Mesut Yar Sanırım o ismi yanlış anladı!
HABERİ PAYLAŞ

Sanırım o ismi yanlış anladı!

Haberin Devamı

Futbol sezonunun başlamasıyla birlikte ekranların sahaya sürdüğü ilk 11 de değişti. Mesela daha önce Beyaz TV’de program yapan Göktuğ Sevinçli, 24’te yorumculuk yapan Bilgin Gökberk ve Lig TV’nin as yorumcularından Sergen Yalçın, Kanaltürk ekranında bir araya geldi... Programın adı “Top Bizde” olunca sanırım Sergen ismin hakkını vermeye ekstra özen gösterdi. Topu yani lafı bir aldı bir daha da bırakmadı...

Bu tip programlarda yaptığı analizlerle kitleleri çılgına çeviren Bilgin Gökberk ne kadar asist istese de Sergen bireysel oynamaya devam etti... Sonuçta birinin konuşup diğer iki oyuncunun yedek kulübesinden izlediği bir maç ortaya çıktı. Birilerinin Sergen’e onun o ünlü deyişiyle “sıkıntı var” demesi lazım. Lakin programın ismini yanlış anladığı ortadaydı!

[[HAFTAYA]]

Sezen Aksu sektöre el atmalı!

Bir dönem Kıraç, Toygar Işıklı, Gökhan Kırdar ve İnce Saz’ın yaptığı dizi müzikleri hakikaten dizilerin önüne geçer olmuştu... Aslında hâlâ ürettikleri için farklı şeyler düşünmüyorum. Ama ne bileyim, geçen sezonun ortalarından başlayarak giderek çıtayı yükselten Sezen Aksu eğilimi “bu işleri artık Sezen’e mi yaptırmalı?” sorusunu aklıma getiriyor... Sezen Aksu müziğiyle hayatımıza kattığı değerleri bir kenara koyduğunuzda aynı melodilerle dizilerin izlenme değerlerini de ikiye katlar oldu. İçeriği boş olan her sahnede kurguda yönetmenler Sezen’e yükleniyor... Olabilir. Sığ ama etkili bir yöntem. Telifini ödeyip şarkıyı ekrana yaslıyorsun. Ama bana göre iş Sezen’e bir katkı sağlamıyor... Sezen usta bir an önce bu işlere el atmalı; işin suyu çıkmadan hem kazanmalı hem de kazandırmalı!

Neden şimdi?

Dikkat ettiniz mi, eğer terör ilk maddede değilse tüm haber programları sıklıkla orman yangını haberlerinden bahsediyor... Yaz sezonu bitti ve neredeyse tüm ormanlarımız yangına teslim oldu. Bu işler tam da sezonun başında ya da ortasında tatilcinin keyfini kaçırmak için yapılırdı. Şimdi farklı bir durum var. İnsanın aklına bin bir türlü şey geliyor... Ama benimkisi basit bir soru; ne oldu da en olmaması gereken mevsimde birileri ciğerlerimizi ateşe vermeye başladı? Anchormanler ekrana döndüğüne göre bu soruyu sıcağı sıcağına gündeme taşırlar sanırım. Değil mi Birand?

Sezon başlarken ne tatili?

Bir şeyi doğru anlamak istiyorum. Hafta itibarıyla hemen tüm dizilerin sezon tatilleri bitti ve yeni eski herkes ait olduğu ekrana dönüyor... İş tam da bu noktadayken “İnsanlar Alemi” (Star TV) isimli komedi programı tatile çıkıyor. Daha doğrusu sezon finali diyerek perdelerini kapatıyor... Vallahi bu işten fena halde “işkillendim”. O sezon finali hiç bitmeyecek bir sezonun ipucu mudur hani? Ya da şöyle soralım sezon başlarken tatile girmek de ne ola ki?

Çocukları salıvermeliler...


“Suskunlar” (Show TV) dizisi tatili bitirdi. Yeni sezon için öyle görkemli bir fragman filan da hazırlamadı. Anladığım kadarıyla intikam serisi bıraktıkları yerden devam edecek... Benim takıldığım hâlâ tanıtımlarda çocuk seslerinin duyuluyor oluşu. Konuyu bilmeyen kalmadı, çünkü “Suskunlar” geçen sezonun hit işi olmuştu... Dizinin yine çocuklara taciz, şiddet ve kan üzerinden akmasına gerek kalmadı. Bu, çocukluklarında “içeride” taciz ve işkenceyle hayatı karartılan adamların hikayesi ve hikaye artık “adamların hikayesi” olarak devam etmeli...

Bir fırtına savurur ve!

Yeni sezonla birlikte kanalların yayın günü ve saatlerinde bir fırtına koptu. Daha doğrusu dizilerin ezberi bozuldu diyelim... “Behzat Ç.” (Star TV) cuma akşamına kaydı. “Pis Yedili” (Show TV) geldi “Muhteşem Yüzyıl”ın (Star TV) karşısına oturdu. “Eve Düşen Yıldırım” (Show TV) hafta sonu izleyicisiyle tanışmaya hazırlanıyor. “Leyla ile Mecnun” (TRT 1) yeni saatine kaydı. Kim bilir daha hangi dizi ya da programı hangi alışmadığımız saatlerde göreceğiz... Sevgili okur bu sezon geçen sezonlara hiç benzemiyor. Kıyasıya bir rekabet başlıyor ki sadece ekranlar değil, ekran başındakiler de savrulacak gibi. Şimdiden geçmiş olsun!

Merhaba Hayat’ın düşündürdükleri


Oyuncu Vahide Gördüm’ü amansız hastalığını dize getirmiş, üzerine de yeni imajıyla bir hayli gençleşmiş olarak gördüğümde hakikaten heyecanlandım... Ustamızın hastalığı nedeniyle ayrıldığı “Adına Feriha Koydum” (Show TV) dizisinde ondan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmamıştı benim için. Ve vedalaşırken ben de kalbimde bir yerlere minik bir “hadi tuş et de gel şu hastalığını” notunu düşmüştüm... Oldu. Artık aramızda ve maşallah uzun bir süre de öyle olacak. Neyse konuya gelirsek; “Merhaba Hayat”, Vahide Gördüm’ün FOX’ta başlayacak olan yeni dizisi... Bir nevi “Doktorlar”ın devamı gibi görünse de bana göre iş Vahide ablanın gündemiyle de yakın ilişkide... Bir hastanede “hayata merhaba” diyen doktor ve hastaların hikayelerinin anlatılacağı dizinin tanıtımında Vahide Gördüm’ün doktor önlüğü içinde “ben buradan kolay gitmem” mesajı vermesi hedefi onikiden vuruyor. Hayırlısı olsun...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder