Mine Ayman 3 – 9 Aralık haftası
HABERİ PAYLAŞ

3 – 9 Aralık haftası

Merhaba, haftaya Ay’ın Terazi burcundaki etkisi ile iletişim odaklı bir başlangıç yapabilir ve çevrenizdeki insanlarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerimiz gündemimizde olabilir, her türlü ilişkiyi güçlendirmek ya da sorun varsa tamamen bitirmek için uygun günlerde olacağız.

Daha sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli vakitler geçirebilir, kendimizle daha fazla ilgilenip güzelliğimiz için harcamalar yapabiliriz. Ana konularımız ilişkiler, güzellik, sanat ve adalet olabilir.

Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir. Salı ve Çarşamba günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve tutkularımız ön planda olacak. Aşırı hırs ve kıskançlığa karşı dikkatli olmamız gerekebilir.

Haberin Devamı

Sezgilerimiz güçlü olabilir ve derin konularda araştırmalar yapabiliriz. Tutkulu ve hırslı olabilir, aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebiliriz. Aşırı kıskançlık, kin ve sinire karşı dikkatli olmamız gerekebilir.

Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Venüs de artık Akrep burcunda ilerlediği için gizemli konular daha fazla ilgimizi çekebilir ve istediğimiz her ne varsa ona ulaşmak için daha kararlı olabiliriz.

Özellikle burcu ya da yükseleni Akrep olanlar bu dönemde çok daha şanslı ve çekici olabilirler. Bu hafta perşembe, cuma ve cumartesi günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek, meraklı bir ruh hali içinde yeni şeyler öğrenebilir ve hareket halinde olabiliriz.

Yeni bir şeyler keşfetmek için enerjimiz yüksek olabilir. Seyahat planı yapabilir ve yeni yerler keşfedip, farklı insanlarla tanışabiliriz. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

7 Aralık Cuma 10:20’de Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte Merkür retrosunun da artık bitmiş olması, hepimizin hayatında bir konunun hızlanacağının ve bir alanda yeni bir başlangıç yaşanacağının işareti olabilir. Bu ay gündemimizde seyahat planları olabilir ya da ani gelişen durumlar yüzünden yolculuklar yapılabilir.

Merkür retrosu Akrep burcunda 7 Aralık Cuma itibariyle düzeliyor, önümüzdeki günlerde geciken haberler gelmeye başlayabilir ve işlerimiz hızlanabilir. 9 Aralık Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, gündemimizdeki konular aile, iş ve para odaklı olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünmeye başlayabiliriz.

Haberin Devamı

Düşüncelerimiz ciddileşebilir, önemli konulara yoğunlaşarak ailemizi ve geleceğimizi daha fazla düşünüp plan yapabiliriz. Yatırım yapmak isteyebilir ve maddi fırsatlar yakalayabiliriz. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

AKREP, YENGEÇ, BALIK, BOĞA, BAŞAK, OĞLAK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: EDİS – YALAN

BOĞA: FETTAH CAN – ARADIĞIM AŞK

İKİZLER: GÜLBEN ERGEN – İNFİLAK

YENGEÇ: MERVE ÖZBEY – VURACAK

ASLAN: TARKAN – KEDİ GİBİ

BAŞAK: TÜRKÜ AKBAYRAM – HİÇBİRİ

TERAZİ: FERHAT GÖÇER – DÖN DİYEMEDİM

AKREP: HANDE YENER – BENİ SEV

YAY: EMİR – NAPTIN

OĞLAK: EMRAH KARADUMAN FT. DERYA ULUĞ – SÜRGÜN AŞKIMIZ

KOVA: EMRE AYDIN – ÇOCUĞUM BELKİ

BALIK: FERİDE HİLAL AKIN FT. İLYAS YALÇINTAŞ – ŞEHRİN YOLU

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder