Hande Kazanova 30 Ağustos haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

30 Ağustos haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta iletişim ağınız hızlı akabilir. Önemli haberler yakın çevrenizden gelebilir. Bu haftayla beraber kontrat, anlaşmalar, sözleşmeler ve davalarla uğraşmanız söz konusu olabilir. İlişkilerinizde sorunlarınız varsa çözüm üretebilirsiniz. Eylül ayı iş fırsatlarının kazanıldığı, özel ilişkilerinizde kendinizi mutlu ve şanslı gördüğünüz bir ay olacak. İşten elde edilen gelirleriniz artarken beklenmedik yerlerden parasal kazançlar edinebilirsiniz. Hayata karşı esnek olacaksınız yalnız yanınızda çalıştırdığınız elemanlarınız, iş arkadaşlarınızla bazı hayal kırıklıkları devrede olabilir. Bu hafta genelinde bağışıklık sisteminizi koruyun.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanıza parasal işlerinizle başlıyorsunuz sevgili Boğalar. Bu alanda yapılması gerekenleri ele alacaksınız. Bu haftayla beraber iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz artacak. Kendinizi iş alanlarınızda göstermek ihtiyacında olacaksınız ve beraber çalıştığınız insanların sorunlarına çözüm bulacaksınız. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Özel ilişkileriniz, sosyal çevrenizden alacağınız haberlerle zora girebilir. Arkadaşlarınızın bazı tepkileri, özel hayatınızdaki insanı hayal kırıklığa uğratabilir. Aldanmalara dikkat edin. Hafta sonu işlerinizi daha sağlam etkilerle ele almayı başaracaksınız.

İkizler Burcu: Haftanıza kişisel istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu hafta ve bir iki hafta boyunca aşk hayatınızda konuşmalarınız artabilir, aşkı konuşmak, paylaşmak ve yaşamak ön plana çıkabilir. Çocuklarınız varsa onlarla iletişiminiz güçlenecek, sorunlarınız varsa çözümleri rahatlıkla elde edeceksiniz. Eylül ayında evle ilgili girişimler tamamlanmış olabilir. Şimdi artık hayatın ritmi içinde kendinize, yapacaklarınız, spora ve işlerinize kendinizi vereceksiniz. Yalnız Perşembe günü aile hayatınızda bazı yanılgılar, sorunlar ve hayal kırıklıkları görülebilir. Evinizde bağışıklığınızı sağlama alın, eve dayalı işlerde yanılgılardan uzak durun.

Yengeç Burcu: Haftanıza biraz isteksiz ve geri planda duracağınız etkilerle başlıyorsunuz. Bu hafta ve birkaç hafta boyunca ev ve aile hayatınızda konuşmalarınız hızlanabilir. Geçmişi anmak, ailenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için olumlu bir dönem olacak. Yine ev alım, satım, kiralama ve emlak işlerinizi bu döneme denk getirmek işinize yarayabilir. Eylül ayında ailenizle bir arada olmak isteyecek, evinizi güzelleştirmeye uğraşacaksınız. Diğer taraftan yakın çevrenizin konuları bu ay sizin hayatınızı da hareketlendirecek. Önemli girişimlerinizde başkalarının sizi yanıltmasına izin vermeyin.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişimi yüksek bir hafta başlıyor sevgili Aslanlar. Bu haftayla beraber önünüzdeki iki hafta boyunca yakın çevre konularınızda iletişiminiz artıyor. Satış, pazarlama, ticaret alanınızda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Akraba veya kardeşlerinizin sorunlarına çözümler bulabilirsiniz. Eylül ayı kişisel girişimlerinizin yanı sıra parasal konuları hızlandırdığınız bir ay olacak ama hemen Eylül başında Perşembe günü maddi yanılgılardan uzak durmanızda fayda var çünkü kolay kandırılabilirsiniz. Diğer taraftan para işlerinizde bir hareketlilik söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Meslek koşturmalarınız ve iş hayatınızdaki hareketlilikle haftanız başlıyor sevgili Başaklar. Bu Pazartesi ve iki hafta boyunca maddi alanda kafanız iyi çalışacak, para ile ilgili konularda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilir, bu alanda becerinizi kullanabilirsiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Ticaretle uğraşanlar için olumlu bir dönem. Hemen Eylül başında özel hayatınızdaki gelişmelerden hayal kırıklıklarına, aldanmalara açık olabilirsiniz. Gardınızı yüksek tutun. Enerjiniz, özel ilişkileriniz yüzünden aşağıya çekilebilir. Bu hafta ticari hareketliliği desteklerken, hafta sonu işlerinizin karşılığını rahat alabilirsiniz.

Terazi Burcu: Haftanız uzaklardan alınacak önemli haberlerle başlıyor. Bu hafta itibarıyla iki hafta boyunca kendinizle ilgili konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz, zihinsel konular, fiziksel oluşumlardan daha önde olacak. Özel yaşantınızda sizi zorlayan durumları değerlendirebilirsiniz. Eylül’de özel hayatınızda, ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Bazı iş ilişkileriniz bitebilir ve siz durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Kendi içinizde, özelinizde olayları sorguladığınız bir ay olacak ve bu size iyi gelecek, hislerinizde yanılmadığınızı görebilirsiniz. Bağışıklığınızı sağlam tutun.

Akrep Burcu: Haftanıza parasal işlerinizi hallederek giriş yapacaksınız. Bu haftayla beraber iki hafta boyunca geçmişi anabilir, fikren yaptıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Başkalarına yardım etmek ön planda olacak. Sır saklamayı ve biraz gizemli davranmayı benimseyeceksiniz. Eylül ayında oldukça aktifsiniz. Bazı arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda sorunlar oluşsa bile aslında bu sorunların temeli sizin onlara karşı düşüncelerinizi saklamanızdan kaynaklı olabilir ya da onların sizin arkanızdan konuşma olasılığı devrede olabilir, özel hayatınız ve arkadaş ilişkiniz arasında zorlanmalar oluşabilir.

Yay Burcu: Haftanıza özel hayatınıza ve ilişkilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz sevgili Yaylar. Bu hafta itibarıyla ve iki hafta boyunca geleceğinize yönelik konular ön planda olacak. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili paylaşımlarınız artacak. Toplum içinde kendinizden bahsetmek durumunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi öne çıkabilir. Arkadaşlarınız bu dönem sizden özel bir ilgi bekleyebilir. Eylül başında iş alanlarınızda alacağınız bir haber yanıltıcı olabilir. Büyük sorunlar yaşamamak için görüşmelerinizi net tutmakta fayda olabilir. Hafta sonuna doğru ticari hareketlenmeler, iş görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir.

Oğlak Burcu: Haftanıza işlerinize dört bir elle sarılarak, becerilerinizi bu alanda ortaya koyarak başlıyorsunuz. Bu haftayla beraber iş ve kariyer alanlarınızda uğraşılarınız ve becerileriniz artacak. Önemli iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi anlatmak, iş ortamınızda güçlü iletişiminizle dikkatleri üzerinize çekmek için harika. Eylül ayı kendinizi hem işlerinizde hem de özel hayatınızda güvende hissedeceğiniz bir ay olacak. Eylül başında tanımadığınız, daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızda aldatıcı etkiler altında olabilirsiniz. Cuma günü ticari hareketliliğiniz artarken önemli anlaşmalar karşınıza gelebilir.

Kova Burcu: Bu hafta sizi hareketlendirecek ve keyifli kılacak etkiler üzerinizde olacak. Bu Pazartesi ve iki hafta boyunca kendinizi öne çıkarmayı sevecek, konuşmalarınızda kendi düşüncelerinizden bahsedeceksiniz. Tanımadığınız yer ve ortamlar öne çıkacak. Seyahat, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, ticaret hayatınız renklenebilir. Eylül ayında parasal konuşmalar ön planda olurken, gezmeye, görmeye, dolaşmaya ve diğer insanlardan öğrenmeye ihtiyacınız olacak. Eylül başında para harcamalarınıza dikkat edin, yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde hayatın geri kalanı sizi destekleyecek.

Balık Burcu: Haftanıza ailevi konularla, ev hayatınıza yönelik işlerinizle başlıyorsunuz sevgili Balıklar. Bu hafta ve sonrasındaki iki hafta boyunca ortaklı ödemeler, harcamalar alanlarınızda fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Vergi, prim, nafaka, miras, banka konuları önde olacak. Gizemli konular, hayatın anlamı gibi önemli sorular kafanızı meşgul edebilir. Eylül ayında kendinize ve hayatınıza yeni bir sayfa açıyorsunuz. Ortaklı işleriniz veya birebir ilişkilerinizde hayal kırıklıklarına ve sorunlara açık olabilirsiniz. Aile hayatınıza yapacağınız alışverişler, yardımlar sizi mutlu ederken, güzel etkiler hafta sonu karşınıza gelebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder