Hande Kazanova 16 Ağustos haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

16 Ağustos haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta itibarıyla ilişkileriniz çiçek açıyor. Uzun soluklu bir ilişkiniz varsa sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız programlar önem kazanırken önemli kararlar arifesine gelebilirsiniz. Bekâr olanlar ise yeni ve uzun soluklu bir ilişkinin içinde kendilerini bulabilirler. Diğer yandan iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, etkili iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Dolunay sosyal çevrenizde bazı arkadaşlıklarınızı ve işlerinizi bitirebilir. Kararlarınızı uygulayacağınız hassas birtakım olaylarla önemli sonuçlanmalar yaşayacağınız bir dolunay sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta itibarıyla iş ilişkilerinizi güçlendirebilir, yeni iş başvurularında bulunabilir, beraber çalıştığınız insanlarla güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Kilo almaya müsait olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hayatınızda yaptığınız değişimleri, kariyer seçimlerini ve bu alanlardaki olayları yeniden ele alabilir, yolunuza sindirerek devam edebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda oluşan dolunay, hem aile hayatınızda, hem de iş alanlarınızda bazı hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Aile büyüklerinizin hayatında da önemli olaylar cereyan edebilir. Bu dolunayda artık kararınızı verecek, tamamlanması gereken bu alandaki konuları tamamlayacaksınız.

İkizler Burcu: Bu haftayla beraber aşka kalbinizde yer açın sevgili İkizler burçları. Aşk hayatınızda ihtiyacını duyduğunuz romantizm öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa bu süreçte ona olan sevginiz her şeyin üstüne çıkabilir. Bu hafta denge ve sosyallik gerektiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek. Hafta sonu gerçekleşen dolunay, seyahat, eğitim, medya ve uzak akrabalarınızla ilgili konularda önemli bitişleri ve sonlanmaları hayatınıza taşıyabilir. Gerek yakın çevreniz gerekse uzak çevrenizde hassas birkaç gün geçirebilirsiniz. Ortaya çıkacak bir seyahat veya iş fırsatı iletişiminizi bozabilir. İletişim trafiğinize dikkat!

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Tadilat, dekorasyon işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Parasal konularda abartmayın, olayları büyütmeyin. Pazar günü ortaklaşa para evinizde bir dolunay oluşacak, bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Bu dolunay önemli olacak çünkü 1 ay önce oluşan dolunayda aldığınız bazı kararların işlemediğini görebilir, parasal işlerinizde bir sonuçla karşılaşabilirsiniz. Nafaka, miras gibi beklentileriniz varsa uzayan konular bu dolunayla beraber sonuca erebilir.

Aslan Burcu: Bu hafta itibarıyla hafta boyunca yakın çevrenizle ilgilenmek ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Akraba, kardeşlerinizle olan ilişkileriniz güzelleşebilir. Yine satış, pazarlama, yazılım, bilgisayar ve reklam işleriyle uğraşanlar iyi para kazanabilirler. Öğrenciyseniz bu dönem eğitim hayatınıza, öğrenmek istediğiniz konulara vaktinizi harcayabilirsiniz. Pazar günü oluşan dolunay, sizi en çok evlilik, aile ilişkileriniz ve birebir ilişkilerinizde etkileyecek. İşte bu dolunayda ilişkinize dair nihai kararlarınızı uygulamaya sokacaksınız. Temmuz ayındaki dolunayda aldığınız ve başlattığınız kararların sonucuna ulaşıyorsunuz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Venüs para alanlarınıza kayıyor. 3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak. Bu dönem iyi ilişkiler kurabilir, parasal konularda güzellikler görebilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için harika bir dönem. Güzel eşyalar, objeler almak isteyebilir, alışverişlerinizi arttırabilirsiniz. Pazar günü devreye giren dolunayda, iş ve hizmet alanlarınızda önemli kararlar, tamamlanmalar oluşabilir. Enerjiniz bu aralar düşük olacağından, ertelediğiniz işler ve yapmanız gerekenler üzerinizde baskı oluşturabilir. İş alanlarınızda artık önünüzü daha net göreceksiniz. Neyi isteyip, istemediğinizi anlayacaksınız.

Terazi Burcu: 3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğraşacaksınız. Kendinize vakit ayırmayı, ön planda tutmayı isteyeceksiniz. Bir yandan da estetik, saç ve görüntü değiştirmek istiyorsanız şimdi sizin zamanınız başlıyor. Bu haftayla beraber ortak parasal işlerinizde yavaşlamalar görülebilir. Pazar günü Kova burcunda oluşan dolunay, aşk hayatınızda bazı hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir. Aşka, sanatsal işlerinize, hobilerinize, çocukla ilgili konulara ilginiz yüksek olacak. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi kurun.

Akrep Burcu: Venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakârlıkları hayatınıza taşıyacak. Bu dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak. Sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir. Bu hafta evlilik ve ilişki alanlarınızda yaşadığınız deneyimleri içselleştireceğiniz, bir dönem başlıyor. Dolunay, iş hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. Tam da işinize önem vermeniz gerekirken bu dolunay ailevi konuların öne çıkması söz konusu olabilir. Bu alanlarda nihai kararlar verecek ve yapılması gerekenleri yaparak işlerinizi tamamlayacaksınız. Bir aile mevzusu kökten çözümlenebilir.

Yay Burcu: Bu haftayla beraber sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek. İşten elde edilen gelirlerinizde artış görülebilir. Uranüs iş hizmet alanlarınızda geri hareketine başlıyor. Bu alanlarda yaşadığınız değişimleri yeniden ele almanız gereken bir dönem olabilir. Pazar günü devreye giren dolunayda yakın çevreniz yeniden önem kazanıyor. İletişime dayalı, girişimciliğe dayalı işlerinizde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Önemli bir karar devrede olacak. Bazı işlerinizi tamamlayacaksınız.

Oğlak Burcu: Bu haftayla beraber, kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak sevgili Oğlaklar. İş yükünüz oldukça artacak ama artsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem beklediğiniz terfi, zam, prim gibi istekleriniz varsa istemenin ve bunları dile getirmenin tam zamanı. Hafta sonu Kova burcunda bir kez daha oluşacak dolunay, sizi en çok parasal alanda etkileyecek. Parasal konularda ortaklaşa hareket etmeniz gerekirken, kendi başınıza karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu dolunayda bir parasal işinizi halledecek, sonuca ulaşacaksınız.

Kova Burcu: 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzel ilişkiler kurabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz sevgili Kovalar. Seyahat etme isteğiniz artacak. Akademik eğitim için de şanslı etkiler altındasınız. Yönetici gezegeniniz Uranüs geri harekete başlıyor. Şimdi yaşadıklarınızı içselleştirme ve değişimleri benimse zamanı. Bu haftanın en önemli konusu Pazar günü sizin burcunuzda bir daha yaşanacak olan dolunay. Kendiniz ve hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Balık Burcu: Bu hafta itibarıyla başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. İnsanlar bu dönem size fazlasıyla yardım edecekler. Borçlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Hafta sonu bir kez daha Kova burcunda oluşan dolunay, bazı olayların ardındaki gerçekleri öğrenmenize neden olabilir. İş alanlarınızda ve sağlığınız konusunda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir, bu da yoğun iş temponuzda bazı sorunları karşınıza getirebilir. Artık bu dönem yaşayacaklarınızla beraber bir işinizde tam kararınızı vereceksiniz. Sonlanmalar oluşabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder