybolmak yerine, benim de gerçekten alışveriş yaptığım ve dünyanın neresinde olursa olsun o ayakkabıyı veya çantayı, beğendiğiniz bir aksesuarı şıp diye bulan ve adresinize kadar ileten birkaç farklı hesaptan bahsetmek istiyorum.

Haberin Devamı

1- Aekstyle

Alışveriş merkezleri out, Instagram sayfaları in

Gerçek bir kişisel alışveriş deneyimi yaşamak istiyorsanız bu sayfanın adminleri ile mutlaka iletişime geçmelisiniz. Gerek moda bilgileri, gerek dünyaca ünlü markaların satış danışmanları ile olan iletişimleri ile aradığınız ne varsa bulup adresinize iletiyorlar. Peki neden bu kadar popülerler? Size söyleyeyim. Takipçilerine baktığınızda (sayfalarına öncesinden bir takip isteği göndermeniz gerekiyor, kilitli bir hesap) görebileceğiniz gibi tüm influencer, oyuncu, manken, YouTuber ve sosyetenin en ünlü simaları onların takipçileri. Hal böyle olunca dünyaca ünlü markaların yeni çıkan ürünlerini giyen/taşıyan ilk kişi olmak için “Aekstyle” sayfasını adeta sipariş yağmuruna tutuyorlar. Hatta bazen aynı ayakkabının 4 farklı numarasını bile sipariş edenler oluyormuş, sosyal medyada ilk ben giydim diyen olabilmek için. Siz de bu deneyimi yaşamak, yeni çıkan tüm high fashion ürünleri görmek veya kim ne sipariş etmiş diye merak ediyorsanız Instagram sayfaları: @aekstyle

2- Sutore.inc

Alışveriş merkezleri out, Instagram sayfaları in

Pandeminin en etkili moda yönlendirmesi kuşkusuz sokak modası oldu. Evde otururken bile tercih edilen eşofman takımları, sweatshirtler, oversize t-shirtler ve sneakerlar büyük marka işbirliklerine ait (çünkü dışarda giyemiyo(lar)ruz). Siz de bu dev markaların işbirliklerinden birini gözünüze kestirdiyseniz ve internet alışverişine de hakim değilseniz “Store.inc” tam size göre. Türkiye'nin ilk limitli ayakkabı alım satım platformunun kurucuları genç girişimci 5 arkadaş. Ben ilk siparişimi Converse X Fear Of God işbirliğinden seçtiğimde, ilgi ve alakaları yüzünden devamlı müşterileri olacağımı hemen başka bir siparişimle taçlandırarak belli etmiştim. Gözünüze kestirdiğiniz bir sneaker işbirliği varsa mutlaka ziyaret etmelisiniz. İnstagram sayfaları: @sutore.inc

Haberin Devamı

3- AmerikadanAlisveris.com

Alışveriş merkezleri out, Instagram sayfaları in

Bu sayfada ise aklınıza gelebilecek her şeyi (kozmetik hariç ) Amerika'dan getirtebileceğinizi hayal edin. Evet HER ŞEY! Otomobil tekerleğinden spor ayakkabıya, saç kurutma makinesinden legoya her şeyi sipariş edip getirtebiliyorsunuz. Telefonunuza uyumlu AmerikadanAlişveriş.com uygulamasını indirip kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Covid 19‘dan önceki günlerde 3-5 iş gününde teslim ediliyordu tüm siparişler. Siz yine de sayfalarıyla iletişimde olun derim. İnstagram sayfaları: @amerikadanalisveriscom

Birinci kural, eyeliner’ın kapağını her zaman kapalı tut

Geçtiğimiz pazar günü Seçkin Süngüç ile youtube kanalımız Bize Kaldı’nın konuğu Simge Sağın’dı.

Simge gerek şarkıları gerek mizah anlayışı ile kanalımıza çok büyük renk kattı.

Renk kattı diyorsam sadece kişiliği ile değil, aynı zamanda sol gözüne seçtiği beyaz eyeliner ile de büyük renk kattırdı.

Haberin Devamı

İki gün önce Seçkin'in evinde yemek yediğimizde seyrettiğimiz video klipten sonra "Bana da bunu yapalım sizin programda" dediğinde hay hay dedim.

Alışveriş merkezleri out, Instagram sayfaları in

Ama unuttuğum bir şey vardı. O da eyeliner'ın kapağını program başlamadan açıp sürene kadar açık bırakmak. Stüdyonun ışıkları ve ortamın sürekli havalandırılmasından dolayı kapağını açık unuttuğum eyeliner'ın kuruduğunu görünce elimde olan malzemelerle eyeliner’ı biraz daha sürülebilir hale getirmek istedim. (Bazı markalarda ürünlerin yapılarını inceltmek için kullanılan damlalıklı şişeler vardır) Ama ne mümkün. Zaten videoyu seyredenler ne kadar zorlandığımı ve istediğim sonucu almak için ne kadar çabaladığımı görmüştür.

Alışveriş merkezleri out, Instagram sayfaları in

Siz siz olun krem eyelinerlarınızı kullanacağınız zaman açın ve sürdükten sonra kapağını mutlaka kapatın. Eğer siz de benim gibi farklı renk bir eyeliner uygulamak ve farklı renklerde eyeliner kullanmak istiyorsanız Sephora mağazalarından Dior Beauty ve Fenty Beauty markalarının renkli kalem formundaki eyelinerlarını deneyebilirsiniz.

Hem sürümü çok kolay hem de pigmentasyonları yoğun, ayrıca kalem formunda ve keçe uçlu olduklarından uygulamak çok daha kolay olur.

Haftaya yine buluşmak üzere.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder