Hande Kazanova 29 Kasım haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

29 Kasım haftası burçlar

Koç

Haftanıza iletişim alanlarınızı hızlandıracak bir ay tutulmasıyla başlıyorsunuz. Ay tutulması yakın çevre ve iletişim alanlarınızda hızlı ve ani duygusal kararları, sonuçları karşınıza getirebilir. Bu tutulmada parasal konularda, iş alanlarınızda güzel şanslara sahip olacaksınız ve önemli işlerinizi devreye sokabilirsiniz. Aralık ayında seyahatleriniz, yabancı insanlarla yapılacak olan işleriniz, hukuksal konular, ticari girişimler devrede olurken maddi konularda da yapılması gerekenlerin üstünden geçeceksiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, seyahat ve eğitim alanlarınız önem kazanıyor. Yeni insanlarla iletişim içine girmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Haftanıza tutulmanın etkileriyle başlıyorsunuz. Maddi konularda neler yapacağınızı, neler elde ettiğinizi göreceğiniz bu tutulmada, parasal konularda hızlı ve ani kararlar oluşabilir. Kendi yapacaklarınıza odaklanacaksınız. Aralık ayı hesap kitap ayı olabilir. Eğer ilişkinizde bir karara vardıysanız partnerinizle ortak parasal konular üzerine eğilebilir, ayrılma kararı aldıysanız nafaka ve ortak bütçeyi paylaşma gibi konuları konuşabilirsiniz. Yine bu hafta itibarıyla bankayla görüşmeler artabilir, vergi konularına çözümsel yaklaşmak isteyebilir, nafaka, miras alanlarında konuşmalarınızı arttırabilirsiniz. Parasal konularda çok çabuk fikirler üreteceksiniz.

İkizler

Sizin burcunuzda gerçekleşen tutulma etkisiyle haftanız başlıyor. Parçalı Ay tutulması hayatınızla ilgili alanlarda hızlı duygusal kararları, hareketleri karşınıza getirebilir. Sağlığınızı ilgilendirecek bu kararları hayatınıza rahatlıkla alacaksınız. İş konularında da kalıcı adımlar devreye girebilir. Bu hafta özel hayatınıza eğileceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki konuları halletmek, konuşmak istiyorsanız yıldızlar sizinle. Sevdiğinize değer verebilir, onun düşüncelerini merak edebilirsiniz. Bekârsanız bu dönemde mantıklı bir tanışma yeni bir ilişkiyi karşınıza getirebilir. Taşınma konusuyla ilgili kararlar devreye girebilir ya da istediğiniz bir danışmanlık varsa alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Bu hafta başında gerçekleşen Parçalı Ay tutulması sizin kadersel alanlarınızı, iş ve özel hayatınızı, sağlığınızı ve parasal durumunuzu etkileyecek. İş hayatınızda beklenmedik olaylar oluşabilir veya işinizde bir takım bilgi eksiklikleri ve dedikodular yüzünden istenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Karşınıza gelen olayları özel ilişkilerinize yansıtma olasılığınız yüksek ama güzel çözümlemelerle durumları toparlayabilirsiniz. Yine bu haftayla birlikte beslenme şeklinize önem verecek ve bu alanlarda düzenlemeler yapmak isteyeceksiniz.

Aslan

Bu hafta başı devreye giren Parçalı Ay tutulmasında sosyal çevre alanlarınız, arkadaşlık ilişkileriniz, aşk hayatınız etkilenecek. Sosyal ilişkilerinizle, özel hayatınızı dengeye oturtmakta zorlanabilirsiniz. Yine bu süreç içerisinde yeni arkadaşlar edinebilir veya bazılarını hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta itibarıyla aşk hayatınız aktifleşiyor. Aşka, keyfe, varsa çocuğunuza vaktinizi ayırabilirsiniz. Eğitimsel alanlara, öğretmenlik gibi konulara eğilebilirsiniz. Kitap okumak, hobilere yönelmek, bu konuları insanlarla konuşmak, tartışmak ve hoşlandığınız insana açılmak öne çıkabilir.

Haberin Devamı

Başak

Bu hafta başında gerçekleşen Parçalı Ay tutulmasında, bir iş yüzünden ailenizi ihmal edebilir veya taşınma kararı alabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Özel yaşantınızda çevresel ve dış etkenlerin faktörü yüksek olacak. Hayatınıza geçirmek istediğiniz önemli konularda destek alacaksınız. Kalıcı adımlar devreye girebilir. Aralık ayında evinizi, yuvanızı yakın markaja alacak, ev değiştirmeye, emlak konularına, aile büyüklerinin ziyaretlerine açık olacaksınız. Bir yandan da özel hayatınıza vakit ayırabilir, çocuğunuz varsa onunla vakit geçirebilirsiniz.

Terazi

Bu hafta başında oluşan Parçalı Ay tutulmasında aniden ortaya çıkacak seyahat veya iş oluşumu yakın çevre alanlarınızdaki ilişkileri zorlayabilir. Yakın çevrenizin size ihtiyacı varken, siz dış koşullarla veya tanımadığınız insanlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki gelgitleri, çevresel koşulları iyi kontrol etmeniz gerekecek. Bu hafta itibarıyla iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar sektöründen birinde çalışıyorsanız bu alanda konuşmalar, görüşmeler ve toplantılar hızlanmaya başlıyor. Bilgiyi, öğrenmeyi sevecek, kısa vadeli işlerin üzerine eğileceksiniz.

Akrep

Parçalı Ay tutulması ortaklaşa giderler, gelirler, para alanlarınızı etkileyecek. Aynı zamanda kariyeriniz ve uzak çevre alanlarınızda tutulmanın etkisini hissedecek. Kendi para çabalarınız artarken, başkalarının parasal durumuyla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Ya da başkaları için elinizden para çıkabilir. Bu tutulmada eşinizin veya partnerinizin parasal konuları öne çıkmaya başlıyor. Bu hafta itibarıyla parasal konularda çözüme dayalı yaklaşımlarınız ön plana çıkıyor. Ticaretle uğraşıyorsanız, önemli bir para işiniz varsa bu konuda anlaşmalar ve görüşmeler devrede olacak.

Yay

Bu hafta başında gerçekleşen Parçalı Ay tutulması özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde önemli kararları ve sorgulamaları hayatınıza taşıyabilir. Bu alanda hızlı kararlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bir sonraki adıma geçebilirsiniz ya da ilişkiniz sonlanabilir. Aynı zamanda bekârsanız bir ilişkiye başlayabilir, beklenmedik duygusal kararlarla evliliğe adım atabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla planlarınızı ve projelerinizi konuşabileceksiniz. İfadenizde rahatlayacaksınız, özel hayatınızda sevdiğiniz insan sizin üzerinize düşebilir. Parasal konularda güzel ilişkiler kurarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

Oğlak

Parçalı Ay tutulmasında iş alanlarınızda beklenmedik olay ve sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir projeniz varsa, bu proje nihayete erebilir. Yine yaratıcılığa dair bir işiniz varsa artık görünür hale gelebilir ve bu alanda somut bir takım şeyler elde edebilirsiniz. Aralık ayına biraz sakin etkilerle giriş yapacaksınız sevgili Oğlaklar. Kalabalıklardan uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Yalnız çalışmak bu dönemde size daha avantajlı sonuçlar getirebilir. Bunu bir hazırlık dönemi, planlarınızı oturtma dönemi olarak düşünün.

Kova

Bu hafta başı devreye giren Parçalı Ay tutulmasında, aşk hayatınızda ilginç gelişmeler yaşanabilir. Aniden aşık olabilir veya arkadaşlık ilişkinizin duygusal bir bağa dönüştüğünü fark edebilirsiniz. Siz tüm ilginizi aşkınıza, varsa çocuğunuza akıtmak isterken, sosyal çevrenizin aktif olması sevdiğiniz insanla aranızda stres yaratabilir. Bu hafta itibarıyla işiniz yüzünden kalabalık ortamlarda olmak durumunda kalacaksınız, sosyal çevreniz, gelecek planlarınız öne çıkarken gelirleriniz artabilir. Takım çalışmalarını seveceksiniz. Bu dönem kendinize özel zamanlar yaratmayı ihmal etmeyin.

Balık

Bu hafta başında oluşan Parçalı Ay tutulmasında aile hayatınızda gerçekleşecek olaylar, iş alanlarınızda streslere neden olabilir. Ya da iş alanlarınızdaki sıkışmalar aile alanlarınızda dengeyi sağlamanız gerektiğini gösterebilir. Aileniz ve işiniz arasında kalabilir, anne veya babanızın hayatıyla ilgili önemli kararlara şahit olabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla kariyeriniz ve iş hayatınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Birden fazla işle uğraşmak önem kazanabilir. Bir arada olduğunuz, iş yaptığınız insanlarla iletişiminiz artmaya başlıyor. Tanıştığınız insanlar kariyerinizde etkili olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder