Hande Kazanova 25 Ocak haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

25 Ocak haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta gerçekleşecek dolunay, aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla ilişkilerinizde ya da sanatsal alanlarınızda sorunlar ve hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir. Aşk hayatınızdaki konuların bu birkaç gün sizin sosyal ortamlarınızı ve arkadaşlık ilişkilerinizi etkilediğini düşünebilirsiniz. Cuma günü güzel bir şans ve fırsat karşınıza gelecek. Özel hayatınızda hareketlenmeler yaşayacaksınız. Cumartesi günü Merkür yılın ilk gerilemesine hazırlanıyor. Bu deneyimi sosyal işlerinizde, takım çalışmalarınızda, geleceğinize yönelik hedeflerinizde, organizasyona yönelik işlerinizde hissedebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yapacağınız işlerde, toplantılarda sorunlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta özgür yapınızla, patronlarınızla veya otoritelerle anlaşmak kolay olmayabilir. Yine arkadaşlarınızla giriştiğiniz para işleriniz varsa bu dönemde bazı hayal kırıklıkları, belirsizlikler ve kargaşalar görülebilir. Perşembe günü oluşan dolunay, aile hayatınızda önemli konuları ortaya çıkarabilir veya bu alanlarınızda ani kararlar alabilirsiniz. Cuma günü iş ve kariyer alanlarınızda güzel şanslarla ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür kariyer ve iş alanlarınızda gerileyecek. Bu alanlarda kendinizi yanlış ifade etmeye açık olacağınız gibi eski sorunların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Yeni işlerden kaçının.

İkizler Burcu: Bu hafta gerginliklerinizi iyi kontrol edin. Kariyer ve iş alanlarınızda kafanız karmaşık ve belirsizliklerle dolu olabilir. Yakın çevre alanlarınızda oluşan dolunay, algınızı kısa vadeli işlere çevirebilir. Kafanız bu birkaç gün huzursuz çalışabilir veya siz akraba veya kardeşleriniz arasında dengeyi sağlamak için uğraşabilirsiniz. Cuma günü güzel şanslar, bilgiler ve fırsatlar sizi mutlu edecek. Cumartesi günü itibarıyla eskiden çalıştığınız insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yeni işlerden, eğitim konularında yeniliklerden ziyade daha önceden yaptığınız ama yarım kalan eğitim işlerinizin üzerine eğilmelisiniz.

Yengeç Burcu: Parasal konularda tepkilerinizi kontrol edin. İş hayatınızda gelecek planlarınız karmaşık ve belirsiz olabilir. Perşembe günü oluşan dolunay parasal konularda duygusal stresler yaşamanıza neden olabilir. Bu dönem aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ödeme, borçlanmanıza veya sizden borç istenmesine neden olabilir. Bu dolunay eşinizin parasal durumu önem kazanırken, parayı nereye özgürce harcadığını sorgulayabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla 21 Şubat’a kadar borç almamaya, vermemeye, kimseye kefil olmamaya çalışın.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta özel yaşantınızda hassas oluşumlar meydana gelebilir. Hayatınızla ilgili konularda biraz zorlanarak kararlar alabilir ve kendi alanlarınızda fedakârlıkta bulunabilirsiniz. Sevginizi ve anlayışlı taraflarınızı ortaya koymak kolay olmayabilir. Bu dolunayda kalp, tansiyon ve dolaşım sisteminize dikkat edin. Alacağınız hızlı haberler sağlığınızı zorlayabilir. Bu dönem iş hayatınızı ev ortamlarından sağlayabilirsiniz. Cumartesi günü itibarıyla ikili ilişkiler ve özel hayatınızda iletişim sorunlarına ve sıkıntılarına açık olabilirsiniz. 21 Şubat’a kadar anlaşma ve sözleşmelerden uzak durun.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta özel ilişkilerinizde kafanız belirsiz ve karmaşık olabilir. Perşembe günü gerçekleşen dolunayla, beklenmedik etkilere açık olacaksınız. Birkaç gün iş hayatınızda gizli saklı olaylar gün ışığına çıkabilir, bazı şeyler duyabilir, üzerinizde tedirginlik hissedebilirsiniz. Yine özel hayatınızda güçlü duygularla hareket edeceksiniz. Çocuğunuz varsa onun üzerinde hâkimiyet ve kontrol duygunuz yüksek olabilir. İş alanlarınızda iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınızda eski sorunların yeniden gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Bu dönem eski çalışanlar, eski işler hayatınızda cereyan edecek.

Terazi Burcu: Bu hafta gerçekleşecek dolunay, arkadaşlık, sosyal çevre alanlarınızı etkileyecek, ilişkilerinize özen gösterin. Yoğun temponuz, özel hayatınızda bir takım gerilimlere neden olabilir. Her iki taraf arasında dengenizi bu bir kaç gün iyi sağlamalısınız. Bu tarihte ev ve aile hayatınızda ilişkilerinizde yoğun duygular altında olabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür yılın ilk gerilemesine hazırlanıyor. 21 Şubat’a kadar aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Eski aşklar bu dönem çözülmek üzere yeniden karşınıza gelebilir.

Akrep Burcu: Bu hafta parasal konularda, yatırımlarınızda riskli konulardan kaçının. Kafanız karmaşık, belirsiz olabilir. Dolunayla beraber, kariyeriniz ve işinizdeki oluşumlar, aile hayatınızda streslere neden olabilir. Anne, babanız arasında çekişmelere şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızda bir kaç hafta önce başlattığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz. Bu dönem yakın çevre ilişkilerinizde tutkulu tavırlarınızla hareket edebilirsiniz. Ev, aile yuva alanlarınızda 21 Şubat’a kadar dikkatli adımlar atmalısınız. Yarım kalmış bir ev meselesi yeniden gündeme gelebilir. Bu dönem ev alacaksanız şartları birkaç kez gözden geçirmek yerinde olabilir.

Yay Burcu: Aile hayatınızda veya eşinizin iş hayatında yaşanacak bir olay üzerinizde hayal kırıklığı ve karmaşa yaratabilir. Dolunayla beraber aniden ortaya çıkacak bir iş veya seyahat sizi zor durumda bırakabilir. Uzak çevreniz ve yakın çevreniz arasında dengeyi iyi sağlayın. Maddiyata dayalı bir konu olayları kafanıza takmanıza ve tutkularınızla davranmanıza neden olabilir. Cumartesi itibarıyla yakın çevre iletişiminizde sıkıntılara açık olacaksınız. Bu dönem teknolojik teçhizat veya ürün almak için uygun olmayacak. Yine dijital ortamlarda siber saldırılara maruz kalabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz bir insanla iş yapıyorsanız kafa karıştırıcı ve belirsizliklerle dolu bir sürece hazır olun. İş alanlarınızda bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Dolunay sizin ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Para alışverişlerinizde bu birkaç gün dikkatli adımlar atmalı, ortaya çıkacak bir ödemeyle ilgili konularda biraz daha sakin davranmalısınız. Bu dönem ilişkilerinizde tutkularınız öne çıkabilir. Cumartesi günü itibarıyla 21 Şubat’a kadar parasal konularda dikkatli adımlar atmaya çalışın. Daha önceden konuşulmuş para meselelerini ele almak akıllıca olabilir.

Kova Burcu: Bu hafta oluşan dolunay, en çok özel hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi etkileyecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular düzeninizi bozabilir veya ilişkinizde bir takım stresler yaşayabilirsiniz. Bu dönem ilişkinizde stresli durumlar açığa çıkabilir. İş alanlarınızda hırslı olabilir, ailevi konulara biraz sert ve yönlendirici etkilerle yaklaşabilirsiniz. Cumartesi günü itibarıyla kişisel alanlarınızda ve iletişiminizde iletişim sorunlarına ve sıkıntılarına odaklı olabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar dikkat edin. Büyük anlaşmalardan, sözleşmelerden, girişimlerden 21 Şubat’a kadar uzak durmalısınız.

Balık Burcu: Bu hafta iş ve hizmet alanlarınızı etkileyecek olan dolunay, iş alanlarınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Yine burası sağlık eviniz olduğundan sağlığınıza bu birkaç gün dikkat edin. Bu Dolunay zamanı arkadaş ilişkilerinizde tutkulu, yönlendirici ve biraz da ben bilirim tavrıyla hareket edeceksiniz. İlişkilerde krizlere açık olun. Cumartesi günü Merkür yılın ilk gerilemesine hazırlanıyor. 21 Şubat’a kadar hem ilişkilerinizde, hem de aile hayatınızda önceden yaşanmış sorunlar karşınıza gelebilir. İletişim sıkıntılarına ve sorunlarına açık olacaksınız. Bu dönem içinde anlaşmalardan uzak durun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder