Hande Kazanova 15 Kasım haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

15 Kasım haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza kendinizi önemseyerek, beklentilerinizi gerçekleştirerek giriş yapacaksınız. Bu hafta sizin için önemli. Parasal düzeninizde ve işlerinizde dikkatli olmanız gerekebilir, enerjiniz yüksek çalışacak bu da gereksiz risk almaya yatkın olacağınızı gösteriyor. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulmasıyla parasal konularda sahip olduklarınızı yaşayacağınız hızlı olaylarla sorgulayabilirsiniz. Elinize ani bir para geçebilir veya çıkabilir. Maddi konularda hırslı davranabilirsiniz. Ortaklaşa başladığınız bir işin sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Bu dönem ve sonrasında işlerinizde ve parasal kısmetinizde bir bolluk ortaya çıkabilir. Bir sıkıntı yaşarsanız gerekçelerini ve hatalarınızı iyi çözümleyin.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanız isteksiz ve geri planda durmak isteyeceğiniz enerjilerle başlıyor. Bu hafta işlerinizde abartıdan kaçınmalısınız. Çarşamba günü tehlikeli durumlar sizi ilişkilerinizden vurabilir. Karşı tarafın enerjisi yüksek çalışacak, bu dönem ilişkinizde ani kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa çatışmalardan uzak durun. Cuma günü devreye giren parçalı Ay tutulması, özel hayatınızda ve kişisel hedeflerinizde, sağlığınızda hızlı olayları tetikleyebilir. Hayatınızla ilgili önemli bir olay veya karar devreye girebilir. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirme kararı ya da tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerle başlayabilirsiniz. Maddi konularda bu aralar güzel enerjiler devrede. Çarşamba günü şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Kazalara sebebiyet verecek oluşumlara karşı gözünüz açık olsun. İş arkadaşlarınızla yaşayacağınız gerginlikler yüksek olabilir. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulmasında bir işin gizli-saklı bir yanını öğrenebilir veya iş alanlarınızda problemlerinizin ardında yatan gerçek sebeplerle karşılaşabilirsiniz. Serinkanlılığınızı korumanız önemli olacak. Beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Yine annenizin kardeş ve akrabalarının hayatında hızlı olaylar oluşabilir. Bu hafta tutamayacağınız sözlerden kaçının.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Haftanıza hızlı enerjilerle, hareketli bir şekilde başlıyorsunuz. Maddi konularda abartılı harcamalardan kaçının. Çarşamba günü enerjinizi doğru yönlendirmeye çalışın. Tehlikeli ortamlardan uzak durun ve sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki gerilimleri iyi kontrol edin. Cuma günü devreye giren parçalı Ay tutulmasıyla birlikte arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Ya da ortaya çıkacak bir organizasyon, özel hayatınızda dengesizliğe neden olabilir. Ani çevre değişimlerine açık olacağınız gibi arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlerle, fikirleriniz, vizyonunuz değişebilir.

Aslan Burcu: Haftanıza dış ortamlardan alacağınız haberlerle giriş yapacaksınız. Aile hayatınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin. Bu hafta özel hayatınızda sevdiğinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İşin içinde aileler de olabilir. Ev, aile ve kariyer arasındaki zorlanmalar karşınıza gelecek. Yine eşinizin işiyle ilgili bir konuda zorlandığını görebilirsiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması aile ve iş hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Özellikle aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında ani, hızlı olaylar yaşamanıza yol açabilir. Hırsınızı ve gücünüzü işinize kaydıracağınız bu dönem farklı projelerde kendinizi gösterebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta halledilmesi gereken parasal konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. İş ortamlarınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin. Çarşamba günü enerjiniz yüksek çalışabilir. Önemli işleri halletmek için uygun olacak ama sizi zorlayan enerjiler varsa dikkatli adımlar atmaya çalışın. Tepkileriniz yüksek olabilir, adrenalini seveceksiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması, yakın çevrenizle uzak bağlantılarınız arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğine dikkat çekiyor. Ortaya çıkacak ani bir seyahat, eğitim konusu işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insanlardan yardım alarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Bu dönem kendi bildiğinizi okumayın.

Terazi Burcu: Bu hafta ilişkilerinizde karşı tarafın özgür ve aceleci tavırları karşısında kafanıza estiği gibi davranmak isteyebilirsiniz. Parasal konularda çekişmeler oluşabilir. Bu dönem hızlı gelişmelerden kaynaklı olarak harcamalarınız artabilir. Tehlikeli para oyunlarından, yatırımlardan uzak durmalısınız. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulması, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir. Veya ortaya çıkan bir borç sizi sıkabilir. Her durumda parasal konularda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Eviniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Akrep Burcu: Haftanıza gündelik koşturmalarınızla başlıyorsunuz ama bu hafta başı beyin ve sinir sisteminizi sağlam tutmanız gerekebilir. Çarşamba günü özel ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Sevdiğinizle aranızdaki bağlar kopma noktasına gelebilir. Müdananız olmayacak ve kafa tutmayı seveceksiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulmasında sevdiğiniz insanla ilişkinizde zorlanmalar veya birtakım olaylar oluşabilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, karşı tarafı anlamak kolay olmayabilir. Yine sevdiğiniz insanın hayatındaki hızlı duygusal konular bu tutulmada karşınıza gelebilir. Sevdiğiniz insanın gezileri veya seyahati varsa onu desteklemelisiniz. 6 ay boyunca taşınma gündeminizde olacak.

Yay Burcu: Bu hafta size keyif veren olaylar, spor, hobileriniz önemli olabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız programlarda değişiklikler oluşabilir. Çarşamba günü sağlığınıza ve iş hayatınıza dikkat edin. Enerji kontrolünü sağlayamamaktan kaynaklı olarak kazalara ve riskli adımlara karşı dikkatli olun. Spor yapıyorsanız bugünlerde tehlikeli hareketlerden kaçınmalısınız. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması iş ve sağlık alanlarınızda hızlı olayları tetikleyebilir. Hormonal dengesizlikler, şeker, insülin direnci, tiroit ve boğaz ve boyun bölgesi dikkat etmeniz gereken alanlarınız olacak. Yine iş alanlarınızda değişimler oluşabilir. Bu değişimler sizi maddi yönden destekleyebilir.

Oğlak Burcu: Haftanız aile hayatınız ve ev ortamlarınızda yapılması gereken acil işlerinizle başlıyor. Bu hafta para konularında ekstra açılmayın. Çarşamba günü sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla, sevdiğiniz insan karşı karşıya gelebilir. Bu dönem enerjiniz yüksek olacağı için kendinizi tehlikeli yerler ve ortamlar içinde bulabilirsiniz. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulması aşk evinizi hareketlendirecek. Bu tarih sonrasında aşk karşınıza gelebilir. Çocuk isteyenler için bu tutulma çocuk konularını hızlandırıyor. Yine çocuğunuz varsa onun hayatında hızlı gelişmeler oluşabilir. Sanatsal işler, eğitim alanlarınız aktive olacak. Fazla hırslı ve baskıcı olmadığınız müddetçe güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

Kova Burcu: Bu hafta iletişim işlerinizde hızlı, çabuk ve yaratıcı davranacaksınız. Yakın çevrenizle beraber planlarınız devreye girebilir. İş hayatınızda keyfiniz yerinde olurken coşkulu ve iyimser tavırlarla tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Çarşamba günü işlerinizdeki yoğun koşturmalar ve mücadeleler aile hayatınızda gergin ve patlamaya hazır duygu halinizi tetikleyebilir. Anne ve babanızın hayatındaki sorunlarla uğraşırken siz onlardan daha sinirli olabilirsiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması eviniz, aileniz ve yuvanızla ilgili alanları öne çıkartacak. Ev değiştirme, yuva kurma, aile hayatınız için ani kararlar alma hızlanabilir. Ailenize gereken desteği vereceksiniz.

Balık Burcu: Haftanız halletmeniz gereken parasal işlerinizle başlıyor. Maddi konularda hızlı, aceleci olabilir, eğitim işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Çarşamba günü bulunacağınız çevrelerde sizin dışınızda gelişen olaylardan kaynaklı olarak gergin ve sinirli olmanız mümkün. Araba kullanırken dikkatli olun. Kardeş ve akrabalarınızın ilişkilerinde zorlanmalar oluşabilir. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulması gündeminizi epeyce kurcalayacak. Eğitim, iletişim, tanıtım, satış, sosyal medya, ulaşım alanlarınızda hızlı duygusal kararlar alabilirsiniz. Yakın çevre konularınız hızlanırken, sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz destekle önemli işlere kalkışabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder