Mine Ayman Başak burcunun enerjisi
HABERİ PAYLAŞ

Başak burcunun enerjisi

Haberin Devamı

Merhaba, bu hafta sonunu Ay’ın Başak burcundaki enerjisiyle oldukça titiz ve mükemmeliyetçi bir ruh hali içinde olabiliriz. Planlarınızı istediğiniz gibi gerçekleştirebileceğini bir hafta sonu diliyorum, iyi bayramlar.

18 Mayıs Cumartesi & 19 Mayıs Pazar; Ay Başak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü ve şanslı hissedebilirler. Her ne kadar hafta sonu olsa da çalışmak isteyebilir, evde veya iş yerinde yarım kalan işlerimizi hızlı bir şekilde tamamlayabiliriz. Titiz, detaycı ve mükemmeliyetçi bir ruh hali içinde olacağımız için gözümüzden hiçbir şey kaçmayabilir. Eleştirel gücümüz de oldukça yoğun olacağı için, çevremizdeki insanları sivri dillilik yaparak kırmamaya özen göstermeliyiz! Eğer bir sorunla uğraşıyorsanız takıntılı bir hal içine girebilir ve olayları büyütebilirsiniz, kendinizi akışa bırakmanın ve bir şekilde rahatlatmanın yolunu bulmalısınız. Sağlıkla ilgili konuların da gündeme geleceği bu günlerde, sağlığımıza her zamankinden daha düşkün olabilir, görüntümüzün daha iyi olması için spora ya da diyete başlama kararı alabiliriz.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu hafta sonu hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder