İrem Haliloğlu Kasımda tutulma başkadır
HABERİ PAYLAŞ

Kasımda tutulma başkadır

Retrolar bitiyor, kolektif gezegenler kavuşuyor, tutulmalar başlıyor. Kasım ayında da 2020’nin tüm aylarında olduğu gibi gökyüzü yine çok hareketli. Peki, tüm detaylarıyla kasım neler getiriyor?

• Her bakımdan sarsıcı bir dolunay ile ekim ayını geride bırakırken aslında 2021’den küçük bir kesit izledik ama müjdeli haberlerim de var. Ayın ilk yarısında retrolar biteceği için rahat nefes almaya başlıyoruz. 3 Kasım’da iletişim gezegeni Merkür’ün 15 Kasım’da Mars’ın retrosu bitiyor. Ancak retroların gölgeli günlerinden 18 Kasım günü kurtuluyoruz.

Haberin Devamı

• Bu yıl üçünücü kez, 12 Kasım’da Oğlak burcunda Jüpiter ve Plüton kavuşuyor. Biri ölüm diğeri genişlemeyi temsil iki gezenin kavuşumu da kolay etkiler taşımıyor. Vaka sayılarında ciddi artışlar yaşayacağımız, hatta yeniden kişisel karantinamızı yaratarak evlere kapanacağımız günler çok yakında. Yine evrensel finans göstergesi Jüpiter’in ekonomi dünyasını sembolize eden Oğlak burcunda köklü dönüşüm gezegeni Plüton’la kavuşması, evrensel kapsamda finansal değişim için düğmeye basmış olacak. Yani piyasalarda da sular bu ay durulmayacak. İflaslar, iş kayıpları gibi konular bu kez tüm çıplaklığıyla karşımızda.

• 15 Kasım’da Mars’ın Koç burcundaki retrosu da çok şükür sona eriyor. “Tıkandı bu hayat, gitmiyor daha” dediğimiz günleri geride bırakıyoruz. Enerjimiz yerine geliyor, mücadele gücümüz artıyor. Ancak Mars’ın Koç burcunda ileri hareketi de askeri hareketliliğe kapı açıyor. Yılın ilk günlerinden beri devam eden sınır ihlalleri, patlamalar ve yangınlar da bu süreçte devam edecek gibi görünüyor.

• Ayın ikinci yarısına ise Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayın etkileri ile adım atıyoruz. Özellikle sabit burçlar: Aslan, Akrep, Kova ve Boğa burçları için özellikle de 23 derece yakınlarında kişisel gezegenleri olanlar için bu yeni ay temiz başlangıçlara kapı açıyor. Hepimizi tazeleyecek, tutkularımızı takip etmemizi sağlayacak bu yeni ay ile hayatımızın kontrolünü ele alacağımız temalar ortaya çıkarıyor.

• 12 ve 17 Kasım ve ayın son haftası yine deprem ihtimalinin göz önünde bulundurulması gereken tarihler.

Haberin Devamı

• Tabii bu sürede 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması’nın etkileri de üstümüzde. 21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda hareket etmeye başlamasıyla da artık tamamen tutulma etkilerini yaşamaya başlayacağız. Özellikle İkizler, Yay, Balık ve Başak burçlarının hakim olduğu bir haritalara sahip olanların, karar verirken dikkatli olmaları, dürüst ve adil davranarak kontrolü elden bırakmamaları gereken bir tutulma döngüsüne başlıyor. 30 Kasım’da gerçekleşen bu tutulmayla simülasyonun kasım bölümünü tamamlıyoruz.

Kasımda tutulma başkadır

Burcuna Göre Kasım Ayı Nasıl Geçecek?

(Yükselen, Güneş ve Ay burcunuza göre okuyun.)

Koç burcu bu ay gündeminde: para, kariyer, kakın çevre ve yolculuk var!

Koç burcu sonunda ağustos ayından beri öfken, engellerin, dişini sıkarak beklediklerin konusunda çetin bir sınavdan geçmene sebep olan yönetici gezegenin Mars’ın geri hareketi sona eriyor. Şimdi derin bir nefes alabilirsin. Ağustos ayından beri ikili ilişkilerinden, iş ilişkilerine, sağlıktan yakın çevrene yaşadığın krizler 15 Kasım’da bitiyor. Kasım ayına özellikle Merkür retrosuyla dozu artan maddi kaygılarının odağında olduğu bir gündemle başlıyorsun. Bir yandan borçlar, diğer yandan beklediğin ödemeler derken Akrep yeni ayı ile bu konularda 15 Kasım’dan görünür sonuçlar elde edebilirsin.

Haberin Devamı

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran ayında hem kariyer hem de evlilik hayatında seni zorlayan temalarla karşılaştıysan bu konularda olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Özellikle de kariyer hayatında başarı hırsıyla sınır tanımayan bir ruh hali içinde olabilirsin, burada burcunun gölge yanı ben-merkezcilik konusunda dikkatli olmalısın.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla eğitim, hukuksal konular, yabancı kültürler, uzak arkadaşlar, seyahat gibi konulara odaklanabilir, farklı bir bakış açısıyla ilerlemeye karar verebilirsin. Yine 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulma ile bir yolculuğa çıkabilir, eğitim, yakın çevre, kardeşler, turizm, iletişim ve pazarlama faaliyetleriyle ilgili gündemlerle meşgul olabilirsin.

Boğa Burcu bu ay gündeminde: ikili ilişkiler, hukuksal ve maddi konular var!

Boğa burcu ikili ilişkilerin ve ortaklıkla iligli konulara odaklanarak kasım ayına adım atıyorsun. Bir yandan dolunay etkisiyle hayatındaki dönüşüme ayak uydurmaya çalışırken diğer yandan da Merkür retrosu ile yaşadığın zorlanmalar ayın ilk haftası yavaş yavaş çözülmeye başlıyor ve ayın 15’inde ikili ilişkiler evinde gerçekleşek yen iay ile bu konunun en somut sonuçlarını yaşamaya başlıyorsun. Belki ağustos ayından beri biraz daha iç dünyana çekilmiş, insanlardan uzak kalmış ve enerjinin olmadığını hissetiğin bir dönemden geçirmiş olabilirsin. Aldatılma gibi bir şüphe duyuyor, bilinçdışındaki sorunlara odaklanıyordun. 15 Kasım’da Mars retrosunun da bitmesiyle bu konularda öfkelerin azalabilir ve kendini iyileştireceğin koşullar yaratabilirsin.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran ayında eğitim, hukuk, yurt dışı teknoloji, inanç ve bakış açısı, seyahat gibi konularda seni zorlayan temalarla karşılaştıysan bu konularda olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle özellikle kendi düşüncelerinde ısrarcı olmak konusunda hırs yapmamalı inatçılığın konusunda dikkatli olmalısın.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla borçların, ortaklı paraların, hayatında kriz yaratan durumlar ve sana değersiz hissettiren insanlara odaklanabilir, 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulma ile bu konularda ilerlemeni sağlayacak çözümler üretebilirsin. Yine bu tutulma ile yeni bir iş teklifi alabilir, bir ilişkiye başlayabilir, borç yapılandırma konusunda adım atabilirsin.

Kasımda tutulma başkadır

İkizler Burcu: bu ay burcunda tutulma var her an her şeye hazırlıklı ol!

İkizler burcu kasım ayına çalışma koşullarındaki gergin etkiler ve maddi kaygılarla adım atıyorsun. Yönetici gezegenin Merkür’ün retrosunu tamamlaması ve çalışma evini aydınlatan yeniay ile ayın ikinci yarısı kariyer hayatındaki bulanık sular durulacak. Yine de ekimin son günü 12. evinde yaşadığın dolunayla beraber kafan karışmış ve karamsar bir ruh halinde olabilirsin.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran ayında borçlar, gelir-gider dengesi ve sağlık konularında seni zorlayan temalarla karşılaştıysan bu konularda olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle para kazanma hırsına kapılarak olmayacak projelere adım atmak yerine ayakları yere basan fikirlere tutunmalısın.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla ortaklık, ikili ilişkiler ve danışmanlık konularına odaklanabilir, 30 Kasım’da burcunda gerçekleşecek tutulma ile hayatında yeni bir yol ayrımına giriş yapabilirsin. Tutulma 8 derecede gerçekleşiyor yani eğer doğum günün 21 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında ya da yükselen derecen 0 – 15 derece aralıklarındaysa bu tutulma sana yaşam yolunda yepyeni bakış açıları kazandıracak. Tutulma etkisiyle yeni bir işe, ilişkiye başlayabilir, kendinde ve çevrende değişiklik yapabilirsin.

Yengeç Burcu bu ay gündeminde: aşk, çalışma hayatı ve sağlık var!

Yengeç burcu kasım ayına aşk hayatın ya da varsa çocukların iligli meselelere odaklı olarak giriş yapıyorsun. Merkür retrosunun bitimiyle bu konularda sular yavaş yavaş durulmaya başlarken özellikle 15 Kasım’da Mars retrosunun da bitişiyle hem kariyer hayatında hem de evlilik ya da ilşkinle ilgili yaşadığın baskı sona erecek. Üstelik aşk evinde 15 Kasım’da gerçekeleşecek yeni ay ile bir başlangıç ya da bitiş yaşayacaksın. Bekliyorsan bebek haberi alabilir, sevgilinle yollarını ayırabilir ya da retro sürecinde ayrıldıysan yeniden bir araya gelebilirsin.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran ayında ikili ilşkiler, ortaklıklar, rakiplerinin açık düşmanlığı gibi konularında seni zorlayan temalarla karşılaştıysan bu konularda olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle ortağın ya da partnerinle üstünlük yarışına girmekten kaçınmalı, ilişki dinamiğinizi sarsacak adımlar atmaktan uzak durmalısın.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla çalışma ortamın, günlük alışkanlıkların, kronik sağlığın ve varsa evcil hayvanlarınla ilgili konular odak noktanda yer alabilir. 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulma ile ekonomik koşulların, kontrol edemediğin durumlar, sağlığın arkandan iş çeviren insanlar ortaya çıkabilir, ekonomik koşullarını iyileştirmeye odaklanabilirsin.

Kasımda tutulma başkadır

Aslan Burcu: bu ay gündeminde ev, aile, gelecek hedeflerin var!

Aslan burcu kasım ayına odağında ev,taşınma, yerleşme ve aile konuları yer alırken, iş hayatındaki değişime de adaptasyon sağlamaya çalışıyorsun. Merkür retrosunun sona ermesiyle aile içinde yaşadığın sorunlar ortadan kalkabilir, taşınma ya da tadilat gibi konular nihayete erebilir, yine 15 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yen iay ile ev, aile, evlilik konularında seni zorlayan temalarda yepyeni bir sayfa açılabilir. Ağustos ayından beri gerilemeye devam eden Mars’ın da retrosu 15 Kasım’da sona eriyor, yani hukuksal konular, akademik yaşam, yayımcılık ve uluslararası bağlantılar konusunda da aksiyon alabileceğin etkiler söz konusu.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran aylarında, sağlık çalışma ortamı ve evcil hayvanlar gibi konularda zorlanma yaşadıysan olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle hırsının kurbanı olmadan içinden geldiği gibi değil, strateji belirleyerek adım atmalısın.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla aşk hayatın, hobilerin, varsa çocukların ve yaşamdan keyif almanı sağlayan konular odak noktanda olacak. 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulma ile yeni iş çevrelerine girebilir, hayallerini gerçekleştirecek yeni başlangıçlar yapabilir, bir sivil toplum kuruluşu, dernek ya da gruba dahil olabileceğin gibi bir ekip işinde de aktif alarak görev alabilirsin.

Başak burcu bu ay gündeminde: yakın çevre, aşk ve kariyer var!

Başak burcu kasım ayına adım atarken yakın çevren, eğitim hayatın, seyahatler ve tanıtım çalışmaları gibi konulara odaklanmış durumdasın. Merkür retrosuyla bu konuda yaşadığın zorlanmalar retronun bitmesiyle yavaş yavaş sona erecek. 15 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşen yeniay ile bu konularda yeni bir yol çizecek hayatından çıkması gereken insanları uzaklaştıracak, eğitimleri tamamlayıp yeni çalışmalara başlayacaksın. Yine 15 Kasım’da Mars retrosunun da sona ermesiyle ağustos ayından beri borçlar, alacaklar, gelir- gider dengesi, nafaka, burs, değersizlik hissi yaratan insanlarla ilgili yaşadığın zorlanmalar da sona erecek.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran aylarında, aşk hayatın, hobilerin varsa çocuklar konusunda zorlanma yaşadıysan olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle hırslanarak kimsenin senin gibi emek vermesini beklememli olayları kabullenerek yoluna devam etmelisin.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla ev, aile, yuva, yerleşim, taşınma, evlilik gibi konular odak noktanda olacak. 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulma ile kadersel bir süreç başlıyor. Özellikle kariyer ve evlilik hayatında karşına çıkan zorlu koşullara karşı kararlı davranarak süreci daha sağlıklı yönetmelisin.

Kasımda tutulma başkadır

Terazi burcu bu ay gündeminde: ilişkiler, yakın çevre ve hedeflerin var!

Terazi burcu ağustos ayından beri ikili ilişkilerin ve ortaklıkla ilgili verdiğin savaş sona eriyor, rahat bir nefes alabilirsin. Giden partnerin geri dönüyor, bozulan ortaklığın yoluna giriyor, bozulan dengen yeniden kuruyorsun. Aslında kasım ayına başlarken odak noktanda Merkür retrosunun da etkisiyle sorun yaşadığın ekonmik kaygılarına odaklanarak başlıyorsun. Merkür retrosunun sona ermesiyle yavaş yavaş kazançların ve borçların konusunda ilerlemeye yaşayacak 15 Kasım’da ise hem Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay hem de Mars retrosunun son bulmasıyla yeni başlangıçlar yaşayacaksın.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran aylarında, ev, aile, evlilik, taşınma gibi konularda zorlanmalar yaşadıysan olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle bir şeyleri dengelemek için hırs yapmaktan uzak durmalı, ilk adımı atan sen olmamalısın.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla odak noktanda yakın çevren, seyahat, pazarlama, dijital projeler ve eğitimle ilgili konular olacak. 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulma ile hukuksal bir konuda adım atabilir, uluslararası bir firma ile çalışmaya başlayabilir, yabancı uyruklu biriyle yeni bir ilişkiye yelken açabilir, akademik bir çalışmaya yönelebilir, ya da kitap yazmak gibi yayımcılık alanında seni ileriye taşıyacak konularla meşgul olabilirsin.

Akrep burcu bu ay gündeminde: para, ilişki ve seyahat var!

Akrep burcu kasım ayına kendine odaklandığın bir enerjiyle adım atıyorsun. Hem yönetici gezegeninin ağustos ayından beri retro hareket etmesi hem de burcunda gerçekleşen Merkür retrosu sonbahara zor bir başlangıç yapmana neden oldu. Şimdi kasımda bu süreçte yaşadıklarını yeniden gözden geçirecek, ilişkilerin, hedeflerin ve kendinle ilgili yeni kararlar vereceksin. Zorlanmalar bir anlamda da olayları incelemene fırsat tanıdı, 15 Kasım’da burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yepyeni adımlar atacak, hayatında majör değişiklikler yapacak, kariyer hayatında her şeyin istediğin gibi gitmeye başladığını göreceksin.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran aylarında, yakın çevre, seyahat, iletişim, eğitim, hukuksal süreçler ya da pazarlama faaliyetleri gibi konularda zorlanmalar yaşadıysan olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle gündeminde olan konuda hırslarının kurbanı olmak yerine sorumluluk bilinciyle hareket etmen kazançlı çıkmanı sağlar.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla odak noktanda kazançların, gelir-gider dengesi ve sahip olduklarınla ilgili konular olacak. 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulma ile ortaklı paralar, burs, nafaka, borç, kredi, miras ve aile yaşamına dair görünür gündemler ortaya çıkacak.

Kasımda tutulma başkadır

Yay burcu bu ay karşıt burcunda tutulma var, her an her şey olabilir!

Yay burcu kasım ayına sağlığına ve kontrolün dışında gelişen olaylara odaklnamış şekilde adım atıyorsun. Ekim ayından beri Merkür retrosunun etkisiyle inzivaya çekilmiş, hayatını gözden geçirmiş olabilirsin. Yine Mars’ın aşk evinizde ağustos ayından beri retro harekette olması ilişkilerde atmak istediğin adımları ya da çocuklarınla yaşadığın gerilimleri ortadan kaldıracak. Zorlanmalarla geçen bu süreç 15 Kasım’da sona eriyor. Belki Mars retrosu ile giden partnerin geri dönerken sorunlu ilişkinin de miadı doluyor.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran aylarında, gelir-gider dengesi, kazançların ve özdeğerinle ilgili gibi konularda zorlanmalar yaşadıysan olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle kazançlarını büyütmeye çalışırken hırsınının kurbanı olmadan finansal kayıplara yol açmayacak adımlar atmalısın.

21 Kasım’da Güneş’in burcunda ilerlemeye başlamasıyla odak noktanda hayatın, çevren, ilişkilerin, hedeflerin, işlerin ve beklentilerin yer alacak. Üstelik 30 Kasım’da karşıt burcunda gerçekleşecek tutulmanın etkisiyle kadersel bir sürece adım atacaksın. Özellikle ortaklık, ikili ilişkiler ve danışmanlık konusunda atacağın adımlarda yakın çevrenin desteğini almak isteyebilir ya da adalet arayabilirsin. Eğer boşanma süreciyle uğraşıyorsun bu konuda somut bir gelişmeyle karşılaşabilirsin. Bu süreçte her şeyi ben bilirim demekten çok objektif olmaya çalışmalısın.

Oğlak burcu bu ay gündeminde: kariyer, çevre ve sağlık var!

Oğlak burcu kasım ayına akademik yaşam, hukusal süreçler, uluslararası işler hayatınıza odaklandığınız bir gündemle başlıyorsun. Merkür retrosunun bitimiyle bu konularda sular yavaş yavaş durulmaya başlarken özellikle 15 Kasım’da Mars retrosunun da bitişiyle aile hayatında ve evle ilgili konularda yaşadığın baskı sona erecek. Üstelik gelecek hedeflerini ve sosyal kimliğini anlatan Akrep burcunda 15 Kasım’da gerçekeleşecek yeni ay ile yeni bir iş bağlantısı kurabilir, sosyal çevrende revizyona gidebilir ve uzun süredir emek verdiğin bir projenin ödüllerini toplayabilirsin.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran aylarında, koyduğun hedeflere ulaşma konusunda zorlanmalar yaşadıysan olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle hırsla adım atarken insanların hayatında yıkım yaratmamaya dikkat etmelisin.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla odak noktanda sağlığın ve psikolojin olacak. İnzivaya çekilmek ve herkesten uzaklaşmak isteyebilirsin.

30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulmanın etkisiyle sağlığın ve çalışma hayatınla ilgili gelişmeler yaşayabilir, zam terfi gibi konularda yeni gelişmelerle karşılaşabilirsin.

Kova burcu bu ay gündeminde: kariyer, aşk ve çocuklar var!

Kova burcu kariyer ve evlilik konularının odağında kasım ayına giriş yapıyorsun.

Merkür retrosunun bitimiyle bu konularda sular yavaş yavaş durulmaya başlarken özellikle 15 Kasım’da Mars retrosunun bitmesiyle yakın çevre ve eğitim konularında yaşadığın zorlanmalar da sona erecek. Akrep burcunda 15 Kasım’da gerçekeleşecek yeni ay ile yeni bir iş bağlantısı kurabilir, kariyer yaşamında beklediğin şansı yakalayabilir, sorunları üstesinden kolayca gelebilirsin.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran aylarında, psikolojik gerilimler, aldatılma, art niyetli insanlar ve gizli saklı çevrilen işler gibi konularda zorlanmalar yaşadıysan olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle yeni bir bakış açısı kazanabilir, gelecekle ilgili yeni planlar yapabilirsin.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla odak noktanda gelecek hedeflerin, arkadaşların ve ekip çalışmaları olacak. 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulmanın etkisiyle aşk hayatında yeni gelişmeler yaşayabilir, yeni bi ilişkiye başlayabilir, beklediğin bebek haberini alabilir, ya da yeni bir hobi edinebilirsin.

Balık burcu bu ay gündeminde: kazançlar, kariyer ve ailen var!

Balık burcu uluslarası işler, hukuksal süreçler, eğitim ve seyahat konularının odağında kasım ayına adım atıyorsun. Merkür retrosunun bitimiyle bu konularda ayın ortasına doğru yeni gelişmeler yaşayacak, yol alabileceksin. 15 Kasım’da Mars retrosunun da sona ermesiyle ekonomik konular ve gelir- gider dengensi konusunda yaşadığın zorlanmalar geride kalıyor. Akrep burcunda 15 Kasım’da gerçekeleşecek yeni ay ile yeni bir eğitime başlayabilir, projeni tamamlayabilir, ya da uluslararası bir iş bağlantısına adım atabilleceğin fırsatlar getiriyor.

Etkisi bir hafta önceden hissedilmeye başlayacak, 12 Kasım Jüpiter- Plüton kavuşumu ile nisan ve haziran aylarında ekip çalışmaları ve sosyal çevrendeortaya çıkan gelişmelerin olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşabilirsin. Bu açının etkisiyle yeni kariyer hedefleri belirleyerek sistemli bir şekilde çalışmaya başlayabilirsin.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla odak noktanda kariyer ve evlilik hayatın olacak. 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek tutulma ile kadersel bir süreç başlıyor. Özellikle ev ve aile hayatında karşına çıkan zorlu koşullara karşı kararlı davranarak süreci daha sağlıklı yönetmelisin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder