Hande Kazanova 26 Temmuz haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

26 Temmuz haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza isteksiz enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu hafta Jüpiter Kova burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. Sosyal çevre ilişkileriniz, gelecek planlarınızda daha önceden karşınıza gelmiş olan seçeneklerle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca enerjiniz iş alanlarınıza ve sağlığınızla ilgili konulara kayıyor. İşinizde mücadeleleriniz artabilir, kendinizi hizmet ettiğiniz alanlarda göstermek isteyebilirsiniz. Bu dönem sağlığınızı çok zorlamayın. Ağustos ayında kendinizi iyi hissedeceğiniz alanlara yönelecek, daha sağlıklı olmanın yollarını arayacaksınız. Hemen Ağustos başında aşk hayatınızda varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde sıkıntı ve sorunlar görülebilir.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta sosyal çevre ilişkileriniz önem kazanırken geçmiş konular aile içinde konuşulmaya başlanabilir. Aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracak, sorunlarınız varsa çözüm üretmekten kaçınmayacaksınız. Ayrıca enerjinizi aşk ve eğlence alanlarınıza harcayacaksınız. Hobileriniz, sizi hareketlendirecek faaliyetler önem kazanıyor. Aşk hayatınızda harekete geçmekten mutluluk duyabilirsiniz. Eğer çocuğunuz veya çocuklarınız varsa onlara karşı aşırı eleştirel ve titiz davranışlar içerisinde olmamaya özen gösterin. Ağustos ayı aile hayatınız ve eğlence alanlarınız aktif. Diğer taraftan ailevi konularda seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

İkizler Burcu: Mesleki işlerinizle haftanız başlıyor. Diğer taraftan bu hafta akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminiz hızlanıyor. Onlara vereceğiniz akılla sorunları varsa dertlerine derman olacaksınız. Bir yandan da onlardan alacağınız görüşler işinize yarayabilir. Diğer yandan enerjinizi ev ve aile konularınıza kaydırıyorsunuz. Belki de uzun zamandır evinizi ihmal ettiniz ve artık evinizde yapılacaklara odaklanmalısınız. Ev ve aile hayatınızda aşırı eleştirel ve titiz davranmayın. Ağustos ayında evinize, ailenize gereken özeni göstermek isteyeceksiniz ama etrafınızda olup bitenler hayata negatif bakmanız neden olabilir.

Yengeç Burcu: Güzel haberlerle haftanız başlıyor. Bu hafta parasal işler hızlanabilir veya siz paranızı ve gelirlerinizi arttırmak için tüm gücünüzle çalışabilirsiniz. Merkür’ün de bu alanlarınıza girmesiyle birlikte para görüşmeleriniz önem kazanıyor. Diğer yandan enerjinizi yakın çevre alanlarınıza kaydıracaksınız. Akrabalarınız veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde aşırı eleştirel ve duygusuz yanlarınız bazen tartışmalar yaratabilir. Her şeye bu kadar bilimsel ve her şeyi ben hallederim tavrıyla yaklaşmamaya çalışın. Ağustos başında maddi konularda olumsuzluklardan uzak durun.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Haftanıza parasal işlerinizle başlarken bu hafta kendinizi düşüneceğiniz, isteklerinize yoğunlaşacağınız ve fiziki görüntünüze önem vereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Daha çok kendinizi, planlarınızı, yapacaklarınızı konuşacağınız ve dillendireceğiniz bir süreç olacak. Önemli konuşmalar ve görüşmeler oluşabilir. Ayrıca enerjinizi parasal konulara kaydırabilirsiniz. Parasal gelişmeler hızlı akarken, mücadeleci ruhunuzu bu konularda ortaya koyacaksınız. Harcamalarınızı ve tüketiminizde artacak. Ağustos ayının başı ilişkilerinize dikkat edin. Hayata bakış açınız negatif olurken, eşinizin veya partnerinizin size verdiği sözleri tutmadığını görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Özel hayatınıza ve sevdiklerinize odaklanacağınız bu hafta diğer insanlarla olan iletişiminiz biraz geri planda olabilir. Kendinize vakit ayıracak, önemli işlerde daha geri planda duracaksınız. Arkanızdan konuşan insanların varlığında bu dönem artış olabilir. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı konuları gözden geçirmek için fırsatlarınız da olacak. Bu haftayla beraber artık daha rahat hareket etmeye, girişimde bulunmaya başlayacaksınız. Enerjinizi kendi kişisel alanlarınıza kaydırıyorsunuz. Enerjinizde yükselişler görülebilir. Girişimleriniz ve planlarınızı ortaya koymak için isteğiniz artacak. Düşüncesizce davranmaya, sakarlıklara, çarpmalara ve düşmelere dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu: Haftanıza gündelik işlerinizdeki kararsızlıklarla başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar yeni plan ve işleri devreye sokabilir. Yine iş ilişkileriniz sosyal ortamlarda size güzel kapılar aralayacak. Yeni insanlarla tanışacak, gireceğiniz çevrelerde kendinizi rahat ifade edeceksiniz. Bu hafta enerjinizde düşüş görülebilir. Kendinizi zorlayıcı hareketten uzak durun. Sağlığınıza çok dikkat edin. Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma etkiniz yüksek olabilir. Sizinle uğraşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Ağustos başında temkinle hareket etmeye özen gösterin.

Akrep Burcu: Haftanıza keyifli etkilerle başlıyorsunuz sevgili yükselen Akrepler. Ayrıca bu hafta kendinizi kariyerinizde ortaya koyacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Konuşma ve görüşmeleriniz artmaya başlıyor. Toplumsal konularınız ön planda olacak. Çok çalışacak, göz önünde bulunacak ve bundan keyif alacaksınız. Organizasyon ve takım çalışmalarınız ön plana çıkarken, uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınız ve arkadaş ortamlarınız içinde yer almaya başlayabilirsiniz. Titiz ve eleştirel yapınızla arkadaş ilişkilerinizi zorlamazsanız, her şey güzel olabilir. Ağustos ayı başında ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

Yay Burcu: Evinize ve ailenize yönelik adımlar devrede olurken bu hafta seyahat, ticaret, dış bağlantılı işler, yabancılarla atılacak adımlar, akademik konular önem kazanmaya başlayabilir. Gezme, görme isteğiniz yüksek olurken, tatilde değilseniz diğer insanlarla yapacağınız önemli işlerle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca toplum önü işleriniz, kariyerinizle ilgili mücadeleleriniz artmaya başlıyor, çok çalışacak ve kendinizi hırsınızla ortaya koymak isteyeceksiniz. Yalnız iş yaptığınız alanlarda aşırı titiz ve eleştirel tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Ağustos ayı da gergin etkilerle başlıyor. Bu dönem işlerinizdeki yoğunluk üzerinizde baskı oluşturabilir.

Oğlak Burcu: Bu hafta yakın çevrenizde olup bitenlerle ilgili olacaksınız sevgili yükselen Oğlaklar. Banka işleri, kredi, faiz, vergi konuları, ortak para konuşmaları ve görüşmeleri hızlanıyor. Değişim ve dönüşümlere açıksınız. Hayatı daha fazla sorgulayabilir ve çevrenizdeki değişimlerin farkında olabilirsiniz. Ayrıca enerjinizi seyahat, eğitim konuları, yabancılarla yapılacak olan işlere, ticarete ve hukuki konulara kaydırıyorsunuz. Bu alanlarda önemli mücadeleler içine girebilir, bu alandaki işlerinizi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Yine de gezmek, görmek ve eğlenmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kova Burcu: Haftanıza parasal işlerinizle başlıyorsunuz. Bu hafta özel hayatınız, ikili ilişkiniz öne çıkmaya başlıyor. Bu alanlarda sorunlarınızı çözebilir ve sevdiğinizle iletişiminizi arttırabilirsiniz. Güçlü bağlantılarla ortaklı işlerinizde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ayrıca parasal konularda mücadelelerinizi artıracağınız ve aynı zamanda hiç beklenmedik parasal fırsatlar yakalayacağınız bir süreç başlıyor. Sevdiğiniz insanla ortak hareket etmek veya ortaklarınızla para hesabınızı oturtmak için harekete geçebilirsiniz. Tehlikeli yerlerden, uzak durmalı, keyfi ameliyat olacaksanız uygun bir döneme ertelemelisiniz. Ağustos başı ilişkilerinize dikkat edin.

Balık Burcu: Bu hafta sizin için hareketli akacak sevgili yükselen Balıklar. İş arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak, konuşmak, yeni bir iş başvurusunda bulunmak, işinizdeki sorunları gözden geçirmek için uygun bir dönem başlıyor. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Bu hafta enerjinizi ilişkilerinizde ortaya koymaya başlayacaksınız. Sevdiğiniz insanla bu dönem içerisinde tartışmalara girmeden ilerlemeye çalışın, birbirinizi fazlaca eleştirmeniz mümkün olabilir. Ağustos ayında iş alanlarınızda sorunlar oluşabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz veya sağlığınızda bu dönem zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder