Mesut Yar Adam sevmiş olabilir!
HABERİ PAYLAŞ

Adam sevmiş olabilir!

Haberin Devamı

46 Yok Olan isimli yeni Star TV dizisi son yıllarda her bölümü 60 dakika olarak karşımıza çıkan ilk dizi olacak. Pazar akşamları “Müdür Ne’Aptın?” isimli komedi şovundan sonra yayına girecek. Açıkçası fragmanı bir hayli etkileyici buldum. Ama yine Erdal Beşikçioğlu ve daha önceki iki rolünün saplantılı halleri üzerine odaklanılmış... 46 uyarlama bir dizi olabilir. Rol için Erdal da biçilmiş kaftandır, bu tamam. Ama oyunculuk açısı bir hayli geniş olan bir aktörü aynı cenderenin içinde tutmak kimin tercihidir acaba? Erdal’ın mı acaba? Malum sahnede de “Bir Delinin Hatıra Defteri” ile bu meselelerde idmanın kralını yapıyor. Ekseni kaymış bu karakterleri sevmiş olabilir!

ŞİFRELER KİTAPTA!

Habertürk TV’de Öteki Gündem programını sunan Cansu Canan Özgen de şifreli kitap yazarları topluluğuna katıldı... Son olarak selefi Pelin Çift’in çıkardığı Ayasofya’nın Gizli Tarihi kitabının haberini vermiştik ki, Osmanlı’nın Şifreleri isimli kitap bir çeşit rövanş gibi oldu... Halef ile selef arasında herhangi bir tatsızlık olduğunu sanmıyorum. Ama belli ki rekabet var. İki tarafın da hamleleri yanıtsız kalmıyor... Neyse gıybeti bir kenara bırakalım ve Cansu Canan’ın Talha Uğurluel ile kaleme aldığı kitabın “bahtının açık olmasını” dileyelim...

BEST MODEL’İ SHOW TV ARAYACAK

Güzellik yarışmalarının eski süksesinin kalmadığı ortada. Ancak yine de giderek büyüyen dizi sektörüne istihdam sağladıklarını düşünüyorum... Belki de bu yüzden daha çok “sektörün” ilgileneceği bir yarışma olduğunu hissettiğim “Best Model Of Turkey” yarışmasının bu yılki yayıncısı Show TV oldu... Kanalın dizilerle ilgili büyük sıkıntıları var. Oralardan gelecek yeni yüzler bir nevi can simidi sayılabilir... Yoksa yarışma günlüklerini filan kim seyreder bilmiyorum, her taraf kendi çapında model kaynıyorken hele!

Futbol adamlıktır da!

Haftanın en güzel hareketi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan geldi. Başkan, geçtiğimiz yıl bir şarkı yarışmasına katıldığı için nişanlısı tarafından komaya sokulup mucizelerle hayata dönen Mutlu Kaya’ya yardım/fizik tedavi sözü verdi... Renkli Sayfalar’da (Kanal D) Mutlu Kaya’nın trajedisi konuşulurken gelen bu jesti görmezden gelemezdik. “Futbol sadece futbol değildir” önermesine ek bir kanıt olarak; “Adamlıktır da!”... Meselenin, “artık o benim kızımdır” diyen Sibel Can ayağı içinse yorumsuz kalmayı tercih ediyorum. Çünkü herkes kendi doğrusunun peşinde...

Her akşam bir maraton!


CNN Türk Ana Haber sunucusu Nevşin Mengü’nün maraton sevdasını yakınları da takipçileri de iyi bilirler. Bilmeyenler de an itibarıyla öğrendi... Nevşin hafta başından beri her akşam bir maraton koşusunda. Kanalın ana haber bülten uzunluğu 2 saatten 3 saate çıkarıldı... Hâl böyle olunca sportmen kardeşimiz üç saat boyunca ekranda canlı bir haber maratonu yapıyor. Buna da idman diyebiliriz hani. İnsanı hem ayakta tutan hem de nefesini açan. Kurdeleyi başarıyla göğüslemeye devam etmesi dileğiyle..

NEDENLER NİÇİNLER...


Paramparça (Star TV) isimli dizide Cihan karakterini karakola başkomiser götürüyor ama karakolda ifadesini alan alt rütbeden bir komiser. Genelde tersi olur, anlayan beri gelsin... Bir de elbette diziye yeni giren karakter Ayşe, bir organizasyon için otel bulmak için neden Cihan’ı arıyor? Akrabası olan Harun’un ismi ortamlarda “otel ve mekan kralı” olarak telaffuz edilmiyor mu? Dahası var da ben Ayten Teksoy’a meseleler hakkında köşemizi yeşillendirdiği için teşekkür ediyorum..

FARKINDALAR MI?

Kanal 7 taraflarından Bir Garip Aşk dizisinin nisan ayı içinde sona ereceği haberi geldi. Dizi sonuç itibarıyla Hint TV sektörünün yıllar önce çektiği bir işti... Eski dizisinin Türkiye’de gördüğü ilgi üzerine elinde yeni projelerle memleketimize gelen aktör Barun Sobti ve yapımcı arkadaşları belli oldu ki ülkelerine eli boş dönmedi... Kanal 7 iki yeni Hint dizisiyle önemli bir izleyici kitlesinin hayranlıkla izlediği Bollywood topuna resmen girmiş oldu. Ekranda Uzak Asya fırtınası kasırgaya dönüşmek üzere; bizim yapımcı tayfası farkında mı acaba?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder