İrem Haliloğlu Venüs Koç burcunda
HABERİ PAYLAŞ

Venüs Koç burcunda

Aşk, ilişki kurma yöntemimiz, sanatsal yeteneklerimiz, uyum sağlama biçimimiz, beğenilerimiz, beğenilsin istediklerimiz ve öz değerimizi ifade eden Venüs 7 Şubat'ta 23.15 sularında yüceldiği Balık burcunda hareketini tamamlayarak, zararda olduğu Koç burcunda ilerlemeye başlıyor. Venüs dişil bir gezegen olduğu için gökyüzünün en eril burcunda rahat bir pozisyonda değil. Çünkü Koç burcu ateşin çocuk ve savaşçı ruhu, Venüs bu burca giriş yaptığında farklı doğasıyla Venüs’le çok da mutlu değil. Kendi içinde “savaşma, seviş” klişesine doğru uzanan bir ruh hali yaratıyor ve bu enerjiyi yeryüzüne yansıtıyor.

Haberin Devamı

Venüs-Koç transiti ne getirir?

Venüs Koç burcunda

Koç burcu 'ben' bilinciyle hareket eder, hatta bencilliğiyle bilinir. Ama Venüs tam tersi, 'biz' olmayı ifade eder. Bu karışımın sonucu olarak Venüs’ün Koç burcunda hareket ettiği sürede ikili ilişkilerde bencil davranmamak önemli bir hal alabilir. Düşünmeden söylenen sözler, bir anda ortaya atılan fikirler beklenmedik sonuçlar yaratabilir.

Koç acelecidir, Venüs yavaşlık ister. Bu dönemde tanıştığınız kişiler egoist olabilir, ilişkide rekabetçi tavırlarla karşımıza çıkabilir. Duygularını ifade etmekte zorlanan kişiler, agresif tavırlarla can sıkabilir.

Yine Venüs Koç burcundayken hızlı, yeni, yaratıcı fikirler ortaya çıkabilir. Bir ilişkiye bir anda başlayıp bir anda bitirmek isteyebiliriz. Beklentilerimiz konusunda sabırsız davranabilir ya da sabırsız insanlarla karşılaşabiliriz.

Bu dönem giriştiğimiz işlerden hızlı sonuç alıp iyi kazanabileceğimiz gibi, kolay bir şekilde de harcayabiliriz.

Yine bu dönemde en çok kendimizin sevilmeyi hak ettiğini düşünebilir, gereksiz bir egoya kapılıp sadece kendimizi haklı bulabiliriz. O yüzden dönem dönem kendimize hayatın ya da ilişkilerin bir savaş alanı olmadığı hatırlatmakta yarar var.

Doğum haritanızda Venüs burcunuz Koç değilse, bu süreçte estetik ve güzellikle ilgili herhangi bir işlemi mecbur değilseniz yaptırmayın.

Venüs’ün Plüton ile kare açı yapacağı 28 Şubat ve Satürn ile zorlayıcı bir açıda olacağı 3 Mart tarihlerinde herhangi bir işlemden özellikle kaçının. Bu tarz işlemler için Venüs’ün yönetici pozisyonda hareket edeceği Boğa burcu transiti daha uygun olur.

Haberin Devamı

Venüs’ün Koç burcu transiti, doğum haritasında Venüs’ü Koç, Aslan, Yay, İkizler ve Kova burcunda yerleşmiş olanlara iyicil etkiler getirebilir. Öte yandan, Yengeç, Oğlak ve Terazi burçlarını zorlayabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder