Hande Kazanova 18 Ekim haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

18 Ekim haftası burçlar

Koç

Bu hafta sizin dışınızda gelişen olaylarla ilgili olacaksınız. İş konularında gayet net desteklenip, maddi konularda da güzel gelişmeler altında olacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinizde sahip olduklarınızı sorgulayabilir, sıkılgan hareket edebilirsiniz. Parasal yönden kafanız çözüme yönelik hareket edecek ama gelişen olaylara tepkisel yaklaşabilirsiniz. Güneş’in burç değiştirmesiyle beraber ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumuyla ilgili konular ön plana çıkabilir, başkalarının para durumuna bağlı hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Bu hafta ilişkileriniz siz isterseniz çiçek açacak. Kişisel hayatınızda uzun zamandan sonra desteklendiğinizi görecek, kalıcı ilişkilerin peşinden koşacaksınız. Yine de uzun soluklu ilişkilerinizde özgürlüğünüze düşkün olacağınız için sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Eski konuların su üstüne çıkması görülebilir. Cuma günüyle beraber Güneş burç değiştirerek Akrep burcuna geçiyor. Bu bir ay boyunca şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve sizde sevdiğiniz insanın hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Veya ortaklı işleriniz varsa, ortaklarınızın hayatı ve düşünceleri daha ön planda olacak.

İkizler

Haftanız başka insanlardan alacağınız görüşlerle, desteklerle başlıyor. Ev, aile ve yuva alanlarınızda yapılması gerekenler yüzünüzü güldürebilir. Sadece iş ortamlarınızda beraber iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminize dikkat edin. Alacağınız bazı haberler çabuk tepki vermenize ve asi davranmanıza neden olabilir. İş ortamlarınızda çabuk sıkılacak, farklı deneyimler peşinden koşacaksınız. Bu hafta kendinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstereceksiniz. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize yerleşecek. Daha fazla çalışacak, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımaya başlayacaksınız, o yüzden aşırıya kaçarak kendinizi zorlamayın.

Yengeç

Haftanıza gündelik işlerinizle veya çalışma hayatınızın aktifliğiyle başlayabilirsiniz. Ev, aile ve sosyal çevre ilişkileriniz doğru adımlarla bu hafta size kazandırabilir. Yapılması gerekenleri ele alacaksınız. Yine de özel ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Arkadaş ilişkileriniz, özel hayatınızda çabuk ve ani tepkiler vermenizi kolaylaştırabilir. Farklı fikirlerinizle çevrenizi etkilemek isteyebilirsiniz ama bu fikirlere rağbet olmayabilir. Cuma günüyle beraber 1 ay boyunca hayatı keyifli yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Bu hafta aşka, keyfe, ufkunuzu açan insanlara hayatınızda daha fazla yer vereceksiniz. İş alanlarınızda disipline olmak kolay olmazken, parasal işlerinizde aradığınız desteği kolaylıkla bulacak, kalıcı işler içine gireceksiniz. Ama aile hayatınızda iletişiminizde dikkatli olun. Bu dönem aile ortamlarınızda size neyi nasıl yapmanız gerektiğini söyleyenlere tepkileriniz yüksek olabilir. Yine Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte aileniz her şeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek.

Haberin Devamı

Başak

Bu hafta ailevi olaylarla başlayacak. Algınızı daha çok evinize ve sevdiklerinize yönlendireceksiniz. Özel ilişkilerinizde abartıdan uzak durmakta fayda olabilir. Gezilere, eğlenceye meraklı olabilir, bütçenizi zorlayabilirsiniz. Kendinize yapacağınız yatırımlar bu hafta önemli olurken fikirlerinizdeki gelgitler size yorabilir, çabuk sıkılacak ve ilişkilerinizde ani tepkiler vereceksiniz. Cuma günü Güneş’in Akrep burcuna geçişi yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanınızı hareketlendirebilir. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işiniz varsa bu konularda kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

Terazi

Bu hafta yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar önem kazanırken ailenize, sevdiklerinize karşı oldukça cömert olabilirsiniz. Ev ortamlarınızda disipline olmak kolay olmayabilir. Geri plandan yürüttüğünüz her tür işinizde hayat sizi destekliyor. Parasal işlerinizde ve iletişiminizde anlık tepkilerden kaçının, sıkılganlıklarınız ve asiliğiniz yüzünden ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz. Cuma günü itibarıyla para konuları sizin için önemli olacak. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız.

Akrep

Bu hafta parasal işleriniz hız kazanırken, sosyal çevrenizdeki insanlar çeşitli aktiviteler ve organizasyonlar konusunda sizi destekleyecek. Çalışma ortamınızda rahat açılabilir ve sistemli olmakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta özel ilişkilerinizde sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olabilir. İlişkinizde tansiyonlu durumlar varsa bunların ortaya çıktığını görebilirsiniz. Cuma günü Güneş sizin burcunuza geçerek size güç verecek. Düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyarak dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Başkalarını etkilemek, kendinizi kabul ettirmek düşündüğünüzden daha kolay olacak.

Yay

Bu hafta kendinizi mutlu etmek için harekete geçeceksiniz. Aşka, keyfe, çocuğunuza, mutluluğa harcayacağınız enerji yüksek olurken kariyer ve iş alanlarınızda güzel sonuçlar elde edebilir, önemli insanlardan destek görebilirsiniz. Beklenmedik olaylar karşısında tepkilerinizi iyi kontrol edin. Cuma günüyle beraber bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız.. Kendinizi geri plana çekmeniz ve olayları gözlemlemeniz işinize yarayacak. Bu bir ay boyunca enerjiniz düşük çalışacağından sağlığınıza dikkat etmeli, arkanızdan dönen olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Oğlak

Bu hafta enerjinizi doğru kullanmakta zorlanabilirsiniz. Aile hayatınızda organize ve sistemli olmanız zor olabilir. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya çalışın. Geleceğe umutla bakacağınız bu dönemde bir sürü yerden gelecek olan destekler doğru yolda olduğunuzu size gösterecek. Önemli işlerde görevler üstlenebilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde, arkadaşlarınızla olan iletişiminizde bazı anlaşmazlıklara dikkat edin. Sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olacak. Cuma günüyle beraber kendinizi sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, takım çalışmalarında göstereceksiniz. İşten elde edilen gelirlerinizi, gelecek planlarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kova

Haftanıza sosyal çevre ilişkilerinize odaklanarak, arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarla girebilirsiniz. Sosyal medya mecralarında, eğitim alanlarınızda bu hafta disipline olmak kolay olmayabilir. Kısa geziler, kısa vadeli iletişim planlarınız hızlanıyor. Maddi yönden de kendinizi güçlü göreceksiniz. Bu hafta aile ilişkilerinize ve iş ortamlarınıza dikkat edin. Bulunacağın ortamlarda sıkılganlıklar devrede olabilir. Bu dönem vaktinizi evinizde harcamak isterken önemli işlerle uğraşmak gergin olmanızı sağlayabilir. Cuma günüyle beraber kendinizi işinizde göstermek isteyebilirsiniz. Her şeyin göz önünde olmasını isteyecek hırsınızı işinize kaydıracaksınız.

Balık

Bu hafta sizi yukarıya taşıyacak önemli olaylarla dolu olacak. Maddi yönden harcamalarınızı kontrol altına almaya çalışmalı, işlerinizi belli sistem içinde yürütmelisiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde güzel gelişmeler karşınıza gelirken bu hafta ilişkilerden yana yüzünüz gülecek. İş alanlarınızda sizi daha az tanıyan insanlarla olan ilişkilerinizde anlayışsızlıktan uzak durun. Fikirlerinizi farklı bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz. Cuma günü itibarıyla şartların lehinizde olacağı güzel bir dönem başlıyor. Kendinizi geliştirip, eğitmeye ve geleceğiniz üzerine daha fazla çaba harcamaya yönelik adımlar atacaksınız. Eğitim işleri, kültürel programlar hızlanabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder