Mine Ayman 16-22 Aralık haftası hangi burcu neler bekliyor?
HABERİ PAYLAŞ

16-22 Aralık haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile enerji dolu ve kendimizden emin bir başlangıç yapabilir, dış görüntümüze daha fazla önem verip çevremizdeki insanları etkilemek isteyebiliriz.

Egosal çatışmalar ve aşırı gurur yüzünden çıkabilecek gergin durumlara karşı dikkatli olmak faydalı olacaktır. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

17 Aralık Salı sat 10:16 itibariyle Ay Başak burcunda ilerlemeye başlayacak, her konuda çok titiz ve detaycı olabilir, çok çalışkan olup yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. Bu etkiler Çarşamba günü de devam edecek. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Haberin Devamı

19 Aralık Perşembe saat 13:05 itibariyle Ay Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve bizi sosyalleştirecek. Hareket halinde olabilir, yeni insanlarla görüşebilir ve sosyal ortamlarda keyifli zamanlar geçirebiliriz. Aşk hayatımız da canlanabilir ve partnerimizle keyifli zamanlar geçirebiliriz.

Bu etkiler Cuma ve Cumartesi öğleden sonraya kadar devam edecek. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri sevgi enerjimizi arttırabilir.

20 Aralık Cuma saat 09:42 itibariyle aşk gezegeni Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlayacak ve 13 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde hayatımızın bir alanında sürpriz gelişmeler yaşanacak. Aşk hayatımızda da beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz.

Özellikle burcu ya da yükseleni Kova, İkizler ve Terazi olanlar bu dönemde çok şanslı ve çekici olabilirler.

22 Aralık Pazar günü Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve Güneş saat 07:24 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek. Pazar günümüzü çok ciddi bir ruh hali içinde geçirebilir, geleceğimizi ve maddi hayatımızı daha fazla düşünebiliriz.

20 Ocak’a kadar sürecek olan Güneş Oğlak sürecinde ailemiz ve işimiz daha fazla gündemimizde olabilir, her anlamda kendimizi sağlama almak isteyebilir ve her konuda çok mantıklı düşünebiliriz. Burcu ya da yükseleni Oğlak olanlar bu dönemde yaptıklarıyla dikkat çekebilirler.

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: AYŞE HATUN ÖNAL – EFSANE

Haberin Devamı

BOĞA: DEMET ŞAN – SEN ASLINDA

İKİZLER: TUĞBA YURT - VURKAÇ

YENGEÇ: TUĞBA ÖZERK - HERGELE

ASLAN: DİLARA - SHOWTIME

BAŞAK: ECE SEÇKİN – GEÇMİŞ ZAMAN

TERAZİ: EZHEL & MURDA – AYA

AKREP: FERHAT GÖÇER – SÖNMEK BİLMİYOR

YAY: HANDE ÜNSAL - DAHA İYİ

OĞLAK: MURAT DALKILIÇ – KİM KAFA TUTABİLMİŞ AŞKA

KOVA: MUSTAFA SANDAL & ZEYNEP BASTIK – MOD

BALIK: ÖMÜR GEDİK – ARAMIŞSIN

Sıradaki haber yükleniyor...
holder