İrem Haliloğlu Akrep Yeni Ayı
HABERİ PAYLAŞ

Akrep Yeni Ayı

Haberin Devamı

Akrep yeni ayı, kaçak güreşenleri pistten almaya geliyor!

Her ay olduğu gibi yeni ayla yeni bir temaya merhaba diyoruz. Bu ay bize Akrep burcunun 4. derecesinde gerçekleşecek Uranüsyen yeni ay yol gösterecek. Kasım ayını bu yeni ayın etkileriyle ve Merkür retrosuyla karşılayacağız.

Bu yeni ay en çok burcunun ilk on gününde doğan: Akrep, Kova, Aslan ve Boğa burçlarını, yükseleni ve stelyumu bu burçlarda olanları etkileyecek. Aslında yeni aylar yeni başlangıç enerjisidir, ancak bu yeni ayın farklı bir durumu var. Boğa burcunda Retro harekette olan Uranüs gezegeni ile derecesi derecesine karşıt yani koparıcı bir açı yapıyor. Gökyüzünde oluşan bu karşıtlık da yeryüzüne koparıcı, bitirici, son verici bir etki yapıyor.

Yeni ay Akrep burcunda olduğundan tahmin edersiniz ki haritanızda Akrep burcunun yer aldığı konularda sizi etkileyecek. Daha iyi anlamak için Akrep burcu neleri temsil eder bir bakalım.

Akrep Yeni Ayı

Bir şeye tutkuyla bağlı olduğunda, istediğini almak için büyük kötülükler bile yapabilecek insanları anlatan Akrep aslında:

Gizli saklı olanı, derinlemesine incelemeyi, tutkuyu, kıskançlığı, sahipleniciliği, ölümü ve yeniden doğmayı, yer altında olanı, cinselliği, madenleri yer altı kaynaklarını, büyücülüğü, şifacılığı, hırsı ve en çok da kaosu temsil eder.

Yüzeye çıkması gereken karanlıkları suları bulmaya adamıştır kendini bu yüzden başkalarıyla uğraşmayı bırakıp kendi özünü araştırmayı öğrenmelidir. Genel olarak Akrep burcu dediğimizde olumsuz bir algı vardır. Akrep burçları bu noktada ikiye ayrılır. Bir grubu şifacı bir grubu da gerçekten bel altı oynayan kıskanç sinsi tipleri temsil eder.

Akrep Yeni Ayı


Yeni Ay Neler Getirecek?

Bu yeni ay Uranüs’ten oldukça yoğun bir etki alıyor. Uranüs, teknoloji, dönüşüm, isyan, özgürlük, beklenmeyeni bekle diyen, bir anda şoka sokacak etkiler yaratan gezegendir. Boğa-Akrep ikilisi maddi ve manevi olarak sahip olmayı temsil eder.

Bu noktada bu yeni ay ile ekonomik dalgalanmalar yaşanması oldukça söz konusu, yine boğa burcu toprak elementi burçlardan biri olduğu için deprem, sınır sorunları gibi durumlarla karşı karşıya gelebileceğimizi gösteriyor. Üstelik yine maddi kaynakları temsil eden Venüs’ün yöneticisi olduğu Terazi burcu bu yeni ayın yükseleni yani maddi kaynaklar vurgusu yüksek.

Akrep burcu, hatta Akrep stelyumu olan Türkiye’yi de ekonomik olarak oldukça etkileyecek bir enerji var karşımızda. Kişisel yaşamımızdaysa artık bir sınır çiz. Bir şeylere son ver mesajı verecek. Hayatta kimseyi yönetemezsiniz. Kendi hayatınızı yönetmeye bakın. Sizi yoran insanlardan uzaklaşın. Gereksiz yere kaos çıkarmak Akrep burcunun işidir. Çünkü onlar, kaostan beslenir. Bu size yorucu geliyorsa belki de duvarlarınızı örme vakti gelmiş demektir.

Zaten hikâye öyle bir gelişecek, o hiç beklemediğiniz yerden öyle bir darbe gelecek ki… Bu kadarı yeter diyeceksiniz. Bu hangi konuyla ilgiliyse hayatınızda son verin ve sinsi, menfaatçi, had bilmez, can yakan insanlara kapıyı gösterin. Kaçak güreşerek, insanları maipüle ederek kimsenin bir şey kazanamayacağını somut şekilde yaşatın.

İnsan kaybetmek çok kolaydır ama bu dönemde en koyu kırmızıyı elinize alıp bir çizgi çekmenin tam da zamanı. Hayatta huzura ve mutluluğa ihtiyacınız varsa dinleyin Uranüs’ü özgürleştirin kendinizi!

Akrep Yeni Ayı


Yükseleninize Göre Bu Yeni Ay Sizi Nasıl Etkileyecek?

Koç: Uzun süredir devam eden bir sağlık sorunu ya da miras, ortaklı paralar gibi maddi bir durum söz konusuysa hayatınızda işte bu noktada bir gelişme getirecek. Evliyseniz eşinizin ailesi ile ilgili konular da gündeme gelebilir. Yeter artık diyerek sınırlarınızı çizmek için de uygun bir zaman dilimi.

Boğa: İkili ilişkilerinizde özgürlük mücadelesi başlıyor. Yeni bir müttefik kazanmak istiyorsunuz, gizli saklı olana ve kaos yaratana hayranlık duyuyorsunuz genel olarak ama bu kadar olay sabrın burcu size bile fazla. Bu yeni ayla özgürlük ihtiyacınız artacak. Zaten Merkür retrosu gelirken geçmişten kalan problemlerle evliliğinizi, uzun süreli ilişkinizi masaya yatırarak kurtulmak isteyeceksiniz. Öte yandan maddi bir ortaklığınız varsa parasal meseleler gündeminizden düşmeyecek. Kayıp vermemek için dikkatli olun.

İkizler: Sağlık konuları, maddi zorlanmalar, sizin için yeni ayın bu konularda söylecekleri var. Bittiğini sandığınız bir sağlık konusunun tekrar gündeme gelmesiyle bir operasyon geçirebilir. Uranüs’ün etkisiyle de tamamen sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Bir zararlı alışkanlığınıza son verebilir, iş yerinde yüzünüze gülerken arkanızdan iş çeviren insanların ipliğini ortaya dökebilirsiniz. İnsanlarla aranıza mesafe koymak için doğru zamanlar olacaktır, değerlendirin.

Yengeç: Çocuklarınızla ilgili: ödemeler, beklenmedik sorunlar, sosyal medya, internetten gelebilecek beklenmedik konularla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde onları baskı altına almaya çalışıp kontrol manyağı olmaktan kaçının, zaten özgürlük istiyorlar. Öte yandan yalnızsanız, sosyal medyadan biriyle tanışabilir, aldatıldığınızı öğrenebilir, sizden saklanan bir şeyler tak diye karşınıza çıkabilir. Belki de yeni bir hobi edinebilir ya da hiç hesapta yokken bir bebek haberi alabilirsiniz.

Aslan: Ailevi konular, ölümler, miras meseleleri, yeni kariyer hedefleri ve teklifler karşınıza çıkabilir. Tehlike hep en yakından gelir ya belki de aile içinde arkanızdan dönen oyunları fark edebilirsiniz. Siz ne kadar kartlar açık oynamayı sevseniz de insanların riyakâr tutumlarıyla kariyer ve aile hayatınızda karşılaşarak şok etkisiyle insanlara yol verebilirsiniz.

Başak: Kuzenler, kardeşler, yakın arkadaşlar, komşular… Hepsiyle ilgili bilmediğiniz konularda sırlar, arkanızda dönen dedikodular, sinsice yapılan hareketler şimdi önünüzde, titizlikle incelerken ne kadar gereksiz olduklarını ve bu kaosla uğraşamayacağınızı bir kez daha kendinize itiraf edeceksiniz. Belki de hepsinden uzaklaşmak için küçük bir tatile çıkabilirsiniz.

Akrep Yeni Ayı

Terazi: Öz saygım değerlerim ve ben temasında etkileyecek olan bu yeni ay ile maddi kazançlar ve kayıplar arasında yeni temalarla karşılaşacaksınız. Elinize geçen parayla etrafınızda belirecek insanlardan uzak durarak özgürleşmeniz gerek. Belki bu dönemde kredi çekebilir ya da hiç farkında olmadadığınız bir borçla da karşılaşabilirsiniz. Ortaklı paralar ya da miraslarla ilgili arkanızdan çevrilen oyunlara cevabınız naif olsa da kazanımlar sizin olacak.

Akrep: Birinci evinizde gerçekleşen bu yeni ayla birçok sonlanma getirecek. Belki de Akrep olmanın dönüşümcü enerjisini kullanmanın tam vaktidir. Bakın hayat amaçlarınız ne kadar doğru? İnsanlar hep aynı şeyden mi şikayet ediyor? Acaba kaos sizin dışınızda birilerini mutlu ediyor mu? Böyle durumlar yaşamıyorsanız ne mutlu varsa artık o eski senden uzak durmalı. Çünkü ne sana ne de insanlara hiç yararı dokunmadı. Belki yalnızsanız yeni bir ilişki ya da ortaklığa yelken açabilirsiniz. Bir ilişki, evlilik ya da ortaklık içindeyseniz de lütfen partnerinizin nefes almasına yardım edin. Özgürlük ihtiyacıyla ilişkiniz zedelenmesin.

Yay: Beklenmedik sağlık sorunlarına beklenmedik bir şekilde çözüm getirebilecek bir yeni ay var karşımızda. 12. Evinizde gerçekleşen bu yeni ayla arkanızdan dönen işler karşınıza çıkacak. Düşmanlarınızın yeni oyunları olabilir. İş hayatınızda sizin yüksek enerjinizi ve başarınızı kıskanan insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bu insanlara hoşça kal diyerek mis gibi Yay enerjinize: fitne fesat karıştırmalarına izin vermeyin!

Oğlak: Arkadaş çevrenizde neler oluyor? Kuru kalabalık mı bu insanlar? Kimler ne dedikdular yapıyor? Arkanızdan iş mi çevriliyor? Eğer yeni bir çevreye adım attıysanız bu konularda dikkatli olun. Çünkü sizin hayattan aldığınız keyif onların gözüne batıyor olabilir. Öte yandan bir bebek haberi dünyanızı değiştireceği gibi uzun süredir beklediğiniz bir haberi bir bağlantınız yoluyla da elde edebilirsiniz.

Kova: Kariyer konularında yeni teklifler, yeni projeler ve konular bu yeni ayla gündemde olabilir. Ancak ani bir değişim ve dönüşüm kararı alabilir, aileden uzaklaşma, yeni bir eve taşınma, evinizle iligili konularda ailenizin maddi durumuyla ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Balık: Seyahate çıkmak, uzak akrabalarla uğraşmak, denize açılmak gibi temalar getirebileceği gibi bürokratik engeller, aklınıza gelmeyen pasaport vize sıkıntıları ile karşı karşıya bırakabilir. Ayrıca akademik eğitiminiz devam ediyorsa da beklenmedik bir engelle karşılaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder