Mesut Yar Yeni bir bebek ölümü çok ağır olurdu!
HABERİ PAYLAŞ

Yeni bir bebek ölümü çok ağır olurdu!

Ezel’de (atv) Kerpeten Ali kötü adam Temmuz’u öbür dünyaya yolladı. İnfaz sahnesi bir hayli acımasız, bir o kadar da duygusaldı. Bunu koyalım bir kenara... Öncelikle Ali ve Azad çiftinin ikisinin de ten rengi açık. Azad’ın babası Ramiz Dayı ve annesinin de öyleydi. Ali’nin de ailesinin açık tenli olduğunu görmüştük...

Buna rağmen çiftin bebeği ne kadar esmerdi. Neredeyse siyahi bir ten rengi vardı ki, görünce; “bebekleri mi karıştırdılar acaba?” diye sordum içimden... Bunun yanında Temmuz’un intikam için bebek öldürmeyi düşündüğünü gördüğüm andan itibaren “Aman” dedim. “Yeni bir Kurtlar Vadisi yaklaşımını kaldıramayacağım”... Bir fikir bile olsa bebekler üzerinden ölüm senaryoları kurmak insanın içini kaldırıyor çünkü. Aman!

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Üniformalı polisler başarısız mı?

Arka Sokaklar’da (Kanal D) üniformalı polisler suçluları sürekli kaçırıyor elinden. Neredeyse avuçlarından kayıp gidiyor desek abartmayız... Öte taraftan başta bizim takım olmak üzere bütün sivil polisler üniformalı meslektaşlarının kaçırdıklarını iki dakikada yakalayıp kodese tıkıyorlar... Kısacası biz buradan “sivil polisler daha başarılıdır” sonucunu mu çıkarmalıyız? Adaletsizlik var bana göre...

Karakol İstanbul projesi mi?

Akasya Durağı’nda (Kanal D) İstanbul’da nerede bir olay çıkarsa çıksın zanlılar hep aynı karakola getiriliyor... Taksi durağında, köprünün öteki yakasında, meydanlarda, varoşlarda ya da kırsal alanlarda fark etmiyor... Hani kötü adamların (!) getirildiği adres emniyet amirliği ya da merkez olsa neyse. Bildiğimiz mahalle karakolu burası... Kanal İstanbul’dan önce Karakol İstanbul projesini hayata geçirdi sanırım dizi senaristleri; ne dersiniz?

Sezercik isyan ederdi!

İsmini vermeyen bir okurum tespiti çok sağlam koymuş dostlarım. Bilmiyorum katılacak mısınız? “Mesut Bey, dikkatinizi çekti mi bilmem? Ekrandaki tüm diziler evlilik dışı çocuklarla dolu... Eskiden, benim gençliğimde yani Sezercik kendisine “p.ç” dendiği için ortalığı yıkıyordu filmlerinde... Şu andaki dizilere baksaydı diyeceği tek bir şey vardı sanırım; ‘Kayıtsız şartsız devam’. Yanılıyor muyum sizce?”!

Haberin Devamı

GAZA BASMA NİHAT!

Survivor’da (Show TV) Asena’nın gidişi garibime gitti. Hani yarışmada reyting ölçer diye bir şey varsa Asena’nın diğer yarışmacılarla girdiği polemiklerde tavan yaptığına eminim... Ama reyting bu kez her şey anlamına gelmedi. Asena memlekete dönünce anılarını anlatacak ama hiçbiri Nihat’ın ortak strateji geliştirdiği takım arkadaşlarına verdiği gaz gibi vurucu olamayacak. Baksanıza Taner’e ettiği şu lafa; “Kahraman olmak için ölmeyi bile göze alacaksın. Korkaklar kahraman olamaz”... Sıralı otogaz sistemi, seri adamgaz sistemine böyle dönüşüyor herhalde. Nihat Doğan gaza inanılmaz ölçüde abanmış durumda. Hayırlara çıkar inşallah!

YANIT VER POLAT ALEMDAR!

Kurtlar Vadisi ile ilgili birkaç soru var aklımda. Her atışıyla hedefini kafasından vuran yani teknik deyimle “head shot” yapan Polat kardeşim nasıl oluyor da yanında seyreden arabadaki elemanları ıskalıyor? Askerde “hedef küçültme” olarak bilinen hedef olmama zorunluluğu nasıl oluyor da bu dizide elini kolunu sallayarak açık hedef olma durumuna dönüşüyor. Hakikaten ölümsüz mü Alemdar tayfası? Yoksa senaristler nasıl olsa bizi öldürmez düşüncesinden mi kaynaklanıyor bu rahat oynamalar? Son olarak da adamlarımız sürekli bir koşuşturma içinde. Refleks ve çeviklik isteyen bir fizik yaşamları var. Ama nedense hiçbirini bir kez bile olsun eşofmanları giymiş egzersiz yaparken göremiyoruz... Takım elbiselerle egzersiz yapma modası çıktı da ben mi kaçırdım? Yanıtı olan varsa beri gelsin yahu!

Haberin Devamı

Adamı neden astınız?

Karadağlar (Show TV) dizisinin yeni yayın saati uzatmalarla birlikte 01.00 sularında sona eriyor. İlk yayın saatinin 20.00 olmasından hareketle ismi gibi kararmaya başladığını söyleyebiliriz dizinin de. Neyse, dilerim düzelir... O değil de, geçen bölümün sonunda Gülali’yi darağacında asılmak üzereyken bıraktı dizi. Sahnenin hemen arkasından gelen yeni bölüm fragmanında ise adamımız yine babasıyla bağırış çağırış içindeyken görüntüleniyordu... Yani Gülali idam edilmedi. Peki, madem o fotoğrafın hemen sonrasını gösterecektiniz de neden geçirdiniz ilmiği boynuna adamın? Hakikaten akıl sır ermiyor şu yayın politikalarına. Dizi tutulması mı diyelim bu sendroma, ne diyelim; bilemiyorum artık...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder