Mesut Yar Olympos Dağı'na dönüşen dizi ekranı!
HABERİ PAYLAŞ

Olympos Dağı'na dönüşen dizi ekranı!

Haberin Devamı

Ölenin de kalanın da arkasından konuşmam ama şöyle bir hafıza turu yapınca bakın ortaya ne çıktı? Filinta (TRT 1) dizisinde öldü bildiğimiz seri katil Azize’nin yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ancak sezon finalinde Çelebi Rıza tarafından öldürüldü (mü?)... Karadayı (atv) dizisinde izlediyseniz bilirsiniz; Mahir Kara da kaç kez ölümden döndü ve finalde kendine öldü süsü vererek Trabzon’da yeni bir hayat kurdu... Medcezir (Star TV) dizisinde ise Yaman ve Mira karakterleri ölümün kıyısından defalarca döndüler.

Finalde Yaman’ın bıçaklanarak, Mira’nın da ameliyat masasında ölümünü izleyeceğimizi düşünürken, mucizevi bir şekilde ikisinin de mutlu, mesut yaşadığını gördük... Kara Para Aşk (atv) dizisinde Tayyar Dündar öylesine ölümsüz ki kaç kez Azrail’in elinden kurtulduğunu artık sayamadık? Ancak yayınlanan son bölümde Ömer’in ağabeyi Hüseyin tarafından silahla vuruldu. Ha, Hüseyin de ölümsüzler kervanından. O da kaç kez ameliyat masasından kalktı. Sonunda öldü süsü verildiyse de yaşadığı ortaya çıktı filan. Neyse... Beni Affet, Deniz Yıldızı, Unutma Beni ve Alın Yazım gibi dizileri de katarsak “ölümsüzler” listesine eklenecek ne kadar çok isim var biliyor musunuz? Dizi ekranı Antik Yunan Mitolojisi’ndeki Olympos Dağı’na dönüştü resmen. Herkes ölümsüz; te Allah’ım...

[[HAFTAYA]]

Kim ikna etti bilmiyorum ama...


Onu şarkıcı olarak tanıdık. Sonra oyunculuğu da ortaya çıktı. Şimdi genç kızlık çağını yaşayan dönemin çocukları onu Selena dizisiyle sevdi ve katıldığı Survivor yarışmasında fanatiği haline geldiler... Kendisiyle birçok kez laflama imkanı bulduğum genç sanatçı oyunculuk konusunda çok da ısrarlı değildi. Ancak kim, nasıl telkin ettiyse dün yayına giren Sen Benimsin (FOX) isimli kara/romantik dizide kendisini başrolde gördük... Ben Gökhan Keser’i ahlakı ve duruşuyla her ortama yakıştıranlardanım. Kendisini çok belli ediyor. Dizide de farklı olmadı. Başarılı olduğunu gördüm, görmeye devam da edeceğim... Dilerim çok sevdiği şarkıcılığıyla oyunculuğunu adil bir şekilde sırtlanarak kariyerini yürütür. Çünkü ikisinde de iyi bir yerde duruyor!

Mali yerini sevdi!

Star TV Çarkıfelek’i iyi bir yere koydu. Açıkçası iftar öncesi yayınlanan bir kuşak programı ya da diziden daha dikkat çekici bir ekran ortaya çıktı... Kabul etmek gerekir ki Mehmet Ali Erbil’in eğlencesi de, enerjisi de bitmiyor. Şu an Türkçe’nin yuvarlak bir dil olmasından yola çıkarak yaptığı esprilerle iş yapabilen tek isim... Yayınlandığı günden beri reyting listesinde hep ilk on program içinde olan Çarkıfelek, Mali için bir nevi yeniden doğuş oldu. Şanslı adam vesselam; feleğin çarkından her sefer yırtarak geçiyor, maşallah...

O babanın karanlık yüzü!


Ekranın en iyi kalpli babalarından biri olan Emre Kınay’ın karanlık yüzünü önceki akşam gördüm. Belki ilk kez... Güneşin Kızları (Kanal D) isimli dizide çizdiği romantik psikopat tiplemesi izleyende ciddi bir gerilim yaratmıştır sanıyorum. Dizinin ilginç bir hikayesi var. Annelerinin aşkının peşinden giden üç kızın ve o aşkın meselesi anlatılıyor... Hikayenin karanlık tarafını Emre Kınay, hayat verdiği Haluk rolüyle öne çıkarıyor. Bende ilk başta işkenceci bir baba ile fanatik bir romantik algısı yarattı... Bu böyle sürerse yani bu ikiyüzlülük iyi işlenirse kış dizileri arasına girecek ilk iş belli oldu demektir!

Şapkanın biri Feridun Kunak’ta çıktı...

Dr. Feridun Kunak’ı biliyorsunuz. Kanal 7’de nevi şahsına münhasır bir şov yapıyor. Sağlıklı yaşam tüyolarından tutun da pratik yemek tariflerine kadar hocada her şey var... Önceki gün bir de “şapkası” olduğu ortaya çıktı. Meğer Feridun hoca bir süre 9. Cumhurbaşkanı rahmetli Süleyman Demirel’in doktorluğunu da yapmış... Siyasi yasaklı olduğu dönemde Demirel’i ikamet ettiği Güniz Sokak’ta tedavi eden Feridun Kunak, kendisiyle o dönem çok sıkı ilişkisi olduğunu anılarla anlattı. Ve rahmetlinin kimselere vermediği şapkalarından birini kendisine hediye ettiğini söyledi... Hocada ne servetler varmış meğer, Baba’nın şapkası da listeye dahil!

Takiyüddin’in Gözlem Evi’ne davetlisiniz!


TV2 alternatif bir eğlence kanalı olarak her geçen gün bir parça daha dikkat çekiyor. Bakınız bu kez nasıl bir sürprizle ortaya çıktılar? Ramazan boyunca her gün yayınlanacak olan Takiyüddin’in Gözlem Evi isimli animasyonla TV2 ekranının ciddi bir izleyici topluluğunun dikkatini çekeceğini düşünüyorum... Evren bilimci, matematikçi yaşlı bir bilge olan Takiyüddin, her bölümde izleyicilere tarihsel bilgiler veriyor. Osmanlı’dan dünya tarihine; icatlardan daha birçok önemli bilgiye yer verilen animasyon belgeselin ilk bölümünde bir Türk icadı olan “arabalı vapur” anlatıldı mesela. Takiyüddin babanın daha anlatacak çok hikayesi var... Sunay Akın ile Heredot Cevdet arasında gidip gelen bu hikayeleri kaçırmayın; vallahi üzülürsünüz!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder