Hande Kazanova 4 Ekim haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

4 Ekim haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta ilişkileriniz önem kazanırken, ortaklıklarınıza, yeniden devreye giren ve yenilenmesi gereken sözleşme ve anlaşmalara dikkat çekiyor. Önemli girişimleriniz varsa Çarşamba günü oluşan yeniay ve sonrası yapmanız daha doğru olur ama Merkür’ün gerilediğini aklınızdan çıkarmayın. Daha önceden vermiş olduğunuz, yapamadığınız kararları devreye sokabilirsiniz. Bu hafta şansınızın açıldığını, güzel işlerle karşılaştığınızı görebilirsiniz. Parasal alanda da daha rahat ilerleyeceksiniz. Perşembe’den sonra yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, seyahat ve eğitim alanlarınız önem kazanıyor. Yeni insanlarla iletişim içine girmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Keyif dolu etkilerle haftanız başlıyor sevgili Boğalar. Önemli haberler Pazartesi günü karşınıza gelebilir. Bu dönem iş koşturmalarınız artabilir. Yeniliklerden ziyade eski işleri bitirme, tamamlama, eskiden tanıdığınız insanlarla işlerinize odaklanmalısınız. Bu anlamda Terazi yeniayı sizi destekleyecek. İlişkilerde, ortaklıklarda ağır aksak giden işler, partnerinizin girişimlerindeki zorlanmalar geride kalmaya başlıyor. Perşembe gününden sonra kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda güzel ilişkiler geliştireceksiniz. Yine bu dönem kredi almak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Eğitim ve çalışma alanlarınızda güzel işler çıkartacaksınız. Ama parasal konularda risk içeren girişimlerden uzak durmaya çalışın. Yeniayla beraber, aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, yaratıcılık isteyen işlerinizde, hobi alanlarınızda kararlar gündeme gelebilir. Önünüzdeki 15 gün boyunca çevrenizden destekle hareket edeceksiniz. Bu alanlarda Merkür’ün gerilediğini aklınızdan çıkarmayın. İş arıyorsanız, bir işe başvurduysanız işleriniz rahat ilerleyecek. Perşembe günü itibarıyla Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayacak. Yine ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olabilir.

Yengeç Burcu: Bu hafta yakın çevrenizle bağlantılarınız artarken, ev ve aile hayatınızda bir yeniay oluşuyor. 15 gün boyunca evinizle ilgili konular, aile hayatınızın detayları öne çıkacak. Ev değiştirme, satın alma gibi etkileriniz varsa bu dönem Merkür’ün gerilediğini hesaba katarak adımlar atın. Aşka, ilişkilere hayatınızda yer açacaksınız. Perşembe günüyle beraber iş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız. Yine bu tarih ve sonrasında kilonuza, sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Çarşamba günü oluşan yeniay ve 15 gün boyunca satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, iletişimle ilgili işlerinizde başlangıç ve kararlarınızı uygulayabilir, bu alanlarda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizi ilgilendirecek olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Yalnız bu alanlarınızda Merkür’ün gerilediğini unutmadan ilerleyin, işlerinizi tamamlamak daha önemli olmalı. Ayrıca hem iş, hem sağlık alanlarınızda daha etkili ve güçlü bir şekilde hareket edeceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Perşembe’den sonra aşkta, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkileriniz güzelleşecek. İlişkilerinizde bağımsızlık ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Haftanıza kıpır kıpır hareketli ve önemli haberler alarak başlayacaksınız. Bu hafta gerçekleşen yeniay, maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve varsa ticaret hayatınızda önemli kararları hayatınıza taşıyabilir. Merkür hala gerilediği için daha önceden konuşulmuş, aynı insanlarla yapılan ticari işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil etmenin zamanı gelmiş bulunuyor. Ayrıca Perşembe günü itibarıyla 3 hafta boyunca evinizde misafir ağırlamak, yuvanızı güzelleştirmek için uğraşabilirsiniz. Boya, badana, tadilat devreye girebilir. Ailevi konularda özgür etkileşimler altında olacaksınız.

Terazi Burcu: Bu hafta önemli işlerinizde sizi destekleyecek. Çarşamba günü sizin burcunuzda bir yeniay oluşuyor. Hayatınıza dair önemli girişimleriniz ve başlangıçlarınız için sizi atağa geçirebilir. Ama Merkür gerilemesini unutmadan yolunuzda ilerleyin. Ev ve aile hayatınızda daha hızlı ilerlemeler sağlayabilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Eğitim alanlarınız hareketlenirken öğrenmekten mutluluk duyacaksınız. Sosyal medyada, girişim alanlarınızda rahat bağlantılar kuracaksınız. Kısa vadeli planlar işinize yarayabilir.

Akrep Burcu: Bu hafta Çarşamba günü Terazi burcunda bir yeniay oluşuyor. 15 gün boyunca değişik ve kadersel olaylarla karşılaşabilirsiniz sevgili Akrepler. Bu yeniay sırasında diğer burçların aksine hiçbir konuda harekete geçmemeli, yaşayacaklarınızın kadersel temalar olduğunu bilmelisiniz. Sağlığınızı güçlü tutun. Yine bu yeniay zamanında sizin yöneticiniz Plüton düzeliyor. Sağlığınızda gözle görülür olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Perşembe günü para evinize giren Venüs size bu alanlarda fırsatlar getirecek. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu: İş koşturmalarınız ve hareketli olaylarla haftanız başlıyor. Çarşamba günü oluşan yeniay, sosyal çevrenizde, grupsal işlerinizde ve organizasyona yönelik atılımlarınızda karar ve adımlarınızı gündeme getirebilir. Eski arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerinize odaklanın. Tamamlanması gerekenler üzerine eğilin. Bu dönem fazlasıyla sosyal olabilirsiniz yalnız aşk hayatınızdaki değişimler sizi etkileyecek. Perşembe günü Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Sosyalliğiniz artarken, kendinizi önemseyeceksiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor.

Oğlak Burcu: Bu hafta Çarşamba günü yeniay gerçekleşiyor. Önünüzdeki dönem boyunca kariyer ve iş hayatınızda oluşumlar, fikir ve teklifler ve önemli olaylara açık olacaksınız. Başlangıç ve kararlarınız olacaksa Merkür’ün gerilediğini hesaba katarak yolunuzda ilerlemelisiniz. İşlerinizi tamamlamak, eski projeleri bitirmek önemli olmalı. Yine bu dönem çevrenizden daha rahat faydalanacaksınız. Perşembe günü Venüs sizin kadersel alanınıza giriyor. İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Gizli saklı ilişkilere çekilebilir, bu dönem sevdiğiniz insanın sizinle ilgilenmediğini düşünebilirsiniz.

Kova Burcu: Çarşamba günü oluşan yeniay, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda başlangıç ve kararlarınızı gündeme gelebilir sevgili Kovalar. Yine de Merkür bu alanlarınızda gerilediğinden daha önceden çalıştığınız ve bildiğiniz insanlarla yolunuzda ilerleyin. Aynı gün kariyer alanlarınızın yöneticisi Plüton düzeliyor. Planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla Venüs sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Yeni çevrelere girmenin, yeni insanlarla bir araya gelmenin tam zamanı. Gelirlerinizde artış olabilir.

Balık Burcu: İlişkiler bu hafta başı sizin için önemli olacak sevgili Balıklar. Çarşamba günü Terazi burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu yeniayla beraber ortaklaşa maddi konular ön plana çıkabilir. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parası ve mali giderler alanlarınızda kararlarınız gündeme gelebilir. Ama bu kararların yeni kararlardan ziyade tamamlanması gereken kararlar olmasına özen gösterin. Yine bu hafta eğitim ve öğrenim alanlarınızda daha rahat hareket edeceksiniz. Perşembe günü ve sonrasında üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder