Hande Kazanova 29 Mart haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

29 Mart haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta özel hayatınızın üzerine eğileceksiniz. Sosyal yaşantınızın ve ilişkilerinizin ön planda olacağı bir hafta başlıyor. Çevrenizden alacağınız desteklerle işlerinizi kalıcı ve sağlam temeller üzerine oturtabilirsiniz. Nisan ayında işlerinizi daha kolay halledecek, parasal konuların üzerine eğilecek, aile hayatınıza daha çok enerjinizi akıtacaksınız. Kendinize dönük olmanız sizi cesur kılarken ilişkilerinizde gerilimlere neden olabilir. Hafta sonu itibarıyla Merkür 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlıyor.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Hafta başında sağlığınıza ve kendi günlük iş düzeninize eğileceksiniz. Dolunaydan aldığınız etkilerle sağlığınıza bu dönemde özen göstermeye çalışın. Bel bölgesi sıkıntıları, böbrek rahatsızlıkları karşınıza gelebilir. Nisan ayı biraz dinlendiğiniz, planlarınızı gözden geçirdiğiniz ve eğer şartlar oluştuysa yurtdışı planlarınızı devreye sokacağınız bir ay olacak. Nisan ortası itibarıyla daha rahat bir döngüye gireceksiniz. Hafta sonu itibarıyla önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığına dikkat edin.

İkizler Burcu: Dolunaydan aldığınız etkilerle aşk hayatınızda veya çocuğunuz varsa onun hayatında verilmesi gereken önemli duygusal kararlar gündeme gelebilir. Bu hafta sosyal çevrenizle beraber yapılacak önemli işlerinizin üzerine düşecek, sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Nisan ayında çevrenizden ve dost ortamlarınızdan göreceğiniz destekler sizi memnun ederken, gelirlerinizin arttığını görebilirsiniz. Sosyal medya ve dijital alanlar üzerinde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Hafta sonuyla beraber sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda iletişiminiz artıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi sergileyeceksiniz.

Yengeç Burcu: Haftanıza ailevi konularla başlıyorsunuz. Dolunaydan aldığınız etkilerle ev ve aile ortamlarınız hassas olabilir. Kendi özelinize vaktinizi harcayabilirsiniz. Nisan ayında gözler sizin üzerinizde olacak. Atak, cesur ve ilerici yapınızla kendinizi işlerinizde göstereceksiniz. Bu hafta parasal işlerinizde istediğiniz sonuçlar karşınıza gelebilir. Parasal kazançlarınız yüzünüzü güldürebilir. Hafta sonuyla beraber kariyer ve iş evinizde ilerlemeye başlayan Merkür 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, cesur ve cesaretli olacaksınız.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta iletişiminiz hızlı akarken, yakın çevrenizle beraber hareket edeceksiniz ama dolunaydan aldığınız hassaslıklara dikkat edin. Nisan ayında dış ortamlar, eğitim alanları ve kendinizi cesaretli hissettiğiniz konular önem kazanıyor. Baharın yenilenen enerjisiyle siz de yenilenecek, hızlanacak, farklı kültürlerden, insanlardan faydalanacaksınız. Hafta sonu itibarıyla medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, 2 hafta boyunca iletişiminiz hızlanıyor. Konuşma ve görüşmelere hazır olun. Tanımadığınız insanlarla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Öğrenciyseniz öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceğiniz, derslerinizde başarı sağlayacağınız bir dönem başlıyor.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Dolunaydan aldığınız etkilerle parayla ilgili konularda önemli gelişmeler bu hafta başında karşınıza gelebilir. Parasal konularda uğraşılarınızın karşılığını bu hafta alabilirsiniz. İşleriniz tıkır tıkır bir plan doğrultusunda ilerleyebilir. Nisan ayında daha çok kendi arzularınızın, isteklerinizin peşinden gideceksiniz. Kendinizi geliştireceğiniz alanlar açılırken, başka insanlardan destek almak, onlarla iletişim içinde olmak önem kazanıyor. Hafta sonu itibarıyla ortaklaşa para konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak. Kredi, borç almak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz. Gizemli ve ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir.

