Hande Kazanova 5 Ekim haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

5 Ekim haftası burçlar

Koç

Bu hafta parasal girişimleriniz önem kazanırken maddi yönden kafanıza buyruk ve özgür hareket etmek isteyebilirsiniz. Parasal gerginlikler, harcamalarınızı kontrol altında tutmanızı zorlaştırabilir. Dolunaydan aldığınız etkilerle bu dönem her tür ilişki sizin için çok önemli. Harekete geçmek istediğiniz noktalarda, iş hayatınızda bazı engellere, çekişmelere ve zorlanmalara açık olacaksınız. Her şeyi olduğu gibi kabul etmeye çalışın. İletişim işlerinizde hafta sonu hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Duyacağınız veya alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve harekete geçirecek. Hafta ortası iş alanlarınızda yaşadığınız stresi, hafta sonu güzel gelişmelere bırakacaksınız.

Haberin Devamı

Boğa

Haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu dönem ilişkilerinizde kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olurken, kafanızdaki planlardan karşı tarafa bahsetmeniz çok önemli olacak. Bu hafta Cuma günü işlerinizde ve sağlığınızda ekstra zorlanabilirsiniz. Güç çekişmeleri, didişmeler, kavgalar oluşabilir. Bazı işlerinizde ve sağlığınızda zorlanmalara dikkat edin. Geri plandan acelesiz yürüttüğünüz işlerinizde hızlı bir hareketlilik hafta sonu karşınıza gelirken birden fazla işle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Hayata, sevdiklerinize ve varsa çocuğunuza anlayışla yaklaşmanız sizi çok mutlu edecek.

İkizler

Haftanıza biraz isteksiz ve geri plandan yürüteceğiniz işlerinizle başlayabilirsiniz. İş hayatınızda, gündelik işlerinizde farklı ve sıra dışı olanın peşinden gideceksiniz ama sabırsız etkilerle bir arada olduğunuz ve beraber çalıştığınız insanları çok zorlamayın. Ekim ayında sınavlarınız sosyal yaşantınızdan sizi yakalayabilir. Beraber iş yaptığınız arkadaşlarınızla bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Parasal işlerinizde çekişmelere, güç savaşlarına açık olun. Çevrenizden güzel etkileriniz yok değil, arkadaşlarınızla kafanızdaki planları hayata geçirmek için hafta sonu sizi desteklerken ev ve aile ortamlarınızda aradığınız keyfi ve huzuru yakalayacaksınız.

Yengeç

Haberin Devamı

Sosyal çevrenizden alacağınız haberlerle haftanız başlıyor. Özel hayatınızda gergin düşüncelerinizi, konuşmalarınızı bu hafta kontrol altına almaya çalışın. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda, ortaklı işlerinizde cuma günü bazı didişmelere ve sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Hızlı kararlar almanız, ortağınızın veya partnerinizin hoşuna gitmeyebilir. Diğer taraftan iş alanlarınızda hareketlilik hafta sonu daha rahat hareket etmenize neden olacak. Yakın çevrenizde sizi destekleyen ve doğru hamleler içine girmenize neden olan insanlara daha fazla kucak açmayı unutmayın. Bu aralar şansı yakınlarınızdan göreceksiniz.

Aslan

Bu hafta kariyer ve iş konularınıza daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz. Bu alanda yaşayacaklarınız ev ve aile ortamlarınızda gergin ve sıkılgan konuşmaları karşınıza getirebilir. Anne, babanıza, ailenize ve sevdiklerinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. Gündelik işlerinizde, sağlığınızda bu hafta dikkatli adımlar atmalısınız. Yanınızda çalışanların ev ve aile hayatındaki zorlanmaları sizin hayatınızı da bloke edebilir. Hafta sonu alacağınız haberlerle sosyal çevreniz ve özel hayatınız hareketlenirken maddi yönden güzel gelişmeler kendinizi güvende hissettirebilir. Yeni gelişmeler, olasılıklar ve şanslar hafta sonu sizi mutlu edecek.

Haberin Devamı

Başak

Haftanıza gelecek planlarınıza odaklanarak giriş yapacaksınız. Eğitim hayatınıza dair kafanızda bir sürü fikir ve plan olabilir, nereden başlayacağınızı ve bunları hayatınıza nasıl entegre edeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bu da sizi gereksiz yere sinirli ve gergin yapabilir. Bu hafta Cuma gününe dikkat edin. Fikirsel olarak çabuk tepki verebilir, kazalara açık olabilirsiniz. Özel hayatınızda, tutkularınızı iyi kontrol edin, spor yapıyorsanız kas yapınızı çok zorlamayın. Parasal gelişmeler, bu alandaki hareketlilik aile ve iş alanlarınıza olumlu yansırken kendinize olan güveninizin ekmeğini bu hafta sonu yiyebilirsiniz. Hayata geniş açıdan bakacak ve zorlanmaların üstesinden geleceksiniz.

Terazi

Bu hafta parasal konularda önemli adımlar atmak isteyeceksiniz. Ama para bir yandan gelirken, diğer yandan beklenmedik harcamalara gidebilir. Maddi konularda gerginliklerinizi iyi kontrol edin. Kafanıza göre harcamalarda bulunabilirsiniz. Cuma günü dikkatli olmanız lazım. Ev ve aile ilişkilerinde, ilişkinizde, evliliğiniz veya ortaklığınızda zorlanma ve sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Ya da eşinizin işi ve kariyerinde bazı zorlanmalar ortaya çıkabilir. Bu hafta geleceğinize yönelik adımlarınız önemli olurken, vaktinizi kendinize ve ruhunuza ayırmak çok iyi gelebilir.

Akrep

Bu hafta özel hayatınıza veya sevdiğiniz insana daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde gerilimler oluşabilir. Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen sevdiğinize karşı isyankâr ve asi davranabilirsiniz. Cuma günü dikkatli olun. Beraber çalıştığınız insanların işlerinde, aile ortamlarında gerilimler oluşabilir. Onlarla olan işbirliklerinizde enerjinizi doğru çalıştırın. Sürtüşmelerden ve gerilimlerden uzak durun. Hafta sonu çalışmalarınızın karşılığını almak kolay olabilir. İşlerinizin hızlandığını göreceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın size bir sürprizi olabilir. Farklı ortamları, sürprizleri seveceksiniz.

Yay

Bu hafta gündelik koşturmalarınız yüksek olacak. Çalışıyorsanız tamamlamanız gerekenleri ele almalısınız. Çarşamba günü çabuk tepkiler vermeye açık olacaksınız. İş ve koşturmalarınızda olayları çok çabuk büyütebilir ve gereksiz tepkiler verebilirsiniz. Cuma günü güç çekişmelerinden kaçının. Eğlence hayatınızda, özel ilişkilerinizde enerjinizi doğru kullanmakta zorlanabilirsiniz. Riskten kaçınmalı, spor yapıyorsanız kaslarınızı çok zorlamamalısınız. Gerginlikler sizi yorabilir. Hafta sonu sevdiğinizle oldukça eğlenceli durumlar öne çıkarken, başkalarından göreceğiniz güzel iltifatlar ve destekler sizi çok mutlu edecek. Bu dönem çalışmalarınızı hızlandırın.

Oğlak

Eğitim konularına ya da size keyif veren alanlara yöneleceksiniz. Bu hafta tamamlamanız gereken konuları ele alın, başka bir zaman bırakmayın. Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda gerginliklere ve bağımsız hareketlere dikkat etmelisiniz. Kafanızdaki fikirleri aktarırken ayrıntıları fark etmeniz daha iyi olabilir. Ev ve aile yaşantınızda güç çekişmelerine açıksınız. Öfke patlamaları, gerginlikler, kazalar oluşabilir. Hafta sonu gündelik işlerinizi rahat toparlama fırsatınız olacak. Yapabiliyorsanız temiz hava almalı, size iyi gelen bir sporla uğraşmalısınız. Hayata esnek bakmanız sevdiklerinizle aranızı düzeltmenizdeki en büyük etken olacak.

Kova

Bu hafta aile hayatınız, evinize dair alanlara daha fazla enerjinizi harcayacaksınız. Yalnız iş alanlarınızdaki konuşmalar, sıkılganlığınızı arttırabilir. Her ortamda bireyselliğinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dolunaydan aldığınız etkilerle bu hafta satış, pazarlama, reklam, sosyal medya, iletişim becerileriniz artabilir. Yalnız bazı zorlanmalarda devrede görünüyor. Hiç beklenmedik olaylar karşısında sakinliğinizi korumalı, gücünüzü kendi dünyanızdan daha çok diğer insanların amaçlarına kullanmalı ve riskten kaçınmalısınız. Özel hayatınız ve sosyal çevrenizdeki hareketlilik artarken maddi yönden güçlendiğinizi ve hayata farklı yönden baktığınızı göreceksiniz.

Balık

Bu hafta iletişimsel konuları öne çıkaracak. Fikirleriniz çok farklı, değişik olan ne varsa sizin için daha önemli görünüyor. Bu düşüncelerinizi ortaya koyarken diğer insanlara yaklaşımınız daha insancıl olmalı. Diğer insanlardan direktif almak hoşunuza gitmeyebilir. Dolunaydan aldığınız etkilerle parasal yönden dengeyi oturtmaya çalışıyorsunuz. Sosyal çevrenizle beraber yaptığınız işleriniz varsa bu alanda bazı zorlanmalara açıksınız. Üzerinizde etkisi olan kişilerin sizi engellemesine veya bazı girişimlerinizi durdurmasına şahit olabilirsiniz. Özel hayatınızda bu hafta güzel gelişmeler var, diğer tarafta sorun varsa size iyi gelen kişilere ve ilişkinizi yönelin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder