İrem Haliloğlu Yengeç burcunda Merkür retrosu; Şimdi tamamen duygusalız
HABERİ PAYLAŞ

Yengeç burcunda Merkür retrosu; Şimdi tamamen duygusalız

Merkür bugün Yengeç burcunda geri hareket etmeye başladı ve retro hareketine 13 Temmuz’a kadar da devam edecek. Retrolar geriye dönüp bakmayı, tamamlanmamış meseleleri gözden geçirmeyi işaret ederler. Bu sefer bir de iletişim gezegeni Merkür, nostaljik ve duygusal Yengeç burcunda retro hareket ediyor, 21 Haziran’da Yengeç burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız, haliyle oldukça duygusalız ve kendi kabuğumuza çekilmek istiyoruz.

Yengeç burcunda gerileyen Merkür, ev, aile ve duygsal bağ kurduğumuz insanlarla ilgili temalara vurgu yaparken uzun süredir İkizler burcunda gerileyen Venüs de ikili ilişkilerimizi mercek altına almamıza neden olacak.

Haberin Devamı

Merkür retrosunda bu konulara dikkat edin

Söz konusu Merkür retrosu olunca iletişim, ulaşım, haberleşme, teknoloji, anlaşma gibi konularda aksamalar meydana gelebilir. Elektronik aletlerler bozulabilir, ulaşım araçları arızalanabilir, Yengeç burcu bir su burcu olduğu için evdeki elektronik eşyalar ya da su tesisatıyla uğraşmanız gerekebilir. 13 Temmuz’a kadar yeni bir elektronik alet almak için de uygun bir süreç değil. Aldığınız eşya kolay bozulabilir, sürekli uğraştırır. Bu yüzden retro sonunu beklemekte yarar var.

Yeni bir iş, yeni bir anlaşma yapmak için Merkür’ün retro hareketinin bitmesini beklemenizi tavsiye ediyorum. Retroda yaptığınız anlaşmalar kalıcı olmayacaktır.

Yine hukuksal meseleler için Merkür Retrosu’nun bittiği 13 Temmuz ve sonrası daha uygundur. Bu dönemde yapacağınız hamleler uzayabilir ya da bklenmedik aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz.

Merkür Retrosu, evlenmek, ev almak, yeni bir ilişkiye başlamak için de uygun bir zaman değildir. Retro bittikten sonra fikriniz ve beklentileriniz değişebilir.

Yine e-ticaret alışverişlerinizde ve çevrim içi ödemelerde sorunlarla karşılabilirsiniz. Kargo süresi uzar, karışır, beklediğiniz eşya gelmeyebilir. O yüzden büyük ve önemli alışverişlerde özellikle de ödemelerde tedbirli olmak da yarar var.

Yine Yengeç burcu aile yaşamımızı, Merkür ise kardeşleri temsil eder. Bu süreçte aile içinde gerginlikler, eski defterlerin açılması gibi konular gündeme gelebilir. Duygusal tepkiler verirken iki kere düşünmeli, ufak şeylere alınmamaya dikkat etmeliyiz.

Haberin Devamı

Tabii ki geri dönen eski sevgililer de olacaktır. Ancak retroda gelen retro sonu gider, aldığınız karar kalıcı olmayacaktır.

Bu süreçte elinizdeki işlere odaklanmak, yeni girişimleri ve projeleri retro sonrasına bırakmak en sağlıklı seçenek olacaktır.

Yükselen burcunuza göre Merkür retrosu sizi nasıl etkileyecek?

Koç: Merkür Retrosu sizi aile içi mevzular, çocuklar, ev, yaşam alanı ve aile kurma kavramı gibi temalarda etkileyecek. Aile içi zorlanmalara karşı dikkatli olun ve duygusal tepkiler vermekten kaçının.

Boğa: Merkür Retrosu sizi yakın çevre, iletişim ve eğitim gibi konularda etkileyecek. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın arkadaşlarınızla iligli geçmişten gelen meseleler gün yüzüne çıkabilir. Sosyal medya paylaşımlarınızda, seyahatlerde ve eğitim konularında dikkatli olun. Yeni anlaşmalar için 13 Temmuz’dan sonra harekete geçin.

İkizler: Merkür Retrosu sizi kazançlarınız ve öz değerleriniz konusunda etkileyecek. Bu süreçte beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi uzun sürebilir. Özellikle çevrim içi alışverişlerde fazla ödeme gibi sorunlar yaşanabilir. Aileniz için para harcamak durumunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç: Merkür Retrosu sizi geçmişte yaptığınız hatalar, anneniz, aile ilişkileriniz ve eski ilişkileriniz konularında etkileyecek. Duygularınızın esiri olmaktan çok olayları yeniden gözden geçirmeye odaklanmalı ve geçmiş meselelerden ders çıkarmaya odaklanın.

Aslan: Merkür Retrosu sizi kontrol edemediğiniz konular ve bilinçdışı meselelerle ilgili konularda etikleyecek. Bu süreçte kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilir, size zarar veren insanlar ve zaralı alışkanlıklarınızdan kurtulmak için neler yapmanız gerektiğini gözden geçirebilirsiniz.

Başak: Merkür Retrosu sizi hayalleriniz ve sosyal çevreniz konularında etkileyecek. Bu dönem eski arkadaşlarınızla görüşebilir, geçmişi anabilir ve hayallerinize ulaşmak için yapmadığınız neler olduğunu gözden geçirebilirsiniz.

Terazi: Merkür Retrosu sizi kariyer ve evlilik konularında etkileyecek. İş yerinde yarım kalmış meseleler gündeme gelebilir. Yine evlilik ve aile hayatınızla iligli geçmişte kaldığını düşündüğünüz meseleleri ortaya çıkarabilir.

Akrep: Merkür Retrosu sizi eğitim, uluslarası ilişkiler ve hukuksal konularda etkileyecek. Eğitim hayatınızda tamamlamanız gereken bir şeyler varsa bu süreçte değerlendirebilirsiniz. Devam eden davalarınızla iligli beklemediğiniz haberler gelebilir ya da süreç değişebilir. Uluslarası işler ve eğitimler için atacağınız yeni adımlarda retronun bitmesini bekleyin.

Yay: Merkür Retrosu sizi borçlar ve ortaklı paralar alanında etkileyecek. Bu süreçte ailenizle ilgili ekonomik meseleler ortya çıkabilir. Unuttuğunuz ya da bilmediğiniz bir borçla karşılaşabilirsiniz. Para harcarken çok daha dikkatli olmalısınız.

Oğlak: Merkür Retrosu sizi ikili ilişkiler ve ortaklık konularında etkileyecek. Bu süreçte evliliğinizde anlaşmazlıklar, geçmişten gelen konular ortaya çıkabilir ama nostalji yapmak için de değerlendirilebilir. Yine ortaklı yeni bir iş, anlaşma ya da ilişki için retronun bitmesini bekleyin.

Kova: Merkür Retrosu sizi çalışma alanınız ve sağlınız ile ilgili konularda etkileyecek. Bu süreçte günlük işleriniz yavaşlayabilir. Eski projeler gündeme gelebilir. Çalışma ortamında iletişim krizleri ve altyapı sorunları oluşabilir. Yine bu dönemde mide problemlerine karşı dikkatli olmanızda da yarar var.

Balık: Merkür Retrosu sizi aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınıla iligli konularda etkileyecek. Retro boyunca flörtleriniz ve ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Eski ilişkiler birden ortaya çıkabilir. Eğer çocuk sahibiyseniz onlarla iletişim kurmak da zorlanabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder