Mine Ayman 7-13 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor?
HABERİ PAYLAŞ

7-13 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor?

Haftaya Ay’ın Kova burcunda etkisi ile enerji dolu bir başlangıç yapabilir ve aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz.

Ekim sonunda Merkür retrosu başlayacağı için eğer telefon, bilgisayar ya da elektronik bir aleti satın almak istiyorsak, pazartesi ve salı bunun için çok uygun olabilir.

Çarşamba günü akşam 19:06’ya kadar Ay Kova burcunda ilerleyecek ama önemli bir açı yapmayack. Bu yüzden çarşamba günü önemli bir adım atmamanızı tavsiye ediyorum, rutin işlerinizi yapabilirsiniz. Ay Kova burcundayken elektrik mavisi ve mor renkleri enerjimizi arttırabilir.

Haberin Devamı

8 Ekim Salı 20:06 itibariyle aşk ve şans gezegeni Venüs artık Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak, 1 Kasım’a kadar devam edecek olan bu dönemde burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep olanlar çok şanslı ve çekici olabilirler. Uzun zamandır bekledikleri bir haberi alabilir, maddi kazanç elde edebilir ve kendilerini tutku dolu bir aşkın içinde bulabilirler.

Rüyalarımızdan önemli mesajlar alabiliriz

7-13 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor

Bu hafta perşembe ve cuma günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek. Duygusal ve hassas olabilir, bazı konularda bitiş ya da tamamlanma yaşayabiliriz. Bağımlı olduğumuz bir konudan ya da insandan kurtulabilir, özellikle ruhsal anlamda bir arınma yaşayabiliriz. Sanatsal konularla ilgilenebilir, eğer ilham gerektiren bir iş yapıyorsak bu günlerde çok yaratıcı olabiliriz. Hislerimiz de çok güçlü olacağı için içimize doğanlar gerçekleşebilir ve rüyalarımızdan önemli mesajlar alabiliriz. Ay Balık burcunda ilerlerken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

Hafta sonu ise Ay Koç burcunda ilerleyecek ve pazar gecesi 00:08’da gerçekleşecek Dolunay öncesi gerginliklere ve huzursuzluklara karşı dikkatli olmamız gerekecek. Bu hafta sonu bir konuda tam anlamıyla bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilir, belirsiz olan bir konunun netleşmesiyle bundan sonrası için bir konuda önümüzü görebiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ve Ay burcu Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak olanlar çok daha hassas ve gergin olabilirler! Hayatlarının bir alanında gizli olan bir şey ortaya çıkabilir ya da belirsiz bir konu netleşebilir. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Haberin Devamı

Haftanın şanslı burçları: Akrep, Yengeç, Balık, Başak, Boğa ve Oğlak.

Burç şarkıları:

Koç: Ferhat Göçer, Sönmek Bilmiyor

Boğa: Han Çelikcan ft. Grupetto, Cennetime Geldim

İkizler: Sıla, Karanfil

Yengeç: Zeynep Bastık, Felaket

Aslan: Volkan Erden, Akşam Olunca

Başak: Simge, As Bayrakları

Terazi: Barakka, Alevler İçindeyim

Akrep: Ece Seçkin, Geçmiş Zaman

Yay: Deniz Cem, Tamam Tamam

Oğlak: Berkay, Ayrılmam

Kova: Feride Hilal Akın, Yok Yok

Balık: Hande Ünsal, Nerdesin

Sıradaki haber yükleniyor...
holder