Terazi Burcu: Dolunaydan aldığınız etkilerle kişisel alanınızla, fiziki sağlığınızla ilgili konularda hassas kararlar alabilirsiniz. Haftanız kişisel isteklerinize yönelik başlayacak. Bu hafta önemli haberler alabilirsiniz. Nisan ayında ilişkilerinizde çok keyifli etkiler altındasınız. Karşı tarafa bağımlılığınız yüksek olurken, ilişkilerle büyüyeceksiniz ayrıca taşınma konularınız bu ay fazlasıyla aktif görünüyor. Hafta sonu itibarıyla Merkür ilişkileriniz ve özel yaşamınızı etkileyecek. Eğer yaşadığınız ilişkide, bir takım problemleriniz varsa, çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz. Anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir.

Akrep Burcu: Bu hafta başı dolunaydan alacağınız etkilerle isteksiz ve yorgun olabilirsiniz. Sağlığınıza ilgi göstermeniz gerekebilir. Bu hafta aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi ele alacak, sorumluluklarınızı rahatlıkla yerine getireceksiniz. Nisan ayı işlerinizi düzenlemek, gündelik hayatınıza ayak uydurmak ve sağlığınızı ele almak anlamında gayet etkili. Çok çalışacağınız bu ay fikirlerinizle insanları etkileyebilirsiniz. Baş ağrıları, tansiyon oynamalarına dikkat edin. Hafta sonu itibarıyla iki hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. İş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz.

Yay Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizden alacağınız güzel haberler başlıyorsunuz. Bu hafta ilişkilerinizde çevrenizden güzel destekler alacaksınız. Güçlü ilişkiler sizi mutlu edebilir. Eğitime dayalı işlerinizde istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Nisan ayında aşk ve keyif sizinle olacak. Baharın uyanışıyla birlikte sizde kendinizi kıpır kıpır, canlı ve uyanmış hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak, işten arta kalan zamanlarda keyfe yönelmek önemli olacak. Hafta sonu itibarıyla aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem.

Oğlak Burcu: Haftanıza kariyerinize ve işlerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu alanlarda önemli haberler karşınıza gelebilir. Bu hafta yeni bir ev girişimi, yer değiştirme gibi konular hareketlenebilir. Nisan ayında hem aşka, hem ailenize, hem de özel hayatınıza daha fazla yer açabilirsiniz. Baharın gelmesiyle birlikte sizin içinizde de umutlar yeşerebilir. Pazar günü itibarıyla Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili sorunlar ve bu konularda aktif çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle olan iletişiminiz hızlanacak.

Kova Burcu: Haftanıza dış ortamlardan alacağınız haberlerle başlayacaksınız. Bu hafta önemli bir eğitim fırsatı yakalayacaksınız. Yine satış, reklam, tanıtım, eğitim, teknoloji bazlı işlerinizde güzel ve kalıcı adımlar atılabilir. Nisan ayında bir sürü koldan işleriniz aktif olurken bu işleri daha yakın çevrenizle, iletişim halinde olduğunuz insanlarla yapacaksınız. Hafta sonu yakın çevre evinizde hareket etmeye başlayan Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak.

Balık Burcu: Bu hafta parasal işleriniz ve ödemeler dengeniz ön planda olacak. Bir ödemeyle uğraşabilirsiniz. Kalıcı adımlar hızlanırken önemli işlere imza atabilirsiniz. Nisan ayında maddi konular, ödemeler ön planda olurken, elde edeceğiniz kazançlarınızı işinize aktarabilir veya aile hayatınıza yatırımlarda bulunabilirsiniz. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar, alışverişler önem kazanıyor. Hafta sonu Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder