İrem Haliloğlu Bana yükselenini söyle, Sana Satürn’ü nasıl dize getireceğini söyleyeyim!
HABERİ PAYLAŞ

Bana yükselenini söyle, Sana Satürn’ü nasıl dize getireceğini söyleyeyim!

Gökyüzünün büyük malefik gezegeni Satürn 22 Mart tarihi itibariyle Kova burcuna giriyor, 7 Mart 2023’e kadar sürecek bu yolculukta Satürn haritalarımızda yerleştiği konuma göre sınav ve kısıtlama getiriyor. Satürn bir konuda sınav verirken sizin için haritanızda bir çözüm üretiyor. İşte yükselen burcunuza göre Satürn Kova temaları ve alabileceğiniz önlemler:

Günlük yorumlar, anlık tahminler ve detaylı öngörüler için Instagram’da @encokbenn hesabından da bana ulaşabilirsiniz.

Koç ve Yükselen Koç

Bana yükselenini söyle, Sana Satürn’ü nasıl dize getireceğini söyleyeyim

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte sizi tanışıklık seviyesinde arkadaşlarınız, iş çevreniz, gelecek hayalleriniz, toplumsal çevrenizdeki imajınız, ekip çalışmaları ve kolektif hayatınızla ilgili konularda sınavdan geçirecek. Bu süreçte duygusal olarak baskı altında hissedebilir, insanlara farklı bakış açıları kazandırmakta ve yenilikçi çözümleri kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Kısıtlanmışlık hissinden kurtulmak için; aşk hayatınıza sıkı sıkı sarılabilir, aklınızda uzun zamandır dönüp duruyorsa çocuk sahibi olabilir, yeni bir hobi edinebilir, sanatla ilgilenebilirsiniz. Böylelikle çevreden gelen kısıtlanmış hissini azaltabilir, Satürn’ün hayatınıza getirdiği sınavları sorumluluk alarak aşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte toplumsal konumunuz ve kariyer hayatınızla ilgili konularda yeni sorumluklar alacak ve büyük sınavlardan geçeceksiniz. Bu dönemde Satürn’ün getirdiği baskıyı azaltmak için yargılarınızdan uzaklaşmalı, yeniliklere açık olmalı ve farklılıkları kabul etmelisiniz. Değişime açık olurken bu sınavda güç alacağınız nokta ise kökleriniz, eviniz ve aile hayatınız olacak. Yine bu dönemde bir iş ya da gayrimenkul sahibi olmakla ilgili ikilemde kalırsanız tercihiniz ev almakla ilgili olabilir. Öte yandan toplumsal statünüzü değiştirmek için evlilik kararı almak ve aile kurmak da Satürn’ün transitinde karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olabilir.

Bana yükselenini söyle, Sana Satürn’ü nasıl dize getireceğini söyleyeyim

İkizler ve Yükselen İkizler

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte, yurt dışı bağlantılı konular, akademik hayat, hukuki meseleler, yayımcılık, uzak arkadaşlar ve uzak akrabalarla ilgili konularda sorumluluklar alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Bu süreçte zorlandığınız koşullarda yakın çevrenizin desteğini almak, kardeş, kuzen ve yakın arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak iyi gelecek. Uzaklara gitmek ve yurt dışına taşınma düşüncesine dair yardımcı olacak insanlara ulaşmak ya da bağlantılar için yakın çevrenizin desteğini almak, gidemiyorsanız sık sık seyahate çıkmak, sosyal medyada projeler başlatmak bu süreçte iyi gelecek. Belki bu süreçte akademik eğitime devam etme kararı alabilir, yeni bir dil öğrenmek için eğitime başlayabilirsiniz. Tüm bu entelektüel çabalar için dijital teknolojileri kullanmak karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olabilir.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte siz burs, nafaka, borçlar, krediler, miraslar ve ortaklı paralar alanında sorumluluk alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Bu süreçte dikkatli olmanız gereken yüksek faizli kredilerden uzak durmak ve gereksiz harcamalardan kaçınmak olmalı. Bu süreçte kazanacağınız paraya odaklanmalı, mümkünse birikim yapmalısınız. Satürn’ün sekizinci evinizde deneyimlerken kendinizi ekonomik bir buhranın içinde bulursanız daha çok kazanç elde etmenin yollarını aramak, belki ikinci bir iş bulmak ve gelirlerinizi artırmak için çalışmak, karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Haberin Devamı

Aslan ve Yükselen Aslan

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte ortaklık, açık düşmanlar, danışmanlıklar, hukuki konular, ikili ilişkiler ve evlilik konularında sorumluluk alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Bu dönemde ego savaşlarının içinde kaybolur, ilişkilerin içinde çıkamadığınız ve yönetmekte zorlandığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun süreli bir ilişkiye başlayabilir, boşanma ya da evlilik sorumluluğu alabilirsiniz. Yine ortaklı bir işe girebilir ya da iş birliği içinde olduğunuz kişilerle yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Eğer bu süreçte işler içinden çıkamadığınız bir hal alırsa, o zaman kendinize odaklanın ve kendinizde değiştirmek istediğiniz neler var, yaşam amaçlarınız neler onu sorgulayın, bu süreçte iç sesinizi dinlemek ve kendiniz için adımlar atmak karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olacak.

Bana yükselenini söyle, Sana Satürn’ü nasıl dize getireceğini söyleyeyim

Başak ve Yükselen Başak

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte günlük rutinleriniz, sağlığınız ve çalışma ortamınızla ilgili konularda sorumluluk alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Bu süreçte sağlığınız için her zamankinden daha fazla dikkatli olmalısınız. Yine bu süreçte iş hayatınızda sıkışıp kaldığınızı hissedebilir, çok büyük ihtimalle iş ya da sektör değişikliği yaşayabilirsiniz. Günlük hayatta daha sıra dışı konulara eğilmek, teknolojiyle ilgili durumlara çözüm aramak isteyebilirsiniz. Bu süreçte daha çok psikolojik olarak kendinize odaklanmak, psikolojik destek almak, yoga ya da meditasyon gibi iç huzuru dengeleyebileceğiniz disiplinlere eğilmek karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte aşk hayatınız, çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız ve hobilerinizle ilgili konularda sorumluluk alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Bu süreçte yeni bir hobi edinmek için kursa başlayabilir, sorunlu kısa süreli ilişkilerle karşılaşıp kalp kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine bu dönemde, çocuk sahibiyseniz onlara daha fazla özen göstermelisiniz. Bir hobinizi ya da sanatsal faaliyetinizi ciddi bir işe dönüştürebilir, entelektüel bir çevreye kabul görme sürecinde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. İşte bu sürçte sosyal çevrenizle vakit geçirmek, toplumsal meselelerle ilgilenmek, bir sivil toplum kuruluşuna üye olmak, dernek vb. kurumlarda görev almak karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte aile hayatınız, eviniz ve evlilik hayatınızla ilgili konularda sorumluluk alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Bu süreçte ailenizle fikir ayrılıkları yaşayabilir, sorunları çözmekte orta yol bulmakta zorlanabilirsiniz. Eğer yürümeyen bir evliliğiniz varsa boşanma kararı alabilir, bu konuda harekete geçebilirsiniz. Ev almak ya da gayrimenkul satmakla ilgili konulara eğilebilir, başka bir ülkeye, şehre ya da eve taşınabilirsiniz. Tüm bu konularla ilgilenirken kariyerinize yönelerek yenilikçi kararlar almak, toplumsal statünüzde reform yaratacak adımlarla ilerlemek karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Bana yükselenini söyle, Sana Satürn’ü nasıl dize getireceğini söyleyeyim

Yay ve Yükselen Yay

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte yakın çevreniz, anlaşmalar, yakın seyahatler, eğitim ve bürokratik işlemlerle ilgili konularda sorumluluk alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Bu süreçte kardeşlerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilir, yakın çevrenizle aranıza mesafeler girmesine sebep olacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, satış, pazarlama, halkla ilişkiler gibi konularda teknik detaylarla uğraşacağınız bir sürece adım atabilirsiniz. Kendinizi yakın çevrenize anlatmakta zorlandığınız konularda, yapacağınız seyahat iletişim çalışmaları ve tanıtımlarda işin içinden çıkamadığınız durumlar oluşabilir. Bu durumda akademik yardım ve hukuki konularda destek almak, yurt dışı bağlantıları kurmak ve seyahat etmek ayrıca uzak arkadaşlarla bağlantı kurmak karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte kazançlarınız, öz değeriniz ve sahip olduklarınızla ilgili konularda sorumluluk alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Bu dönemde iş değiştirebilir, kazandığınız paranın hak ettiğinizden daha az olduğunu düşünebilir, beklediğiniz ödemeleri almakta, para kazanmakta zorlanabilirsiniz. "Ne kadar değerliyim?" sorusunu kendinize sık sık yönelteceğiniz bu dönemde eşinizde ve ailenizden ekonomik destek isteyebilir. Nafaka, burs, miras, prim gibi ortaklı paralarla kendinize bir yol çizmek, karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte siz kendinizle ilgili tüm konularda bir yeniden yapılanma sürecine girecek, hayat amaçlarınız, toplumdaki yeriniz, kariyeriniz, ilişkileriniz ve hayattaki amaçlarınızla ilgili konularda sorumluluk alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Bu dönemde sorunlu bir evlilik ya da ilişkiye son verebilir ya da evlilik kararı alabilirsiniz. Kendi işinizi kurabilir, dış görünümünüzden yaşam tarzınıza sizi artık zorlayan konularda hayatınızda devrim yaratacak kararlara imza atabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi çok sıkışmış ve isyan ederken bulursanız, bir uzmandan danışmanlık almak, iş yükünüzü hafifletecek bir iş birliği sağlamak ve partnerinizden destek almak karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık

Bana yükselenini söyle, Sana Satürn’ü nasıl dize getireceğini söyleyeyim

Satürn’ün Kova burcunda geçireceği iki buçuk yıllık süreçte siz bilinçdışınız, korkularınız ve psikolojinizle ilgili konularda sorumluluk alacak ve sınavlardan geçeceksiniz. Hayattan aldığınız keyfin azaldığı, farklı düşüncelere kapılacağınız, insanlardan izole olmak istediğiniz bu zamanlarda günlük rutinler yaratmak, iş hayatınıza odaklanmak, sağlınıza dikkat etmek ve belki de yeni bir evcil hayvan sahiplenmek karşınıza çıkan sınavı sorumluluk alarak aşmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder