İrem Haliloğlu 17 Eylül Başak Yeniayı'nın burçlara etkileri
HABERİ PAYLAŞ

17 Eylül Başak Yeniayı'nın burçlara etkileri

17 Eylül’de gerçekleşecek Başak Yeniayı, Jüpiter, Plüton ve Satürn’den gelen destekleyici açıyla sağlık, çalışma ortamı ve günlük rutinlerimiz konusuna vurgu yaparken, hayatımızın her alanında rafine olduğu kadar sağlam adımlar atmamızı sağlayacak etkiler taşıyor. En çok; İkizler, Yay, Balık ve Başak burçlarını etkileyecek olan bu yeniay; Boğa, Oğlak, Başak, Akrep ve Yengeç burçlarına da oldukça iyi gelecek.

Yeniayın genel etkileri

Başak burcu Zodyak’ta, sağlık, sağlık çalışanları, tarım, ilaçlar, hastaneler, hizmet sektörü, çalışma hayatı ve günlük yaşam koşullarını temsil eder. Bu nedenle yeniay ile pandeminin yeniden karantinaya dönme riski var. Yine sağlıklı yaşamak, yaşam alanımızı, alışkanlıklarımızı gözden geçirmek, hayatımızı düzene sokmak ve çözüm üretmek için retro Mars’a rağmen harekete geçebiliriz. Yeniay sırasında Merkür ve Jüpiter’in yaptığı zorlayıcı açı; abartılan söylentilere ve kaldıramayacağınız yükleri üstlenmemek gerektiğine vurgu yapıyor. Yine Başak burcu biraz detaycı ve eleştirel olduğu için önümüzdeki 15 gün boyunca mükemmeli ararken eleştirel bir tavır takınmaktan kaçınmak, sağlıklı bir tutum olacaktır. Bu yeniay sonrası muhafelletle ilgili birçok gelişme ortaya çıkabilir. Bir diğer açıdan eğitim ve okullar konusunda da nihai karar açıklanabilir. Bağışıklık sistemi, mide ve bağırsaklar bu dönemde daha hassas olacaktır.

Haberin Devamı

17 Eylül Başak Yeniayının burçlara etkileri

Başak Yeniayı yükselen burcunuza göre neler getiriyor?

Koç ve Yükselen Koç: Koç burcu bu yeniay ile senin aklın işinde gücünde kariyerinde. Uzun süredir uğraş verdiğin konularda şimdi sonuç almak için sağlam adımlar atmalısın. Ancak zaten tepende Mars, karşında Satürn, Plüton, Jüpiter var, nasıl nefes alacağını şaşırdın. O yüzden de gücünü toplamaya odaklanmalı, özellikle sağlığına dikkat etmelisin. Disiplinle hareket edersen gözünü korkutan detaylar ortadan kalkacak.

Boğa ve Yükselen Boğa: Boğa burcu bu yeniay ile aşk hayatında uzun süredir beklediğin bir gelişme hayata geçebilir. Kardeş burcunda gerçekleşek bu yeniay ile özellikle Oğlak burcundaki Plüton ve Satürn’de desteklerken, çocuklar, borsa, sanatsal çalışmalar ya da eğlence sektörüyle ile ilgili atmak istediğin bir adım varsa şimdi tam zamanı. Yine çocuklarınla ilgili alacağın güzel bir haber olabilir ya da çocuk sahibi olmak istiyorsan müjdeli haber gelebilir. Bir de hobi edinmek ya da bir yeteneği işe dönüştürmek için kolları sıvıyabilirsin.

Haberin Devamı

İkizler ve Yükselen İkizler: İkizler burcu bu yeniay ile ev, aile, kariyer hayatın ve ikili ilişkilerinde hayatını düzene sokmak için yeni kararlar alacağın bir sürece adım atıyorsun. Yeniayın yükseleni ikili ilişkilerini vurgu yaptığı için bu süreçte sosyal çevreden gelen baskılarla ortaya çıkan sorunlar aklını kurcalayıp durabilir. Bir diğer yandan yeniaya güzel açılar yapan Satürn, Plüton, Jüpiter üçlüsü yeni projeler ve iş başvuruları için sağlam adımlar atabileceğine vurgu yapıyor.

17 Eylül Başak Yeniayının burçlara etkileri

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Yengeç burcu bu yeniay ile seyahat, eğitim ve yakın çevrenle ilgili gelişmelere hazır ol. Uzun süredir ertelediğin bir eğitim planı varsa bu konuda harekete geçebilirsin, atacağın bu adım hem uzun soluklu hem de kazançlı olacaktır. Çalışma hayatında yeni kontaklar kurmak, marketing ve dijital projeler de bu süreçte gündeminde olabilir. Mars retrosu nedeniyle zorlandığın kariyer hayatını düzene sokmak için bu yeniayın olumlu açılarını değerlendir.

Haberin Devamı

Aslan ve Yükselen Aslan: Aslan burcu bu yeniay ile gelir- gider dengesine odaklanacaksın. Finansal konuları temsil eden alanda aldığın bu etki ile yeni bir iş, gelir kapısı ya da borçları yapılandırma konularında bu yeniay destek olmaya geliyor. Venüs burcunda hareket ederken sen hayattan aldığın keyfe odaklanıp yarınlar yokmuş gibi harcama yapıyor olabilirsin. İşte yeniay bu harcamalara karşı dikkatli olman konusunda sana yardımcı olacak. Yine aşk hayatında ne kadar değer gördüğünü sorgulayabilir ve farklı gelişmeler yaşayabilirsin. Eğer çocuk sahibiysen bu süreçte onların gelecekleriyle ilgili güzel gelişmeler de söz konusu olabilir. Hukuksal konularda dikkatli olmalısın.

Başak ve Yükselen Başak: Başak burcu bu yeniay ile hayatın her alanında yaptığın derinlemesine temizlik yapıyorsun. Hayatındaki gereksiz insanları, stres yaratan durumları, hayatının kalitesini bozan tüm olayları ortadan kaldırmak için yeni kararlar alıyorsun. Üstelik uzun süredir aşk hayatın, çocukların ya da aile yaşamınla ilgili birçok kısıtlanma ve zorlanma içindeydin şimdi gökyüzü bu konuda seni desteklerken enerjini toplayıp harekete geçme zamanı.

17 Eylül Başak Yeniayının burçlara etkileri

Terazi ve Yükselen Terazi: Terazi burcu bu yeniay ile korkularından arınmak ve daha sağlıklı yaşamak için yeni adımlar atabilirsin. Yine Mars retrosunun getirdiği ilişki sorunları karşısında kendine haksızlık ettiğini fark ederek daha mantıklı davranmak için yeni bir bakış açısına bürünebilirsin. Rüyaların anlam kazanabilir, bu dönem çok sıkışmış hissedersen inzivaya çekilmek sana iyi gelecektir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Akrep Burcu bu yeniay ile iş hayatında seni ileri taşıyacak yeni çevrelere adım atacak, gelecek için ayakları yere basan sağlam yapılanmalara soyunacaksın. Daha sosyal, umut dolu ve ekonomik olarak kendini ileriye taşıyacağını düşündüğün bu fikirler için aradığın cesareti bulabilir, doğru insanlarla tanışabilirsin. Özellikle çalışma ortamında yönetici gezegenin Mars’ın retro olduğundan harekete geçecek gücü kendinde bulamadığını düşünebilirsin ama işin ucunda ekonomik olarak rahatlayacağın günler olduğundan bu yeniayı değerlendirmelisin.

Yay ve Yükselen Yay: Yay burcu bu yeniay ile kariyer ve evlilik hayatında yeni fırsatlar yakalayabilir, sosyal statünü yukarıya taşımak için üstlerinden ve ailenden destek alabilirsin. Yine de iş yerinde arkandan dönebilecek oyunlara dikkat etmeli ve gereğinden fazla iş yükünü üstlenmemeli enine boyuna düşünerek adım atmalısın. Bir diğer yandan aşk hayatında ya da çocuklarınla ilgili zorlandığın konular varsa eşinin ya da partnerinin de zor zamanlar geçiriyor olabileceğini unutmadan empati kurmaya çalışmalısın.

17 Eylül Başak Yeniayının burçlara etkileri

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Oğlak burcu Başak burcunda gerçekleşen yeni ay ile yurt dışı bağlantılı işlere adım atabilir, hukuki konularda ilerleme yaşayabilir ya da hayata farklı bir gözle bakabilirsin. Son iki yıldır hayatında büyük değişimler ve sorumluluklar var, bunların meyvesini aralık ayında toplayacağını unutmadan disiplinle çalışmaya devam etmelisin.

Kova ve Yükselen Kova: Kova burcu bu yeniay ile borçların, ortak gelirlerin, nafaka burs gibi konularda sağlıklı bir plan çizebilir, ödemelerini planlayabilirsin. Yine bu yeniay etkisiyle hayallerin için yeni çevrelere adım atabilir, bir dernek ya da yardım vakfında görev alabilirsin. Yine kredi çekmek ve ödeme planı oluşturmak için önümüzdeki 15 günü değerlendirebilirsin.

Balık ve Yükselen Balık: Balık burcu bu yeniay ile ikili ilişkilerine odaklandığın bir döneme adım atıyorsun. Sorunlu giden bir ilşkin varsa bu dönem sosyal çevrenden gelen destekle üstesinden gelebilir ya da bu süreçte ilişkide yolunda girmeyenlerin neler olduğuna odaklanabilirsin. Özel hayatında yaşadığın problemleri iş hayatına odaklanarak çözebilirsin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder