Mine Ayman Ani başlangıç ya da bitişlere hazırlıklı olun!
HABERİ PAYLAŞ

Ani başlangıç ya da bitişlere hazırlıklı olun!

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Başak burcunun etkisiyle oldukça çalışkan ve titiz bir başlangıç yapabiliriz. Hafta sonu Ay Tutulması gerçekleşeceği için bu hafta hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ani başlangıçlara ya da bitişlere hazırlıklı olmamız gereken bir hafta bizi bekliyor, beklentilerinizin istediğiniz gibi gerçekleşmesini diliyorum.

20 Haziran Pazartesi; Ay Başak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü ve şanslı hissedebilirler. Çalışma ve hizmet etme enerjimiz artacak, evde veya iş yerinde yarım kalan işlerimizi hızlı bir şekilde tamamlayabiliriz. Titiz, detaycı ve mükemmeliyetçi bir ruh hali içinde olacağımız için gözümüzden hiçbir şey kaçmayabilir. Eleştirel gücümüz de oldukça yoğun olacağı için, çevremizdeki insanları sivri dillilik yaparak kırmamaya özen göstermeliyiz! Eğer bir sorunla uğraşıyorsanız takıntılı bir hal içine girebilir ve olayları büyütebilirsiniz, kendinizi akışa bırakmanın ve bir şekilde rahatlatmanın yolunu bulmalısınız. Sağlığımıza her zamankinden daha düşkün olabilir, görüntümüzün daha iyi olması için spora ya da diyete başlama kararı alabiliriz.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı eleştirel olmak.

*Kıskançlık ve kavgacılık.

*Mide ve hazımsızlık sorunları.

*İlişkilerde soğukluk.

Bu Pazartesi “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

21 Haziran Salı & 22 Haziran Çarşamba; Ay Terazi burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Terazi, İkizler ve Kova olanlar kendilerini daha özgür ve keyifli hissedebilirler. Ay Terazi burcundayken ikili ilişkiler her zamankinden daha önemli olabilir, ilişkilerinizi güçlendirebilir ya da ani bir kararla koparabilirsiniz! Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler yaşanabilir, sevgi ve aşk hayatımızın merkezine yerleşebilir. Güzellik, sanat ve adalet gibi konular da ön plana çıkacağı için, bu alanlarda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dış görüntünüze daha fazla önem vereceğiniz bugün giyim tarzınızı ya da saç şeklinizi değiştirip yenilenmek isteyebilirsiniz. Alışveriş yapmak için de oldukça uygun günlerdeyiz, zevkli ve güzel şeylere para harcayabiliriz. Bugün itibariyle Güneş İkizler burcunda ilerlemeye başladığı için, burcu ya da yükseleni İkizler olanlar her konuda öne çıkabilir ve dikkat çekebilirler. Bu ay iletişim çok önemli olacak, birçok haber alabilir ve sosyal olacağımız bir ay geçirebilirsiniz. Kafa karışıklığına ve kararsızlıklara karşı dikkat etmemiz gereken bir dönemde olacağız!

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.

*Stres ve sinirlilik.

*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta, Salı ve Çarşamba günleri hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

23 Mayıs Perşembe & 24 Mayıs Cuma; Ay Akrep burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Akrep olanlar kendilerini çok daha güçlü ve şanslı hissedebilirler. Ay Akrep burcundayken duygular çok yoğun yaşanır, her konuda çok fazla sahiplenici ve ısrarcı olabiliriz. Kıskançlık duygusunun her alanda çok fazla öne çıkabileceği bu günlerde dengede ve sakin kalmaya çalışmalıyız. Aşk hayatımızla ilgili gelişmelerin yaşanabileceği bu günlerde var olan ilişkinizde tutkulu anlar yaşanabilir ya da yeni bir ilişkiye oldukça tutkulu bir başlangıç yapabilirsiniz. Derin ve mistik konuların ilgimizi çekeceği bu günlerde, gizemli olan her şeye ilgi duyabilir ve bu alanlarda araştırma yapabiliriz.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.

*Sinirlilik ve kavgacılık.

*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta, Perşembe ve Cuma günleri “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder