Hande Kazanova 5 Nisan haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

5 Nisan haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta işlerinize, çevrenize ve gelirlerinize odaklanacaksınız. Yapılması gereken işler pazartesi günü devrede olurken, arkadaşlarınızdan gelecek bir teklif sizi mutlu edebilir. Arkadaş ortamlarınızdan tanıdığınız karşı cinsten bir insanın size ilgi duyduğunu görebilirsiniz. İlişkilerden yana şansınız yüksek görünüyor. Yakın çevrenizle beraber girişilecek önemli işleriniz varsa bu işler düşündüğünüzden farklı yerlere gidebilir. Yanılgılar, aldanmalara karşı dikkatli olun. Yine yakın çevrenizdeki insanların sağlığı veya işindeki sorunlar görünür olabilir. Bağışıklık sisteminizi kalabalık ortamlarda kuvvetli tutun.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta önemli işlerinizde sorumluluklarınız yüksek olabilir. Kariyer ve iş koşturmalarınız fazla olacak. Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var gibi. Bu yüzden bu hafta kendinizi çok fazla zorlamadan işlerinizin peşine düşmelisiniz. Yine de iş konularında güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Parasal konularda karşı cinsten bir insanın yardımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem parasal konularda arkadaşlarınızın ve çevrenizin sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Yine arkadaşlarınızdan birinin aile hayatında büyük olaylar oluşabilir ve siz buna şahit olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Maddi konularda ele almanız gerekenler vaktinizi alırken bu hafta başında uzak yerlerden, daha az tanıdığınız insanlardan haberler alabilirsiniz. Çevre ilişkileriniz güçleniyor ve arkadaşlarınızla fikir alışverişleriniz hızlanıyor. Maddi konularda konuşmalarınız hızlanabilir. Yine arkadaş ortamlarınızdan bir insandan fazlasıyla hoşlanabilir veya birinin size olan ilgisini fark edebilirsiniz. İş hayatınızda, girişimleriniz konusunda gerçeklikten uzaklaşmayın. Yanlış yönlendirilmelere açık olabilirsiniz. Yine patronunuz varsa onun kariyerinde bazı zorlanmalar oluşabilir.

Yengeç Burcu: Bu hafta aklınız sevdiğiniz insanda olabilir. Ondan haberler bekleyebilirsiniz. Halletmeniz gereken banka işleri, ödemeler veya faturalar hafta ortasına kadar ön planda görünüyor. Göz önünde olacağınız ortamlarda bir insanla tanışabilir veya birinin size ilgi gösterdiğiniz fark edebilirsiniz veya siz de ilginizi belli edebilirsiniz. Bu hafta daha az tanıdığınız insanların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Hukuki işlerinizde gözünüzü dört açın ve herkese güvenmeyin. İş hayatınızda işleri yavaştan yoluna koymuş bulunuyorsunuz, güzel haberler alacaksınız.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Gündelik işleriniz önem kazanırken, bu hafta başında kemiklerinizi çok fazla zorlamayın. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar önem kazanıyor ama her seferinde anlaşmak kolay olmayabilir. Bu aralar her şeyi merak ediyor, yeni öğretilerin peşinden koşuyor olabilirsiniz. Bu dönem hayat amacınızı fark edebilirsiniz. Yeni gireceğiniz ortamlarda bir insandan hoşlanabilir ve bir birlikteliğe göz kırpabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa bu dönem kalabalık yerlerde sevdiğinizle aşkınızı yenileyeceksiniz. Yalnız parasal işlerinizde işler tıkırında olmayabilir, bu hafta para alışverişleriniz veya konuşmalarınız varsa yanıltıcı etkilerden uzak durun.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Keyifli etkilerle haftanız başlarken sonrasında kendinizi gündelik işlerinize kaptırabilirsiniz. Bu hafta iş hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. İlişkileriniz çiçek açarken, tutkulu ve sizi besleyecek bir insan hayatınıza girebilir veya var olan ilişkinizde bu hafta aradığınız güveni bulabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa o insan işinizle ilgili mücadeleleriniz ve girişimleriniz konusunda sizi yanlış yönlendirebilir. Ortaklı işlerinizde de gözünüzü dört açmalı ve kime danışıyorsanız bu dönem aldığınız tavsiye ve bilgilerin doğruluğunu kontrol etmelisiniz.

Terazi Burcu: Aile hayatınızın üzerine eğildiğiniz bu hafta eviniz için yapmanız gerekenler sizi yorabilir. Neyse ki hafta ortasına kadar kendinizi eğlendirecek, hobilerinize veya spor aktivitelerinize yer vereceksiniz. Özel hayatınızda işler tıkırında. Bu dönem sevdiğiniz insanla aynı fikirleri ve hisleri paylaşıyorsunuz. Beraber yapacağınız bir plan sizi mutlu edebilir. Eğer hala hayatınızda biri yoksa bu hafta birinden hoşlanabilir, karşı tarafı çekici bulabilirsiniz. Dolaştığınız ve kalabalık ortamlara dayalı işleriniz varsa bu hafta dikkatli olun. Bağışıklık sisteminiz düzgün çalışmayacak. Hastalıklara, zehirlenmelere açık olabilirsiniz.

Akrep Burcu: Kendinize ve ailenize vakit ayırmak isteyeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Ev hayatınızdaki sorumluluklar yüksek olurken kendinize vakit ayırmayı ihmal etmemelisiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla aranızdaki bağlantılar güçlenirken, yine iş yerinizden bir insandan hoşlanabilir veya onun ilgisini fark edebilirsiniz. Parasal işlerinizde oturmamış veya gözden kaçırdığınız konular olabilir. Bu yüzden riskli yatırımlardan, ödemelerden, bir borcun altına girmekten uzak durun. Yine çocuğunuz varsa onunla olan ilişkinizde bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Olayların ardındaki gerçek nedenleri bulun.

Yay Burcu: Haftanıza parasal işlerinizle başlıyorsunuz. Halledilmesi gerekenler, yeniden ele alınması gereken konular gündeminizde olabilir. Bu hafta aşk hayatınızda hareketlenmeler görülürken, karşı cinsle iyi anlaşacak ve özel hayatınızda kendinizi mutlu göreceksiniz. Özel ilişkilerinizde gözden kaçırmamanız gereken konular olabilir. Ailenizden bir insanın özel hayatınız veya ortaklı işleriniz konusunda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Kendi yargılarınıza güvenin. Bu hafta şansınız yüksek olurken olur olmaz konuların modunuzu aşağıya çekmesine izin vermeyin. Doğru yoldasınız.

Oğlak Burcu: Haftanıza kendinize yönelik hareket ederek giriş yapacaksınız. Bu hafta önemli haberler alabilir, parasal konularda daha sorumlu ve ekonomik davranabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda oldukça güçlü etkileriniz var. Sevdiğiniz insanla aranızdaki buzlar eriyor. Yalnız bu hafta iş hayatınızda yakın çevrenizdeki insanların sizi yanlış hamlelere itmesine izin vermeyin. İş alanlarınızda çabuk etki altında kalabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlar size hayal kırıklığı yaratabilir. Bu hafta aile hayatınızda keyfi ve mutluluğu yaşayacaksınız. Eviniz için harcamalarınız artabilir.

Kova Burcu: Bu hafta hayatınızla veya sağlığınızla ilgili önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Kendinize ve çevrenize karşı verdiğiniz sözleri tutacak, görevlerinizi yerine getireceksiniz. Girişimciliğe dayanan işlerinizde önemli konuşma ve görüşmeler devrede olurken, yakın çevrenizdeki bir insanla aranızda bir çekim yaşanabilir. Hoşlandığınız bir insan varsa bu hafta ona duygularınızdan bahsetmek için uygun şartlar var. Diğer yandan risk içeren işlerde, yatırımlarınızda veya harcamalarınızda yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Bazı oluşumlar sizi heyecanlandırabilir ama bunlar gerçekleri yansıtmayabilir.

Balık Burcu: Haftanız önemli planlarla başlayabilir ama bu planları birkaç gün boyunca hayata geçirmekte isteksiz olabilirsiniz. Maddi konularda önemli konuşmalar bu hafta yüzünüzü güldürecek, hafta sonuna doğru beklenmedik yerlerden alacağınız güzel haberler hayata daha güvenle bakmanıza neden olacak. Ev ve aile hayatınızdaki insanlarla bağlantılarınız kuvvetlenirken, uzun zamandır uğraştığınız konuların karşılığını alabilirsiniz. Yalnız kararsızlığınız ve fikir değiştiren tavırlarınızla aile hayatınızda insanları yanlış yönlendirme etkiniz de devrede. Yine ailenizdeki insanlar bu dönem sağlıklarına ekstra özen göstermeliler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder