Hande Kazanova 27 Aralık haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

27 Aralık haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem sırtınızda bir melek varmış gibi korunacak, ruhsal çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Yurtdışı işleriniz varsa, orada yaşamak istiyorsanız çok şanslı olacaksınız. Ocak ayında iş alanlarınızdaki koşturmalarınız hızlı akarken, toplumsal konularla ilgili olabilir, kariyerinize etki eden önemli insanlarla aranızdaki bağlantılarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu oluşan yeniay kariyer ve iş alanlarınızda yapmanız gerekenler için sizi harekete geçirecek. Diğer taraftan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Daha önceden beraber çalıştığınız insanlarla projelerde yer alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesinde bazı sorunlar oluşabilir.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem 2022 yılında çevre değişimlerine açık olacaksınız. Gelirleriniz artarken yeni tanışacağınız insanlardan göreceğiniz şans ve faydalar yüzünüzü güldürebilir. Bu hafta sonu oluşan yeniay eğitim, seyahat, ticaret, hukuk faaliyetlerinizi önemli kılacak ve bu alanlarda önemli kararlar almak isteyeceksiniz. Elde ettiğiniz deneyimleri de iş hayatınıza yansıtmak önemli olacak. Bu alanlarda Venüs gerilemesi de yaşıyorsunuz. Eski iş deneyimleri, daha önceden yaşadıklarınız sonucunda alınacak kararlar önemli olabilir. Bu hafta hayata esnek gözlerle bakarken, kariyer alanlarınızda hızlı konuşmalar altına girebilirsiniz.

İkizler Burcu: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte 2022 yılında kariyer ve iş fırsatlarınız yüksek çalışacak. Kariyerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilir, yükselişe geçebilir veya evlilikle ilgili konuları hızlandırabilirsiniz. Ocak ayına ortak para alanlarınızda Venüs gerilemesiyle giriş yapıyorsunuz. Hemen hafta sonu oluşan yeniay itibarıyla ortaklaşa parasal konularda, banka işlemlerinde, vergi, kredi, faiz gibi konularda önemli adımlarınızı uygulamanız için size destek verecek. Yine Ocak başında her türlü eğitim ve bilgi almaya yönelik aktivite için uygun zamanlara giriş yapacaksınız. Yurtdışı ve yabancılarla, eğitim, yayıncılık ve medya ile ilgili konularda yapacağınız görüşmeler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Geleceğinizi yeniden şekillendireceğiniz bu dönem eğitim, akademik çalışmalar, seyahatler, yurtdışı konuları hayatınızda önem kazanacak, şanslar bu alanlardan gelecek. Yeni yıla özel hayatınızda ve ilişkiler alanınızda gerileyen Venüs etkisiyle giriş yapıyorsunuz. Hafta sonu gerçekleşen yeniay, özel hayatınızla ilgili her tür kararı devreye sokabilir. İlişkilerle ilgili büyük kararlardan ziyade tamamlanması gereken konular üzerine eğilin. Eski konuları çözüme yönelik ele alabilirsiniz. Finansal konuları planlamak için uygun zamana giriş yapıyorsunuz.

Aslan Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem parasal işlerden yana şansınız yüksek olacak. Eşinizin maddi konuları, parasal durumunda hızlı ve şanslı gelişmeler yaşanabilir. Yılsonunda sağlığınızla ve günlük hayatınızın düzeniyle ilgili önemli kararlar alacaksınız. Ocak ayına iş, hizmet alanlarınızda gerileyen Venüs ile giriş yapıyorsunuz. İş alanlarınızda beraber çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinize bu dönem dikkat edin. Hafta sonu iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda iş hayatınızla ilgili önemli kararlar devreye girebilir. İş değiştirme, yeni bir işe başvurma etkileri devrede olacak. Ama Venüs’ün gerilediğini aklınızdan çıkarmayın.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Özel hayatınıza ve ilişkilerinize dair önünüzde güzel şanslar açılıyor. İlişkiler yoluyla büyüyecek, ilişkilerinizden fayda görecek, evlilik, ciddi bir ilişkinin sizi besleyen yönleriyle karşılaşacaksınız. Bu dönem ortaklıklarınız, iş birlikleriniz size kazandırabilir. Taşınma veya ülke yer değişikliklerinde şanslı olabilirsiniz. Ocak ayına size keyif veren olaylara, özel hayatınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Hafta sonu oluşan yeniay, aşk hayatınızda önemli kararları karşınıza getirebilir. Bu süreçte hoşlandığınız, daha önceden tanıdığınız bir insan varsa onunla ilgili kararları verebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili daha önceden planladığınız konuları da devreye sokun.

Terazi Burcu: Bu hafta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda güzel şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İşinizde güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Ocak ayına ev ve aile alanlarınızda Venüs gerilemesiyle giriş yapıyorsunuz. Hafta sonu oluşan yeniay ev, aile ve yuva alanlarınızda kararlarınızı hayatınıza getirecek. Yeniliklerden ziyade daha önceden var olan ilişki sorunlarının, ev hayatında ele alınması gereken tamamlanmamış işlerinizin üzerine eğilin. Yine aşk hayatınızda, eğlence alanlarınızda, hobilerinizde, sportif faaliyetlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz artıyor.

Akrep Burcu: Bu haftayla beraber Jüpiter Balık burcuna geçecek. Önünüzdeki dönem aşkı deneyimleyecek, sanatsal işler içine girecek, yaratıcılığınızı arttıracak, çocuk istiyorsanız çocuk haberleri alacağınız şanslı bir dönem başlıyor. Aşka doyacaksınız. Ocak ayında yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar içerisinde akrabalar, kardeşler kuzenlerle olan ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde her şeyi istediğiniz gibi rayına oturtmak bu dönemde zorlayıcı olabilir. Yeni ayda yakın çevrenizde ilgili almanız gereken kararlar devreye girecek. Bu süreçte ailenize yuvanıza daha çok odaklanacaksınız. Emlak alım satım kirala gibi işleriniz için daha önceden yarım kalan işlerinizi tamamlayın.

Yay Burcu: Bu hafta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Ev ve aile konularında kendinizi çok şanslı hissedeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Ocak ayına para alanlarınızda gerileyen Venüs etkisiyle başlıyorsunuz. Hafta sonu oluşan yeniay parasal alanınızda gerçekleşiyor. Parayla ilgili konularda karar vermek istiyorsanız bu yeniayı kullanabilirsiniz ama harcamalarınızı kontrol altında tutmaya çalışın ve büyük kararlar almayın. Yine bu dönem yakın çevre iletişiminiz artacak; tartışmalar, konuşmalar, anlaşmalar, çok sayıda kontağın gündeme geleceği bir döneme giriş yapacaksınız. Yalnız elinizi çabuk tutun çünkü 14 Ocak’ta Merkür bu alanlarınızda geriliyor. 26 Ocak’a kadar girişimlerinize başlamayın.

Oğlak Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Yakın çevreniz, akraba, kardeşleriniz, kuzenlerinizin hayatında güzel şanslar oluşabilir. Yine siz onlardan aradığınız faydayı görebilirsiniz. İletişime dayalı işleriniz varsa bu dönem girişimlerinizden ve bu işlerinizden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Ocak ayına kişisel evinizde gerileyen Venüs etkisiyle giriş yapıyorsunuz. Kariyerinizde ve aşk hayatınızda bazı zorlanmalar altında olabilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşen yeniay, kişisel girişimleriniz için sizi destekliyor. Yeni başlangıçlardan, yeni adımlardan uzak durmalı, planlarınızı daha iyi bir şekilde oluşturmalı, yarım kalmış konularınızı tamamlamalısınız. Ticari aktivitelerde hızlanmalar olabilir.

Kova Burcu: Bu hafta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Büyük şans kapıları maddi alanda açılmaya başlıyor. Gelirlerinizi arttıracak, iyi para kazanacak ve bu gelirleri hayatınızı yeniden düzenlemek adına kullanacaksınız. Ocak ayına kadersel alanınızda Venüs gerilemesinin etkileri ve Oğlak burcunda oluşan bir yeniayla giriş yapıyorsunuz. Bu yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Bu dönemi, bir plan yapma dönemi olarak kullanmaya çalışın, planlarınızı gözden geçirin, biraz daha geri planda durun, etrafınızı izleyin, gözlemleyin. Yine bu hafta sonu iletişimsel konuların daha hızlı akmaya başladığını göreceksiniz. Önemli konuşmalar, yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz.

Balık Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter sizin burcunuza geçiyor. 12 yılda bir gelen şanslı bir sürece adım atacaksınız. Hayatınızın birçok alanı bu dönemde gelişebilir. Ocak ayına sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerileyen Venüs’le merhaba diyorsunuz. Hafta sonu gerçekleşecek yeniay sosyal çevre alanlarınızda, geleceğe yönelik planlarınızda önemli karar ve başlangıçlarınızı oluşturabilir. Daha önceden çalıştığınız arkadaşlarınızla iş yapabilirsiniz. Hafta sonu itibarıyla iletişimde elinizi ayağınızı ortamlardan çekeceksiniz. 2 hafta boyunca plan yapabilir, işlerinizi toparlayabilirsiniz. İkili ilişkilerde halletmeniz gereken konular olabilir. Bu dönem sırlarınızı kimseyle paylaşmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder