Hande Kazanova 8 Şubat haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

8 Şubat haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta kafanızda bir sürü plan olabilir ve siz bunları tamamlamak ve yeniden ele almak isteyebilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde parasal mevzular sizi çabuk sinirlendirebilir. Tepkilerinizi kontrol etmeli, herkesin sizinle aynı fikirde olmayacağını anlamalısınız. Perşembe günü gerçekleşen yeniay çevre ilişkilerinizi, gelecek adımlarınızı, gelirlerinizle ilgili konuları hareketlendirecek. Güzel işler, oluşumlar devrede olurken kendinizi birçok açıdan şanslı görebilirsiniz. Kalbiniz boşsa arkadaş ortamlarınızda tanışacağınız bir insan kalbinizi çalabilir. Önemli, daha önceden devrede olan bir proje karşınıza gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanıza önemli işlerinizi ele alarak giriş yapacaksınız. Maddi konularda ele almanız gerekenler vaktinizi alabilir. Daha önceden konuşulmuş bir işi çözüme ulaştırabilirsiniz. Bu hafta gerginlikleriniz sesinize ve davranışlarınıza yansıyabilir, fikirlerinizi insanlara sunarken, konuşurken sakinlikten uzaklaşmayın. Yeniay, kariyer hayatınızda önemli başlangıçları ve yenilikleri karşınıza getirecek. İşinize yön vermek istediğiniz konularda, yeni başlatacağınız projelerde, kariyer adımlarınızda yeniayın enerjisinden faydalanın ama Merkür’ün gerilediğini göz ardı etmeyin. Hep hayal ettiğiniz iş fırsatı, yarım kalmış bir iş karşınıza gelebilir.

İkizler Burcu: Haftanıza halletmeniz gereken, organize etmeniz gereken banka, ödeme veya para işlerinizle başlayabilirsiniz. Kafanızda önemli planlar var ve bunları yeniden ele almak, önemli konuşma ve görüşmeler yapmak öne çıkıyor. Yeniay sizin seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda gerçekleşiyor. Eğer bu alanlardan birinde bir işiniz varsa bu konuların daha fazla öne çıktığını görebilirsiniz. Önemli girişimleriniz olabilir, yeniliklerden ziyade yarım kalmış, daha önceden başlanmış ama yarım kalmış işlerinizi ele almaya çalışın. Güzel fırsatlar karşınıza gelecek.

Yengeç Burcu: İlişkinize dair yapacağınız planlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Diğer insanlardan göreceğiniz yardımlar öne çıkarken bu hafta başında parasal işlerinizi çözüme ulaştırabilirsiniz. Perşembe günü oluşan Yeniay, ortaklaşa para alanlarınızda önemli kararları ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Stopajla, vergiyle, krediyle, banka işlemleriyle ilgili her tür konudaki önemli adımlarınızı bu yeniay sonrası atmalısınız ama Merkür’ün gerilediğini aklınızdan çıkarmayın. Uzun zamandır sizi uğraştıran bir davanın sonucu veya bir miras konusu bu tarih ve sonrası çözülebilir, para kazançlarınızı arttıracaksınız.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Gündelik işleriniz ve koşturmalarınızla haftanız başlıyor. Ortaklı işleriniz varsa bu hafta önemli bir konuyu masaya yatırmak ve çözmek isteyebilirsiniz. Ama bunları yaparken sabırsız ve biraz da tahammülsüz olmamaya çalışmalısınız. Perşembe günü gerçekleşen Kova yeniayı özel hayatınızda gerçekleşecek. İkili ilişkileriniz veya ortaklaşa işlerinizle ilgili her tür kararınızı devreye sokabilirsiniz ama bu kararlar daha önceden planlanmış, yarım kalmış konular olmalı, zira Merkür yine bu alanlarınızda geriliyor. Bu dönem önemli teklifler, anlaşmalar karşınıza gelebilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Haftanıza keyfi işlerinizle başlıyorsunuz. İş alanlarınızda önemli bir konuyu veya sorunu ele almak ve çözüm üretmek önem kazanırken, iş konularında bu hafta sabırsız, öfkeli ve sinirli olabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun. Perşembe günü oluşan yeniay iş konularında kararları ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçten sonra daha önceden başvurduğunuz veya bildiğiniz bir işe başvurabilirsiniz ya da var olan işinizde birtakım yenilikler yapabilir, patronlarınızdan terfi alabilir, bir projeye tamamlayabilirsiniz. Bu yeniay parasal konularda size çok büyük fırsatlar sunabilir.

Terazi Burcu: Haftanıza aileniz veya ev hayatınız için organize etmeniz gereken işlerle başlıyor. Sevdiğiniz insanla önemli bir konuyu konuşabilir, sorunlarınıza çözüm üretebilirsiniz. Özel ilişkinizde veya çocuğunuzla olan iletişiminizde sinirli ve tartışmacı olmamaya çalışın. Perşembe günü oluşan yeniay ile beraber sanatsal işleriniz, aşk hayatınız ve yaratıcılık gerektiren alandaki yarım kalmış ve tamamlanması gereken işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Bekârsanız ve birinden hoşlanıyorsanız güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bebek isteyenler bu dönem hızlı gelişmelerle çocuk sahibi olabilirler.

Akrep Burcu: Bu hafta çevrenizle yapacağınız işleri ve parasal konuları toparlamanın yollarını bulacaksınız. Aile ortamlarınızda ve özel hayatınızda kızgın konuşmalardan, tartışmalardan kaçının. Yeniay ev, aile, yuva alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı destekliyor. Emlak alım-satım, kiralama, gayrimenkul, yerleşimle ilgili konularınız için bu yeniayı kullanırken Merkür’ün gerilediğini aklınızdan çıkarmadan yolunuzdan ilerleyin. Yine bu tarihte ev ortamlarınızda, emlak işlerinizde, çok şanslı etkiler altında olacaksınız. Ev hayatınızda sorumluluğunuz artarken bu alanlarda sevdiklerinize yardım etmek sizi çok mutlu edebilir.

Yay Burcu: Bu hafta kariyer, iş alanlarınız ve geleceğinize yönelik işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Hızlı ve yoğun akan günlerinizde beraber çalıştığınız insanlarla tartışmalara girmemeye çalışın. Perşembe günü oluşan yeniay yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili konu ve olayları hızlandırabilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarında paraya dayalı birtakım işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Bu oldukça şanslı bir yeniay, yakın çevrenizden bir insanın hayatında güzel açılımlar oluşabilir. Merkür’ün gerilediğini unutmadan daha önceden konuşulmuş ve yarım kalmış işlerinizin üzerine eğilin.

Oğlak Burcu: Kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza yöneleceğiniz, sizin için önemli olacak bir hafta başlıyor. Önemli parasal işlerinizi yeniden ele alabilir, bir para mevzusunu çözebilirsiniz. Harcamalar yumuşak tarafınız olacak ve sizi çabucak sinirlendirecek. Perşembe günü oluşan yeniay, parasal konularda yeni başlangıçlarınızı karşınıza getirebilir. Parayla ilgili konularda yeni adımlar atabilir, kararlar alabilir, ticari adımlarınızı başlatabilirsiniz ama Merkür gerilemesini hesaba katarak daha önceden iş yaptığınız insanlarla işlerinizi devreye sokabilirsiniz. Yine parasal alanda güzel bir şans ve teklifle karşılaşacaksınız.

Kova Burcu: Haftanıza yapmanız gereken önemli işlerinizle ve biraz isteksiz enerjilerle başlayabilirsiniz. Önemli konuşmalar sizi meşgul edebilir. Aile ve ev hayatınızdaki hareketlilik ve olaylar huzurlu olmanızı engeller gibi, bunu dile getirirken daha makul olmaya özen gösterin. Sizin burcunuzda oluşan yeniayla birlikte beklediğiniz girişimleri, hayatınızla ilgili önemli adımları başlatabilirsiniz. Unutmayın Merkür geriliyor ama bazı işlerinizi planlamak için uygun bir dönem. Bu yeniay size bolluk, bereket, şans getirebilir. Hayatınızın her alanının ilerlediğini göreceksiniz. Büyük açılımlarla karşılaşabilirsiniz. Tadını çıkarın.

Balık Burcu: Haftanıza çevresel ilişkileriniz, arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Kendinizle ilgili planlar yapmanız ve kafanızdaki sorunları çözüme ulaştırmanız gereken bir hafta olabilir. Tüm bunları yaparken yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Perşembe günü oluşan yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu yeniayı sadece kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak, bilinçaltı düzenlemeleri yapmak için kullanabilirsiniz. Bu yeniayda beklenmedik yerlerden çok büyük fırsatlar karşınıza gelebilir. Kendinizle kuracağınız doğru bağlantılar sezgilerinizi kuvvetlendirecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder