İrem Haliloğlu Aslan burcunda dolunay: Şimdi şans cesurlardan yana!
HABERİ PAYLAŞ

Aslan burcunda dolunay: Şimdi şans cesurlardan yana!

28 Ocak Perşembe 22.16’da Aslan Burcu’nun 9. derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sırasında sabit burçlarda konumlanan gezegenlerin yapacağı t-kare açı kalıbı; engeller, kısıtlanmalar, zorlanmalar, yağmurdan kaçarken doluya tutulmalar etkisi gösterecek. Sabit burçlardaki t - kare en zor görünümlerden biridir. Yine dolunay anında çok sayıda gezegenin kavuşum ve kontak halinde olması önümüzdeki 10 günlük sürecin oldukça yoğun olacağına işaret ediyor.

Aslan burcunda dolunay: Şimdi şans cesurlardan yana

Aslan burcu; cesaret, yaratıcılık, göz önünde olma, liderlik etme, drama yaratma ve çocuklarla ilgilidir. Dolunay haritasında Güneş, Jüpiter’le Kova burcunda birlikte 5. evde hareket ediyor. Dolayısıyla bu toplumsal olarak gündemimizde çocukların olacağını, onlarla ilgili gündemlerin bizi meşgul edeceğini gösteriyor. Öte yandan Aslan burcu içinden geldiği gibi hareket eder, heyecan ve sevgi dolu adımlar atmak istediğimiz duygular içindeyken karşımızdaki insanların soğuk ve mantıkçı tavırları da ikili ilişkiler alanında iklimi soğutan engeller olabilir. Yine cömert ve paylaşımcı Aslan ile Boğa'nın garantici doğası finansal konularda oluşabilecek çatışmaların habercisi olduğu gibi, gösteri dünyasından isimlerin ve yöneticilerin iflasları ya da borçlanmalarıyla ilgili sonuçların habercisi.

Haberin Devamı
  • Uranüs – Mars birlikteliği yöneticiler ve liderlerin skandalları, sağlık sorunları ya da saldırıya uğramaları gibi sonuçlar yaratabilir.
  • Dolunay etkisiyle havacılık, kazalar vb. olaylar gündeme gelebilir.
  • Merkür retrosu da yaklaşırken elektrik, elektronik arızaları çoğalabilir.
  • Sabit burçlarda oluşan t-kare sebebiyle deprem, volkanik patlamalar gibi doğa olayları da yaşanabilir.

Bu dolunay herkesin haritasında Aslan- Kova- Boğa burcu yerleşimine özel, kişisel gezegenlerle oluşan etkileşime bağlı sonuçlar meydana getirir. En çok Aslan, Kova, Boğa ve Akrepleri etkileri etkileyecek dolunay Koç, Terazi, Yay ve İkizler burçları için daha ılımlı sonuçlar ortaya çıkarabilir.

Aslan burcunda dolunay: Şimdi şans cesurlardan yana

Aslan burcu vücudumuzda, kalp, damar, dolaşım sistemi gibi kısımları temsil eder. Bu yüzden bu 10 günlük süreçte kalp sağlığımıza, omuzlarımıza dikkat etmeli, daha sağlıklı beslenmeye özen göstermeliyiz. Yine Kova burcu da tansiyon ile yakından ilgilidir. Bu açıdan tansiyon problemlerine karşı da önümüzdeki 10 günlük süreç riskli olabilir.

Bu dolunayı, Aslan burcunun temsil ettiği, yaratıcı çalışmalarla tarz değişikliği saç bakımı, aşk, flört eğlence konularına eğilerek ve finansal risklerden kaçınarak değerlendirmeliyiz. Yine yönetme becerisi, sahiplenme ve cesaret de Aslan burcu sembolikleri arasında yer aldığından cesur adımlar atmaktan çekinmemeliyiz.

Haberin Devamı

Bu arada bana Instagram’da @iremleastroloji hesabından ulaşabilirsiniz.

Aslan Dolunayı sizi nasıl etkiliyor?

Koç burçları için havada aşk kokusu var!

Aşk, flörtler, cinsel yaşam, çocuklar, hobiler, sanatsal yetenekler, eğlence yaşamı alanında gerçekleşen bu dolunay yaşamdan keyif almanızı sağlayan bu konularda bir gelişme yaşayacağınıza işaret ediyor. Odak noktanızda gelecek hedefleriniz ve sosyal çevreniz varken hem finansal koşullarınız hem de beklentileriniz konusunda birtakım engeller ya da kısıtlamalar söz konusu olabilir. Finansal koşullarınızı zorlamadan adım atmalı ve kriz yaratmadan bu dönemi geride bırakmaya odaklanmalısınız.

Boğa burçları bu aralar önceliğiniz aileniz!

Dolunay aile, ev, evlilik yaşamı, aile büyükleri, gayrimenkuller gibi temaları barındıran 4. evinizde gerçekleşiyor. Odak noktanızda kariyeriniz, toplumsal konumunuz ve evliliğiniz ya da ilişkiniz varken bir yandan aileniz ya da evinizle ilgili mevzular diğer yandan sağlığınız ve yaşam amaçlarınızla ilgili gündemler oluşuyor. Bu dolunayın meydana getireceği engeller konusunda iş birliği içinde olduğunuz kişilerden destek almalı ya da partnerinizle birlikte adım atma yolunu izlemelisiniz.

Haberin Devamı

Aslan burcunda dolunay: Şimdi şans cesurlardan yana

İkizler gündeminizde yakın çevreniz ve anlaşmalar var!

Dolunay yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler, iletişim faaliyetleri, sözlü yazılı anlaşmalar gibi konuları temsil eden 3. Evinizde gerçekleşiyor. Odak noktanızda hayata bakış açınız, uzak çevreniz, seyahatler, teknoloji temelli konular, hukuksal meseleler, yurt dışı planları ve hukuksal süreçler varken bir diğer yandan finansal koşullarınız, sağlığınız ve korkularınızla ilgili meseleler gündemde olabilir. Günlük rutinlerinize odaklanarak, sezgilerinizi dinlerseniz, karşınıza çıkabilecek engeller ve kısıtlamaları ortadan kaldırabilirsiniz.

Yengeç burçları bugünlerde aklınız finansal meselelerde!

Dolunay finansal koşullar, gelirler, ikili ilişkilerde değer görme meselelerini konu edinen 2. Evinizde gerçekleşiyor. Bu süreçte borçlarınız, hayatınızda kriz yaratan durumlar, cinsellik ve sağlık gibi konulara odaklanmışken hem kazançlarınız hem de hedeflerinizle ilgili sağlam adımlar atmalısınız. Sosyal çevrenizden gelebilecek beklenmedik gelişmelere karşı sizi mutlu eden konulara odaklanıp, aşk hayatınızı gözden geçirerek engeller ve kısıtlamalara karşı kolaylıkla mücadele edebilirsiniz.

Aslan burcunda dolunay: Şimdi şans cesurlardan yana

Aslan burçları kendinize odaklanıyorsunuz!

Burcunuzda gerçekleşecek bu dolunay ile yaşam amaçlarınız, sosyal çevreniz, dış görünüşünüz, ikili ilişkileriniz, sağlığınız, aileniz ve kazançlarınız konusunda yeni gündemler meydana gelecek. Bir yandan ikili ilişkileriniz ve partnerinizle ilgili zorlanmalar, sonlanmalar ya da kısıtlamalar ortaya çıkarken bir diğer açıdan da ev ve ailenizle ilgili gelişmeler de ortaya çıkacaktır. En çok etkilenecek burç olarak yapmanız gereken eğer çalışıyorsanız kariyerinize, iş yaşamından uzaksanız toplumsal konumunuza ve romantik ilişkinize odaklanmak olacaktır.

Başak burçları koşulları gözden geçiriyorsunuz!

Dolunayı bilinç dışı, ekonomik koşullar, dedikodular, zihinsel ve fiziksel sağlık gibi konuları temsil eden 12. Evinizde deneyimleyeceksiniz. Bu süreçte sağlığınızda dikkat etmeli, çalışma koşullarınıza odaklanmışken arka planda dönen olayları öğrenmeye hazırlıklı olmalısınız. Bir diğer açıdan da yurt dışı bağlantılı konular, hukuki meseleler, akademik çalışmalar gibi sonuç beklediğiniz durumlar karşısında beklenmedik durumlarla karşılaşırsanız, yakın çevrenizden destek alarak durumu dengeli bir şekilde idare edebilirsiniz.

Aslan burcunda dolunay: Şimdi şans cesurlardan yana

Terazi burçları bakış açınızı değiştiriyorsunuz!

Dolunayı sosyal çevreniz, ekip çalışması ve gelecek hedeflerinizi temsil eden 11. evinizde deneyimliyorsunuz. Uzun süredir hayal ettiğiniz bir konuda beklediğiniz ödüle kavuşurken bir yandan da aşk hayatınız ya da varsa çocuklarınıza odaklanmış olduğunuzdan iki konu arasında kalabilirsiniz. Yine bu ikilem devam ederken sağlık konularında ya da borç alacak verecek meselelerinde beklemediğiniz gündemler oluşabilir. Bu dolunayın etkisini en sağlıklı yönetim biçimi maddi manevi sahip olduklarınızı gözden geçirmek ve onları koruyacak stratejiler geliştirmek olacaktır.

Akrep burçları en önemli meseleniz kariyeriniz!

Dolunayı toplumsal konumunuz, kariyer ve evlilik hayatınızı temsil eden 10. Ev konuları alanında deneyimleyeceksiniz. Siz ev ve aile hayatınıza odaklanmışken kariyer yaşamınızda meydana gelecek bir mesele ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yine yeni bir iş fırsatı ya da olasılıkla karşılaşabilir. Bir yandan toplumsal konumunuzu gözden geçirirken diğer yandan da ikili ilişkinizdeki zorlanmalara çözüm üretmeye çalışacaksınız. Bu dolunayın etkilerini en sağlıklı şekilde kullanmak için içinizden gelen sesi dinlemeli ve değişim cesareti göstermelisiniz.

Aslan burcunda dolunay: Şimdi şans cesurlardan yana

Yay burçları yolculuk zamanı geldi mi?

Dolunayı akademik yaşam, hukuki meseleler, uzak çevre, yurt dışı bağlantılı konular, uzak seyahatler, farklı düşünce sistemleri, yayımcılık ve teknoloji temelli işleri temsil eden 9. evinizde karşılıyorsunuz. Yakın çevrenize odaklanmış ve yeni anlaşmalar peşindeyken hukuki bir engel ya da bürokratik bir kısıtlanma ile karşılaşabilirsiniz. Eğer yolculuğa çıkacaksanız özellikle de uçuş yapacaksınız bu konuda birtakım sorunlara hazırlıklı olun. Yine finansal konularda açılmamalı, gelir gider dengesini korumalısınız. Bu süreçte biraz daha kendinizi dinlemeli ve size iyi hissettirecek çalışmalara yönelerek (yoga, plates, meditasyon, ibadet) dolunayın etkilerini sağlıklı bir biçimde yönetebilirsiniz.

Oğlak burçları harcamalara dikkat!

Dolunay ortaklı paralar, kredi, burs, nafaka konuları, ameliyat gibi sağlık konuları ve kriz yaratan durumları temsil eden 8. evinizde gerçekleşecek. Siz kazançlarınıza ve sahip olduklarınıza odaklanmışken beklenmedik bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz, yine bu dönemde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Diğer yandan aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız ile ilgili beklenmedik gelişmeler de ortaya çıkabilir. Bu dolunayı en sağlıklı biçimde değerlendirmek için sosyal çevrenizle iletişim halinde olmalı ve hedeflerinize odaklanmalısınız.

Kova burçları kalbin sesini duyma zamanı!

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek bu dolunay ile ikili ilişkiler, ortaklıklar, hukuksal mevzular, açık düşmanlıklar konularında gelişmelere hazır olun. Bu dolunay ile kendinize odaklanmışken ilgi isteyen bir partneriniz olduğunu hatırlamak zorunda kalabilir ya da ortaklarınızla ilgilenmeniz gereken bir sürece adım attığınızı fark edebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi haklı görmek ve duvarlar örmekten çok orta yolu bulmaya odaklanmalı ve sorunları duygularınızı ortaya koyarak aşma yolunu izlemelisiniz. Ev ve ailenizle ilgili ortaya çıkabilecek beklenmedik gelişmeler karşısında kariyerinize tutunarak dolunayı sağlıklı bir şekilde yönetebilirsiniz.

Balık burçları bir de bu açıdan bakmaya ne dersiniz?

Dolunayı günlük yaşam rutinleri, evcil hayvanlar, sağlık, çalışma ortamı gibi konuları sembolize eden 6. Evinizde karşılıyorsunuz. Psikolojinize odaklanmışken bu dolunay etkisiyle kendinizi işinize adamanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Yine bu süreçte yakın çevreniz, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili beklenmedik durumlar ortaya çıkarsa durumları farklı bir bakış açısıyla ele almaya çalışmak yanı sıra hukuksal destek almak da dolunayı sağlıklı yönetmenizi sağlayacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder