Hande Kazanova 31 Ağustos haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

31 Ağustos haftası burçlar

Haberin Devamı

KOÇ

Haftanıza sosyal çevre ilişkilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Çarşamba günü oluşan Dolunay, kadersel alanda beklenmedik duygusal oluşum ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Başlattığınız işlerin, projelerin ve sağlık düzenlemelerinin sonuçlarını alacak, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. Ayrıca bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz. Bu dolunayda partnerinizin ailesi, para durumunuz ve ailevi meselelerde sorunlar karşınıza gelebilir. Cumartesi günü itibarıyla aşk hayatınız veya uzun süreli ilişkileriniz üzerine eğilebilirsiniz. Ortak hareket etmek, anlaşmak ön planda olacak. Ortaklaşa iş yapıyorsanız bu dönemde işlerin daha da geliştiğini görebilirsiniz.

BOĞA

Haftanız aşk dolu olacak, keyfinize göre hareket etmenin tadını çıkartacaksınız. Kalbiniz boş ise Eylül ayı size yeni bir ilişkinin kapılarını aralayabilir. Hafta ortası oluşan Dolunay etkisiyle, arkadaşlarınızla veya sosyal çevre ilişkilerinizde iniş çıkışlar veya hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgilenmeniz gerekirken, kendinizi sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenirken bulabilirsiniz. Hafta sonuyla beraber iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz artacak. Kendinizi iş alanlarınızda göstermek ihtiyacında olacak, beraber çalıştığınız insanların sorunlarına çözüm bulacaksınız. Bu dönem sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

İKİZLER

Bu hafta ailevi konulara önem verecek, sevdiğiniz büyüklerinizle zaman geçireceksiniz. Ev alımı, yerleşme, kiralama gibi işleriniz varsa bu haftayı kullanabilirsiniz. Çarşamba günü kariyer evinizde oluşan Dolunay, işinizde stresli ve hızlı oluşumları hayatınıza taşıyabilir. Ya da evinizle ilgilenmeniz gereken zamanlarda, ortaya çıkacak bir sorumluluk size rahat soluk aldırmayabilir. Her durumda dengeyi korumaya çalışın. Cumartesi gününden sonra aşkı konuşmak, paylaşmak ve yaşamak isteyecek ve bunda başarılı olacaksınız. Çocuklarınız varsa onlarla iletişiminiz güçlenecek, sorunlarınız varsa çözümleri rahatlıkla elde edeceksiniz.

YENGEÇ

Haftanıza halletmeniz gereken para işlerinizle başlayabilirsiniz. Çarşamba günü oluşan Dolunayla birlikte, uzaklardan alacağınız bir haber üzerinizde stres yaratabilir. Ya da ortaya çıkacak bir seyahat, birebir görüşmelerinizi, randevu veya işlerinizi sıkıştırabilir. Her durumda duygusal olarak içinizde oluşan stresleri, gelgitleri iyi organize etmelisiniz. Cumartesi günü itibarıyla ev ve aile hayatınızda konuşmalarınız hızlanabilir. Geçmişi anmak, ailenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için olumlu bir dönem olacak. Ev alım, satım, kiralama ve emlak işlerinizi bu döneme denk getirmek işinize yarayabilir.

ASLAN

Bu ay parasal işleriniz hızlanırken kendinize gereken özeni göstereceksiniz. Sosyalliğiniz artarken, sosyal medyada çok konuşulabilirsiniz. Bu hafta maddi konularda iyi işler çıkartabilir, farklı iş seçeneklerinin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Çarşamba günü oluşan Dolunay, ilişkilerinizde senin paran, benim param stresleri yaşatabilir. Belki de para biriktirmeyi hayal ederken, bir ödeme ortaya çıkabilir. Eşinizin, sevgilinizin hayatında parasal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonuyla beraber yakın çevre konularınızda iletişiminiz artıyor. Satış, pazarlama, ticaret alanınızda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Akraba veya kardeşlerinizin sorunlarına çözümler bulabilirsiniz.

BAŞAK

Eylül ayı sizin ayınız. Güçlü etkilerle işinize ve özel hayatınıza sarılacaksınız ama sosyal çevrenizden bir insanla güç çekişmelerine hazırlıklı olun. Çarşamba günü oluşan Dolunay sevdiğiniz insanla alınganlıkları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir. Kendinize dönük bir dönem içinde olduğunuzdan, karşı tarafın sizi baskıladığını veya üzerinize çok fazla geldiğini düşünebilirsiniz. Cumartesi günü itibarıyla maddi alanda kafanız iyi çalışacak, para ile ilgili konularda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilir, becerinizi kullanabilirsiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Ticaretle uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak.

TERAZİ

Eylül ayı, yaratıcı ve biraz da geri planda duracağınız işlerde başarılı olacağınız bir ay olarak başlıyor. Hafta ortası oluşan Dolunay, iş konularında stresi hayatınıza taşıyabilir ya da sağlığınızla ilgili konuları gündeminize oturtabilir. Görünmeyen şeylerin ardındaki gerçekler açığa çıkacak, en azından rahatlayacaksınız. Ev ve aile ilişkileriniz sizi bu dönem yorabilir. Neyse ki hafta sonu itibarıyla kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz, zihinsel konular, fiziksel oluşumlardan daha önde olacak. Özel yaşantınızda sizi zorlayan durumları gözden geçirebilirsiniz.

AKREP

Eylül başında iş ve hizmet alanlarınızıyeniden düzenleyecek ve bazı zorlanmaların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Bu ha fta Çarşamba günü oluşan Dolunay, hayatınıza aşkı taşıyabilir. Sosyal çevrenizden arkadaşlarınız size yeni birini tanıştırabilirler veya bulunacağınız bir ortamda biriyle aşka yelken açabilirsiniz. İlişkiniz varsa sosyalleşmek bu hafta önemli olacak. Önümüzdeki 2 hafta boyunca geçmişi anabilir, fikren yaptıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Başkalarına yardım etmek ön planda olacak. İnsanlara yardım etmeyi sevecek, önemli sırlar duyacaksınız. Bu dönem dikkatsiz konuşmaktan kaynaklı olarak dedikodunuz yapılabilir.

YAY

Haftanıza yakın çevrenizle beraber yapacağınız hızlı planlarla başlayabilirsiniz. İş hayatınızda oldukça keyifli ve canlandırıcı yeni etkiler söz konusu, değerlendirebilirsiniz. Çarşamba günü gerçekleşen Balık Dolunayı, ev ve aile evinizde gerçekleşiyor. Duygusal kararlar eşiğinde olabilir, ya da ailenizle stresli ve gergin birkaç gün geçirebilirsiniz. İşiniz ve aileniz arasında denge kurmak sizi zorlayabilir. Hafta sonu ve sonrasında geleceğinize yönelik konular, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili paylaşımlarınız artacak. Toplum içinde kendinizden bahsetmek öne çıkabilir. Arkadaşlarınız bu dönem sizden özel bir ilgi bekleyebilir.

OĞLAK

Parasal işlerinizi düzenleyerek haftanıza başlıyorsunuz. Çarşamba günü oluşan Dolunay nedeniyle programınız biraz karışık olabilir. Bu dolunayda tam bir seyahate gidecekken, ortaya çıkacak yeni koşullar sizi engelleyebilir, ya da siz uzaklardayken yakın çevrenizden, sevdikleriniz ve akrabalarınızdan duygusal haberler alabilirsiniz. Hayatınızda olanları sevdiklerinizle paylaşacağınız bir hafta sizi bekliyor. Pazar günü itibarıyla iş ve kariyer alanlarınızda uğraşılarınız ve becerileriniz artacak. Önemli iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi anlatmak, iş ortamınızda güçlü iletişiminizle dikkatleri üzerinize çekmek için harika bir döneme merhaba diyorsunuz.

KOVA

Bu ay seyahatlerinize önem verecek, parasal konular üzerine odaklanacaksınız. Bu hafta kendi isteklerinizi ve amaçlarınıza odaklanmak için şahane bir hafta sevgili Kovalar. Çarşamba günü oluşan Dolunayla beraber sahip olduklarınız, alacaklarınız ve kazanımlarınız konusunda hassas birkaç gün geçirebilirsiniz. Elinize para geçebilir. Enerjinizi iş alanlarınıza yoğunlaştırın. Alacak, verecek dengesini iyi kurmaya çalışın. Cumartesi gününden sonra kendinizi öne çıkarmayı sevecek, kendi fikirlerinizi etrafınıza yayacaksınız. Tanımadığınız yer ve ortamlar öne çıkacak. Seyahat, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, ticaret hayatınız renklenebilir.

BALIK

Haftanıza isteksiz enerjilerle başlasanız bile bu hafta Dolunaydan alacağınız etkilerle hayatınızda önemli bir hafta olacak. Aldığınız kararlarda bu birkaç gün ekstra hassas olabilir, alınganlığınızı gereksiz yere ilişkinize yansıtabilirsiniz. Ya da özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Arkadaşlarınızın söyledikleri veya çevresel faktörler gereksiz yere sizi etkiliyor. Kendi yapacaklarınıza inanmanız gereken bir hafta olacak. Hafta sonu ve sonrasında ortaklı ödemeler, harcamalar alanlarınızda fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Vergi, prim, nafaka, miras, banka konuları önde olacak. Gizemli konular, hayatın anlamı gibi önemli sorular kafanızı meşgul edebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder