Hande Kazanova 10 Mayıs haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

10 Mayıs haftası burçlar

HANDE KAZANOVA

Koç Burcu: Bu hafta gündelik işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Yatırım yapacaksanız, önemli eşyalar alacaksanız, para harcayacak veya parasal girişimde bulunacaksanız. Salı günü ve sonrası hareket etmelisiniz. Yalnız bu dönemde düşüncesiz ve bodoslama atılan adımlar sizi zorlayabilir o yüzden yatırımlarınızı, yapacaklarınızı dikkatlice gözden geçirin. Bu hafta itibarıyla Temmuz sonuna kadar ruhsal konulara, spiritüel alanlara ilginiz artabilir. Çevrenize, etrafınıza karşı daha ilgili, anlayışlı olabilir, hayatı daha farklı gözlerle görebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa, yabancı bir şirket veya kurunda çalışıyorsanız bu dönem işlerinizde güzel fırsatlar karşınıza gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta sizin için önemli olacak. Kendi isteklerinize ve yapacaklarınız odaklanabilirsiniz. Bu hafta oluşan yeniay, hayatınızla ilgili önemli adımları başlatmak adına sizi harekete geçirebilir. Önünüzde 15 günlük bir süreç olacak. Hızlı adımlar, düşüncesiz girişimlerden uzak durmalı, enerjinizi kontrol ederek, sakin ve esnek olarak planlarınızı uygulamalısınız. Ayrıca bu haftayla beraber sosyal çevrenizden fayda göreceğiniz bir dönem başlıyor. Temmuz sonuna kadar çevre değişimlerinde destekleneceksiniz. Yeni iş birlikleri, yeni fikirler, yeni kazançlar yolda olacak. Değişimden korkmayacaksınız.

İkizler Burcu: Bu hafta oluşan yeniay bilinçaltı temizliği yapmak, kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak, psikolojik yardım almak anlamında faydalı bir yeniay olacak. Onun dışında dünyevi ve maddi konularda harekete geçmemelisiniz. Büyük girişimleriniz varsa önemli kararlardan ve başlangıçlardan uzak durun. Ayrıca Temmuz sonuna kadar zirveye oynayabilirsiniz. Kendi kariyerinizi kurarken, fırsatları yaşarken etrafınızdaki insanlara da yardım etmek önem kazanacak. Yine eşinizin ailesiyle güzel bir dönem içinde olacaksınız, anne ve anne tarafınızın keyfi ve dirliği artabilir.

Yengeç Burcu: Bu yeniayda takım çalışmalarınızı, gelecek planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber yapılacak önemli işleriniz için adımlar atabilirsiniz. Önünüzde geleceğinizi ilgilendirecek önemli kararlar alacağınız 15 günlük bir süreç olacak. Bu hafta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Temmuz sonuna kadar kendinizi geliştireceksiniz. Davanız varsa güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğitim, sosyal medya, yurtdışı eğitimi, yabancılarla yapılacak olan işler alanınızda güzel şanslar ve fırsatlar yakalayacaksınız. Size daha az samimi olan insanlardan faydalarınız yüksek olabilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta işlerinize ve bayram öncesi işlerinizi toparlamaya odaklanacaksınız. Salı günü gerçekleşen yeniayda iş ve kariyer atılımlarınız için harekete geçebilirsiniz. Bu dönem sonrası atacağınız adımlar daha güçlü ve kalıcı olabilir. Çarşamba ve Perşembe günü parasal gelişmeler sizi mutlu edebilir. Cuma günü Jüpiter’in Balık burcuna geçişiyle, Temmuz sonuna kadar yeni şans ve fırsat alanlarınız parasal konular olacak. Başkalarının kaynaklarından, eşinizin parasal durumundan faydalanabilirsiniz. Eşinizin maddi alanında hızlı ve şanslı gelişmeler devrede olabilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta oluşan yeniay eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, ticaret, medya alanlarınızda yeni açılımları hayatınıza taşıyabilir. Yine uzakta bulunan akrabalarınızın hayatındaki önemli açılımlar devrede olacak. Eğitim hayatınızda da önemli kararlar alabilirsiniz. Uzaklardan bu bayram haberler alabilirisiniz. Özel hayatınıza ve ilişkilerinize dair Temmuz sonuna kadar önünüzde güzel şanslar açılıyor. İlişkiler yoluyla büyüyecek, ilişkilerinizden fayda görecek, evlilik, ciddi bir ilişkinin sizi besleyen yönleriyle karşılaşacaksınız. Bu dönem ortaklıklarınız, iş birlikleriniz size kazandırabilir. Taşınma ve yer değişikliklerinde şanslı olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Yeniay ortak maddi konularda önemli kararlarınız ve başlangıçlarınız için sizi destekliyor. Kredi almak istiyorsanız, bir borcun altına girecekseniz bu yeniayı kullanın. Parasal gelişmeler sizi mutlu ederken özel hayatınızda da aradığınız mutluluğu yakalayabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla 28 Temmuz’ a kadar iş alanlarınızda, günlük hayatınızın düzeninde hızlanacağınız, başkalarına yardım edeceğiniz, sağlığınızın iyi olacağı ve biraz da kilo alımına yatkın olacağınız bir dönem başlıyor. İşle ilgili konularda zorlandıysanız, iş arıyorsanız bu dönemde çeşitli fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Akrep Burcu: Yeniay özel hayatınızda atmak istediğiniz adımları destekleyecek. Bu yeniayla birlikte sevdiğinizle kararlar alabilir, evliliğe adım atabilir, evlilik teklifi veya kararınızı uygulamaya koyabilir, ortaklı işlerinizi başlatabilirsiniz. Önünüzde tüm bunları yapabileceğiniz 15 gününüz olacak. Bu hafta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Aşkta, keyif ve eğlencede, hayatın tadını çıkartmakta geç kalmayacaksınız. Şanslı bir dönemdesiniz. Hayat size sürpriz şans ve fırsatlarını 28 Temmuz’a kadar gösterecek. Kalbiniz boşsa aşık olabilir, çocuk istiyorsanız çocuk yapabilir, yaratıcılık gerektiren işlerinizde şansı üstünüze çekebilirsiniz.

Yay Burcu: Bu hafta gerçekleşen yeniayla birlikte gündelik yaşantınızda, iş alanlarınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bu dönem ve sonrası 15 gün boyunca işinizden haberleriniz olabilir veya iş arıyorsanız bu süreçte önemli haberler gelebilir. Sağlığınızla ilgili adımlarınızı yine bu yeniay ve sonrası 15 gün boyunca hayata geçirebilirsiniz. Bu hafta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Ev, aile ve yuvanızla ilgili alanlarda şanslı olacağınız, fırsatlar yakalayacağınız bir dönem başlıyor. 28 Temmuz’a kadar ev almak, yuva kurmak, ailenizi zenginleştirmek için kolları sıvayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bu hafta oluşan yeniayla birlikte aşk hayatınız, çocuğunuz, sanatsal işlerinizde alınacak kararları devreye sokacaksınız. İstediğiniz bir ilişkiye başlayabilir, yeni bir ilişkinin tohumlarını bu tarih ve sonrasında atabilirsiniz. Spora başlamak, evde spor yapmak veya hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir zaman başlıyor. Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçmesiyle beraber 28 Temmuz’a kadar yakın çevrenizden gelecek şans ve fırsatlar devrede olurken, iletişim, teknoloji, eğitim gibi alanlarda önemli şanslar karşınıza gelebilir.

Kova Burcu: Ailenize, yuvanıza odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta gerçekleşen yeniay aile hayatınızın kararlarını, evinizle ilgili yapılacak işleri ve bu alanlardaki başlangıçları ayağınıza getirebilir. Bu yeniayda aşk hayatınızda, eğitime dayalı işlerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz. Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Hızlı gelişmeler sonucunda işlerinizin, attığınız adımların karşılığını parasal alanda alacağınız bir döneme giriyorsunuz. 28 Temmuz’a kadar maddi konularda güzel şanslar ve fırsatlar yakalayacaksınız. İşlerinizden kazançlarınız bollaşabilir. Önemli yatırımlar yapabilirsiniz.

Balık Burcu: Bu hafta gerçekleşen yeniayda satışa, reklama, tanıtıma yönelik işlerinizde önemli başlangıçlarınız için destekleneceksiniz. Bu alanlarda alınacak önemli kararlar, karşınıza gelecek olan şansları ailenizdeki insanlarla paylaşmak size mutluluk verecek. Diğer taraftan ev almakla ilgili bir durumunuz varsa bu alanlarda işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar çok şanslı bir dönem sizi bekliyor. Karşınıza birçok seçeneğin gelmesi mümkün. Bu dönem yerinizde saymamalı, planlarınızı hareketlendirmek için elinizden gelen çabayı göstermelisiniz. Mükâfatını alacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder