Mesut Yar Sefalar getirdin Sefa Doğanay...
HABERİ PAYLAŞ

Sefalar getirdin Sefa Doğanay...

Haberin Devamı

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de (Show TV) birinci olan Sefa Doğanay elbetteki muhteşem bir yetenekten ziyade önemli bir boşluğu dolduracak bir komedyen adayı olarak göründü bana... Kaldı ki son ikide yer alan Aref ve Sefa arasında hiç ikilem yaşamadım. Çünkü biraz bu işten anlıyorsam iki genç de “yırtmıştır” artık. Sefa’nın yaptığı şov 90’lı yıllarda ekranda son derece popüler olan taklitçilerden bize doğru esen bir rüzgar gibiydi. Bu kulvarda tek tabanca olduğunu düşünen isimler için yeni bir rakip vardır artık. Ve rekabet iyidir; yolun açık olsun Sefa!

Mukaddes bu kez yırttı!

Fatmagül’ün Suçu Ne? (Kanal D) isimli dizide Mukaddes karakterinin şiddete maruz kalmasına üzüldüğümü yazmıştım... Sanırım kanal yönetimi de benimle aynı kanıda olmalı ki dizinin tekrar yayınında dayak sahnelerinin neredeyse tamamı kesilip atılmıştı. Bu bir duyarlılık meselesi. Şiddetin ilacı makassa, ben o makası tutan elleri öperim!

VAHE DE BEYAZLADI!

Ve Vahe Kılıçarslan’ın yeni evi belli oldu. Pazar gününden itibaren artık her hafta Vahe’yle Dekodizayn’ı Beyaz TV’de izleyeceğiz... Garibanın evini yapmak için on küsur senedir bütün Türkiye’yi dolaşan Vahe, bu arada kanallar arası küçük bir maraton da yapmış oldu... Dilerim bu yeni evinde daha önce yüzünü güldürdüğü 641 aileye yüzlercesini daha ekler. Hayırlı olsun...

EL AT OKAN!

Okan Bayülgen, Muhabbet Kralı’nda çok kral bir sohbet yaptı pazar akşamı. Toplum için bıçak sırtı olarak niteleyebileceğimiz cinsellik konusunda tabuların neredeyse yıkıldığı bir yayındı pazar akşamı ekrana gelen... Kimseyi incitmeden, ahlak sınırlarını ezip geçmeden, kırmadan ve dökmeden hem konuklarını hem de telefonla bağlanan izleyicileri alabildiğine özgür konuşturabildi Okan... Ve ben ilk kez herkes için bir tabu olarak görülen cinsellik konusunda bu kadar rahat konuşabilen akil adamların, neden küfür ve hakaretin havada uçuştuğu sözde haber programlarına katılıp seviyeyi yükseltmediklerini sorup durdum kendime... Hadi Okan; bir de şu haber programlarına el at kardeşim!

BAŞBAKAN HEP YORUMLASIN...

TRT 1’de yayınlanan 1’e 1 Futbol’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı futbol yorumlarken görmek hakikaten ilginçti. Başbakanlıkta özel dizayn edilen stüdyoyu saymazsak fazlası vardı eksiği yoktu programın. Fazlası şuydu; genel olarak birbirlerine çemkirirken izlediğimiz futbol yorumcuları için çok sessiz bir program oldu diyebiliriz. Sanırım Sayın Başbakan’ın zaman zaman hakaretlerin havada uçuştuğu bazı spor programlarına sürpriz ziyaretlerde bulunup ses düzeyine bir ayar getirmesi şık olur. Kaldı ki yorumlarıyla benim diyen spor adamlarına taş bile çıkartabilir...

Jess aslında Bay J mi?

İki ay kadar önce Türkmax’ta başlayan Her Şey Tadında’yı ilk kez baştan sona izleme şansım oldu. Bir masa etrafında toplanıp magazin gündemini yorumlayan beş kişiden en çok ilgimi çeken Jess Molho’ydu. Çünkü ilk bakışta saç stili ve güneş gözlükleriyle bire bir Bay j’nin kopyası gibiydi. Hatta öyle ki o konuşana kadar ben adamımızı Bay J olarak izledim. “Sunucu mu değişti acaba?” derken Jess ses verince inceden bir rahatladım. İyi de güneş gözlükleri neydi o zaman? Meğer Jess’in gözler mikrop kapmış ve şişmiş. “Allah bir duyudan alıp bir diğerine verir” derler ya; o hesap, dili de bayağı gelişmiş... Son tahlilde magazin manşetlerine hiç çekinmeden ayar verilen hoş bir eğlencelik olmuş program. Her şey tadında yani!

Tefo içimizi serinletti..

Aleyküm selam. Önceki akşam Ezel’de (atv) Beşiktaş’a selam çakan Tefo’nun jesti unutulur türden değildi... Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın İnönü Stadı’ndaki Beşiktaş seyircisini kast ederek “Onlar tepindikçe Dolmabahçe Sarayı kayıyor” lafına dizi lisanında gönderme yaptı Tefo... Kerpeten Ali’nin İnönü Stadı’na gitme teklifine “Sen çok tepinirsin stat kayar abi!” diyerek yanıt veren Tefo, Çarşımızın şık kardeşlerindendir artık!

2

Sıradaki haber yükleniyor...
holder