Hande Kazanova 18 Ocak haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

18 Ocak haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta çok önemli fırsatlar çevrenizden gelebilir ama sabırsız ve fütursuz davranışlar bu fırsatları heba etmenize neden olabilir. Özgürlüğünüze düşkün olacağınız bu dönem parasal işlerde daha sakin davranmaya çalışmalısınız. Salı günü itibarıyla sosyal ortamlarınız önem kazanıyor. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber yapacağınız iş birlikleri önemli olurken, işlerinizin maddi karşılığını görmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında parasal işlerinizde, kazançlarınızda beklenmeyene açık olmalısınız. Hızlı, ani para girdileri, kazançları veya harcamaları beklenmedik dengesizlikleri hayatınıza taşıyabilir. Hızlı olaylarla çevrili olacaksınız.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta hızlı olaylarla hayatınızın yönü değişebilir. Önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu fırsatları hayatınıza geçirmek kolay olmayabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalıklarda dikkatli olun. Abartılı ve disiplinsiz davranışlar iş alanlarınızda sizi zorlayabilir. Salı günü itibarıyla kariyer ve iş fırsatlarınız önem kazanıyor. Hafta ortası ani, hızlı ve beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Kazalara, sakarlıklara dikkat edin. Yine beklenmedik bir olay, bir oluşum karşınıza gelebilir. Arkadaşlarınızla giriştiğiniz para işleriniz varsa bu dönemde bazı hayal kırıklıkları, belirsizlikler ve kargaşalar görülebilir.

İkizler Burcu: Bu hafta eğitim, medya, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde çok değişik fırsatlar karşınıza gelebilir ama sabırsız aceleci adımlarla, bu işlerde sürpriz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Toplumsal konulara vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Yenilikleri seveceğiniz, öğrenmekten mutluluk duyacağınız bu dönem öğreneceğiniz konuları, bilgileri hayatınıza geçirmeden önce test etmeniz yerinde olacak. Hafta ortasında ani, beklenmedik olaylar kadersel alanda sizi bulabilir. Bu dönem tehlikeli yerlerden, kişi ve olaylardan uzak durmalı, arkadaşlarınızın, arkadaşlarına dikkat etmelisiniz. Önemli ve hızlı fırsatlar yurtdışından gelebilir.

Yengeç Burcu: Bu hafta yaşayacaklarınızla hayatınızın yönünde değişmeler olabilir. Girişeceğiniz işlerinizde, değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu fırsatları gerçeğe dönüştürmek sizi zorlayabilir. Tehlikeli restlerden kaçınmalı, sabırsız ve vurdumduymaz tavırlar sergilememelisiniz. Maddi konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Bu dönem vergi ödemelerinizi, borç dengenizi iyi takip edin. Hafta ortasında kendinizi değişik olaylar içinde bulabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlardan fırsatlarınız devrede olurken, sosyal çevrenizde, kalabalık ortamlarda bomba etkisi taratacak olaylar etrafınızda cereyan edebilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta özel ilişkilerinizde oldukça özgür tavırlar sergileyebilirsiniz. Yine ortaklı işlerinizde güzel şanslar karşınıza gelebilir ama siz bunları hayatınıza geçirirken zorlanabilirsiniz. Enerji seviyeniz yüksek olacak ama sabırsızlıklarınız, asi tavırlarınız hem iş hem özel girişimlerinizi vurabilir. Sevdiğiniz insanın ailesiyle anlaşmak kolay olmayabilir. Bu hafta itibarıyla ilişkileriniz önem kazanıyor. Hafta ortası kariyer ve iş fırsatlarınızda ani, hızlı beklenmedik olaylar, girişimler karşınıza gelebilir. Yine anne tarafınızda, eşinizin ailesi alanında bu hızlı enerjik ve sürpriz olayları deneyimleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta iş kollarınızda, gündelik düzeninizde, hizmet alanlarınızda güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir ama aynı şekilde bu karşınıza gelecek olan fırsatları hayatınıza geçirmekte zorlanabilirsiniz. Özgürlüğünüze düşkün olacaksınız ve sınırlamalara gelemeyeceksiniz. Bu da bazı işlerinizde abartılı ve kafanıza göre davranmanızı kolaylaştırabilir. Salı günü itibarıyla iş alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Hafta ortası ticari faaliyetlerde, hukuk alanlarınızda, eğitim konularında hızlı, ani ve beklenmedik olaylara açık olun. Ani oluşacak bir iş, seyahat, eğitim fırsatı karşınıza gelebilir. Enerjiniz güçlü çalışacak.

Terazi Burcu: Bu hafta özgürleşme duygunuz yoğun olacağından kafanıza göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatında bazı konularda zorlandığını görebilirsiniz. Aşk hayatınızda fırsatlar karşınıza gelebilir ama sıkılganlıklarınız yüzünden fırsatları kaçırabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın parasal konularında hızlı, ani beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Para ile ilgili bir konuda çok farklı ve sürpriz bir gelişme yaşanabilir. Bu ortak bir para olabilir, vergi, kredi, bir borç veya ödemeyle veya önemli bir mirasla bağlantılı olabilir. Bu alanlarda hızlı gelişmelere açıksınız.

Akrep Burcu: Bu hafta ev ve aile ortamlarınızda hayatınızın yönü değişebilir. Bu alanlarda sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Partnerinizin veya ortağınızın hayatında da hızlı gelişmeler oluşabilir. Yeni olan her şeye daha fazla ilgi gösterebilirsiniz ama bu hafta vereceğiniz tepkileri iyi kontrol edin. Ev ve aile ortamlarınızda sabırsız etkilere karşı dikkatli olun. Hafta ortası özel hayatınızda, ilişkilerinizde ani, hızlı olaylar, fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu fırsatlar sizinle ilgili olabilir veya partnerinizin hayatındaki hızlı olayları ve gelişmeleri kapsıyor olabilir.

Yay Burcu: Bu hafta beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminizde ve işlerinizde zorlanmalar oluşabilir. Bir taraftan işlerinizin arttığını görebilirsiniz. Karşınıza bir sürü fırsat gelebilir ama bu fırsatları istediğiniz gibi hayatınıza geçirmekte zorlanabilirsiniz. Satış, reklam, tanıtım işlerinizde abartıdan uzak durarak, disiplini iyi sağlayarak yolunuzda ilerleyin. Salı günü itibarıyla meraklı olacağınız ve iletişiminizi arttıracağınız bir dönem başlıyor. Hafta ortası iş, hizmet alanlarınızda, gündelik hayatınızın düzeninde hızlı, enerjik aktif olaylar cereyan edebilir. Bu yüzden enerjinizi iyi korumalı, kazalara davetiye çıkaracak hareketleri geride bırakmalısınız.

Oğlak Burcu: Bu hafta parasal konularda önemli şanslar ayağınıza gelebilir. Bu dönem paranızın hesabını tutmadan harcamak isteyebilirsiniz. Özgürlük duygunuz artacağından maddi konularda abartmadan ilerleyin. Parasal bir meseleye çabuk tepki verebilirsiniz. Salı günü itibarıyla maddi konuların üzerine eğileceksiniz. Hafta ortasında aşk hayatınızda hızlı, ani ve beklenmedik olaylar cereyan edebilir. Çocuğunuz varsa onun hayatını kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Enerjiniz yüksek çalışacak. Spor yapıyorsanız, yatırım yapıyorsanız tehlikeli ve riskli durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Kova Burcu: Bu hafta hayatınızın yönü değişebilir. Çok önemli şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama disiplinsiz, abartılı davranışlar bu fırsatları hayatınıza geçirirken sorunlar yaratabilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Ev ortamlarınızdaysanız, ailenize karşı veya aileniz size karşıymış gibi görebilirsiniz. Hafta ortasında ev ortamlarınızda, ailenizde, emlak alanlarında ani hızlı ve beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Yine aile ortamlarınızda enerjiniz yüksek çalışabilir. Yer değişikliği yapacaksanız hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Ev kazalarına, elektrik, doğalgaz kesintilerine, patlamalara karşı dikkatli olun, evinizin güvenliğini sağlayın.

Balık Burcu: Bu hafta özgürleşme arzunuz yüksek olacak. Çevrenizdeki insanlara vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Karşınıza güzel fırsatlar gelecek ama bu fırsatların hepsini hayatınıza almakta zorlanabilirsiniz. Etrafınızda olup biten olaylara tepkiler verebilirsiniz. Hafta ortasında girişimleriniz, iletişime yönelik işlerinizde hızlı, ani ve beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Dijital medya alanlarını kullanıyorsanız hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Parasal işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Yine yakın çevrenizde hızlı olaylar cereyan edebilir. Araba kullanırken, bir yerden bir yere aceleyle giderken kazalara veya sakarlıklara karşı dikkatli olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder